嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

11/12網聚後感∼心儀篇

有這樣的聚會真好=)
) j7 ]6 H& A- m2 H5 A) E心儀要繼續搞多D呀

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 haruka 於 2010-12-12 19:02 發表   8 S6 w. |+ H9 ]
, W" X1 i# ?+ S
後話係zaki出去抽菸時響出面開始wing咗1 [" V" q4 ^/ t; C0 v7 K0 m( |
之後爬返入黎話要綁西門又綁唔到  S, q- ?- N8 I+ `* ^, a) s
wing到最後要扶晒兩位美女入房$ _! E6 i) G7 p8 n. z2 g
入左房之後仲會zaki爬吓出黎又要扶返入去咁...
* u5 _' m8 \4 C$ C! `1 P" Y8 \
你地一隻2隻又唔鬼幫手~, g0 z7 n# l" D8 s
我唔鬼夠力丫~! \9 Z) z9 y, s* \; u
我邊有WING~:(

引用:
原帖由 zaki 於 2010-12-13 23:09 發表   7 E8 r: W- t7 O% K* ?

* P4 f, C1 N9 i! B9 c+ t9 W1 s: E你地一隻2隻又唔鬼幫手~5 ^& @$ I9 G  M: n( e/ u! D& Z
我唔鬼夠力丫~
) l, q: L8 @2 c! k我邊有WING~:(
: t' J% P  P# J* g/ e$ phaha...* d6 X7 o3 Y5 ~5 a/ B7 v
sherman已經冇晒力嘛~所以唔駛幫都夠力既zaki~3 V. d1 [( ]' x
下次一定幫手

引用:
原帖由 abc2010 於 2010-12-12 14:58 發表   0 J  o. }% K7 E+ A" v5 Y; C" i

7 L4 `4 i! K5 J; Z. S3 x; @; k! `# J* _
仲好講 ...  你成隻傻婆咁爬來爬去.... & T) @! Q) {5 p- r; a
最攪笑係你以為西門比你隊lum左係度嘔...自己係度笑住食烏冬 ) e9 M( |+ K& P1 x: `/ M
點舍西門嘔完訓係度之後 係你wing到4圍爬
( ?* y( i8 S$ Z結果最後係我地將你地拉曬入 ...
- ^% b7 _7 i* g8 b+ s
我邊鬼到有爬來爬去~:(1 c5 ?9 y8 w. X) o# l
我諗全食完烏冬有氣有力綁西門~仲到開心緊~
& k1 S: t! k' e! z, W+ ^點知食完都係冇奶力~-,-

引用:
原帖由 心儀 於 2010-12-12 15:31 發表   . Q  [3 f% }( [& j
# \6 e0 @8 x7 H7 D- H4 T2 k. Z
大家來評評~
6 X) r8 V( g! ]% U7 R# O  k! x好明顯係我高D
: g5 ?& V: c1 \% M) ]2 r9 h3 w; j" _有相証明我高過你~

引用:
原帖由 心儀 於 2010-12-12 15:25 發表   . V; Z" Z7 Y9 y5 c
, m, g' ~8 b4 }) n& S" f$ C
好彩無過夜姐。。。。。。。
! a+ t% Q: W) ]( O/ @1 c你個死野早走又唔一齊飲~:(

引用:
原帖由 zaki 於 2010-12-13 23:21 發表   3 D; U) O- N/ H  m

7 u) H3 k0 P. E$ g9 h) G你個死野早走又唔一齊飲~:(
, J6 G6 ^8 z9 }2 I* D2 \# B
咁咪會變左綁心儀囉....

綁心儀都好wo XDD

引用:
原帖由 haruka 於 2010-12-13 23:22 發表   
+ ?  t& I& J! Q- s6 u
# H6 ~5 h* E. e$ P8 h- W( s咁咪會變左綁心儀囉....
/ M2 P' b" L& H8 F; O 咁正...
2010-09月25日 1 st CD...suki

引用:
原帖由 露姬 於 2010-12-13 12:09 PM 發表   
% I5 D* X4 H( ~7 o( j' M$ |7 Wsuki其實好想人知佢係男
" X$ [6 I" ~4 p7 p( i/ K8 G笑我既....

其實心儀睇相同真人係唔係差好多呢?
& y; e. X) Z3 k- y# r唔好計網聚D相影得我個樣好怪><

引用:
原帖由 心儀 於 2010-12-14 11:52 PM 發表   
  p. U0 t- G+ B' H其實心儀睇相同真人係唔係差好多呢?) ^% f; z6 w7 ?& _
唔好計網聚D相影得我個樣好怪>
( P8 [# H8 {& M. W
心儀打人丫~~~~~

引用:
原帖由 Suki_siu 於 2010-12-15 03:37 發表   
' ]7 @4 V) \6 o+ e3 ^: R
! }8 i$ @' o% k" P% I 心儀打人丫~~~~~
5 r4 Q0 ^% g/ |4 B! P1 b3 m
心儀"cool"住果個係Suki嗎?

引用:
原帖由 CompactDisc 於 2010-12-15 03:46 發表   
: [" t8 ?* {( _, p" }* }5 |  G2 H+ |' B8 @  A. e
心儀"cool"住果個係Suki嗎?
% o1 |8 B. ~% |4 Q) E3 Q/ N( U, S4 G$ C1 m2 X# s
YES

引用:
原帖由 心儀 於 2010-12-14 23:52 發表   
) h/ z& a) k+ V/ Z7 _; P其實心儀睇相同真人係唔係差好多呢?% Z. {2 |5 B5 F0 o
唔好計網聚D相影得我個樣好怪>
3 S5 y/ _3 v3 W5 r其實冇乜分別 XDD

引用:
原帖由 CompactDisc 於 2010-12-15 03:46 發表   
: V" P. e4 e1 Y! w( r  Y
) |4 ?( g6 B' `# N$ B4 J心儀"cool"住果個係Suki嗎?
3 S; ^( z/ i6 Q2 K0 z7 Q( g2 p
你係邊度睇到相架??

快d再搞la~~心儀姐姐

引用:
原帖由 心儀 於 2010-12-14 23:52 發表   
5 G8 z8 n" P4 H& Z其實心儀睇相同真人係唔係差好多呢?
0 h+ B- ^+ A+ ?/ y3 ^! b# y唔好計網聚D相影得我個樣好怪>
3 u7 a3 z5 B0 h. J9 E6 L" K0 w0 x, ^. s
其實冇咩分別 x2

引用:
原帖由 abc2010 於 2010-12-15 04:38 發表   1 [7 x+ m  \- A; A. o6 F/ O4 T5 {4 o

$ l5 T4 O8 k$ w1 l$ w9 e
( W" n4 [. {+ E; {0 @2 R: {: AYES
7 p+ w( n( y. ~6 @
哈哈...Suki 個表情好搞笑...

心儀神算也~~好彩改左期咋~~好凍