嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

11/12網聚後感∼心儀篇

有這樣的聚會真好=)
, i0 q) k  r; B( S, R8 W; y( e/ }心儀要繼續搞多D呀

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 haruka 於 2010-12-12 19:02 發表   
8 j6 E, u8 Z5 x' c6 e6 b- @* H' c% D/ K  h! U$ r8 t2 J
後話係zaki出去抽菸時響出面開始wing咗
) s1 S$ ^* Q" r5 M8 B之後爬返入黎話要綁西門又綁唔到. F( A% r, q$ I! ]  T
wing到最後要扶晒兩位美女入房
+ R; \8 O7 P" n! H/ k0 A3 w入左房之後仲會zaki爬吓出黎又要扶返入去咁...
0 S6 \2 v' e! k: h% Z- q, @: I你地一隻2隻又唔鬼幫手~
$ i$ ?  \5 F1 `. S6 d& j  G* N我唔鬼夠力丫~3 B5 {' I" }. B9 ^' r* A% Y
我邊有WING~:(

引用:
原帖由 zaki 於 2010-12-13 23:09 發表   
$ x$ h5 [1 q: a' ?
3 r/ J( Z7 N# @, Q2 Z, U. H' v2 S你地一隻2隻又唔鬼幫手~2 }, ~( @# A; o
我唔鬼夠力丫~. n- [7 [& D5 a! J' w. C/ M' N
我邊有WING~:(
9 C4 L' k+ D9 D# t
haha...
' Z* O- x/ I5 @sherman已經冇晒力嘛~所以唔駛幫都夠力既zaki~  V" \6 U+ m$ q& y
下次一定幫手

引用:
原帖由 abc2010 於 2010-12-12 14:58 發表   3 C% I6 C+ Y( G  h& K. }/ r

! O5 P4 V! d0 v! B! y3 i/ m
8 G) k( L  K; T% Z( p仲好講 ...  你成隻傻婆咁爬來爬去.... 1 m+ C/ W/ I( i+ H' U* n3 V
最攪笑係你以為西門比你隊lum左係度嘔...自己係度笑住食烏冬
  ^$ P$ r/ G! p# \. {" X點舍西門嘔完訓係度之後 係你wing到4圍爬 ' p( p5 i1 {/ g+ M' r! y2 r
結果最後係我地將你地拉曬入 ...
$ o9 h) _7 o/ I0 I1 S我邊鬼到有爬來爬去~:(& ]/ Y3 |4 d2 Q
我諗全食完烏冬有氣有力綁西門~仲到開心緊~/ [) u8 p+ ]) G  J$ d( z
點知食完都係冇奶力~-,-

引用:
原帖由 心儀 於 2010-12-12 15:31 發表   
4 q( s+ e/ M3 F8 v( k; h1 g: p7 g) _% s9 T8 `% m+ Y
大家來評評~1 V$ W* L* P0 J3 y/ o* U
好明顯係我高D
5 [: K/ [6 a, M9 V* f* P
有相証明我高過你~

引用:
原帖由 心儀 於 2010-12-12 15:25 發表   
3 Y$ l; f: z( j9 c3 t, r- P+ n6 q: _! [
好彩無過夜姐。。。。。。。
# A" b) N$ [- w. z  X你個死野早走又唔一齊飲~:(

引用:
原帖由 zaki 於 2010-12-13 23:21 發表   . a1 L9 K  L/ J: L0 ]
& Y+ e  `' M  ]( A
你個死野早走又唔一齊飲~:(
5 q* V/ g+ R' H; k
咁咪會變左綁心儀囉....

綁心儀都好wo XDD

引用:
原帖由 haruka 於 2010-12-13 23:22 發表   
/ L- f2 e# T. M7 [) z& L* E4 u+ X6 t& q$ A& R* c4 Z
咁咪會變左綁心儀囉....
  ]; ~: ^8 h8 ^" W. {6 _) U, Q
咁正...
2010-09月25日 1 st CD...suki

引用:
原帖由 露姬 於 2010-12-13 12:09 PM 發表   
) R0 Y& ]$ O: l0 l- u  [0 |suki其實好想人知佢係男
% R. l1 a3 D5 k0 H& e
笑我既....

其實心儀睇相同真人係唔係差好多呢?
# |$ Y5 m5 ~7 C唔好計網聚D相影得我個樣好怪><

引用:
原帖由 心儀 於 2010-12-14 11:52 PM 發表   6 f! Z, K' [" ]
其實心儀睇相同真人係唔係差好多呢?4 `5 a, k) @1 g
唔好計網聚D相影得我個樣好怪>
( K! X- \. I4 p/ G% s/ V4 l: e 心儀打人丫~~~~~

引用:
原帖由 Suki_siu 於 2010-12-15 03:37 發表   ; |) f- \' H9 o' }$ D: s6 l

" z, }- `- }. V" H 心儀打人丫~~~~~
; o* _; N9 G( X$ d- f心儀"cool"住果個係Suki嗎?

引用:
原帖由 CompactDisc 於 2010-12-15 03:46 發表   # S+ W8 s3 ]- I' b$ @/ @

( F3 e/ e( ^" p$ B/ {# S心儀"cool"住果個係Suki嗎?
! p0 }( R/ r. ]) l
; W* e4 n6 W2 n# j9 Y1 j2 O! h3 uYES

引用:
原帖由 心儀 於 2010-12-14 23:52 發表   
0 j, d! y( K7 f  H其實心儀睇相同真人係唔係差好多呢?
% A4 V. C9 ]$ D( `& b6 D  c. V, g1 Z唔好計網聚D相影得我個樣好怪>
& J1 N; I  B3 f7 _- C9 W3 R0 d- P5 {
其實冇乜分別 XDD

引用:
原帖由 CompactDisc 於 2010-12-15 03:46 發表   6 V3 ]' S8 U9 L) x

. f. b( {4 |5 Q9 d$ M+ G5 N心儀"cool"住果個係Suki嗎?
4 t' x6 {; ], E
你係邊度睇到相架??

快d再搞la~~心儀姐姐

引用:
原帖由 心儀 於 2010-12-14 23:52 發表   * i9 w0 T* Z% j  u2 w' T
其實心儀睇相同真人係唔係差好多呢?
. Z/ o% U& c# D0 N' C2 t" K唔好計網聚D相影得我個樣好怪>
. D' W5 r: s" ?; D- l. ]

/ O- w) G1 c- R8 m1 Q其實冇咩分別 x2

引用:
原帖由 abc2010 於 2010-12-15 04:38 發表   
: w( \" R% n6 G, \. _0 ^, S9 G3 a7 C# n! i$ G& z

; h5 b% C0 h6 `& jYES
7 l% {7 s5 p5 a. K3 ~6 j& a
哈哈...Suki 個表情好搞笑...

心儀神算也~~好彩改左期咋~~好凍