嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

11/12網聚後感∼心儀篇

有這樣的聚會真好=)- Y8 T4 h$ u8 g  L' W2 f& q- I
心儀要繼續搞多D呀

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 haruka 於 2010-12-12 19:02 發表   
: ]7 T, i7 G. d
& h- V! n: L, J4 r. n* ?- ^後話係zaki出去抽菸時響出面開始wing咗+ m' B6 p  f2 J1 }2 g( ~+ R- L
之後爬返入黎話要綁西門又綁唔到
9 _) Z' N9 X5 s0 Hwing到最後要扶晒兩位美女入房. K+ B2 W$ {  u2 Q  y6 P
入左房之後仲會zaki爬吓出黎又要扶返入去咁...
0 \' E; O6 v1 ?: h3 U2 \
你地一隻2隻又唔鬼幫手~
2 T, s% d: M( D. I# Y* j0 D我唔鬼夠力丫~
  \  B0 ]1 e/ g) d7 c8 W我邊有WING~:(

引用:
原帖由 zaki 於 2010-12-13 23:09 發表   # g4 d$ B; ~4 R* G

: U3 E/ @5 ~* J) z+ a+ _你地一隻2隻又唔鬼幫手~& b6 @8 O$ H/ v: T7 x% W4 g7 L
我唔鬼夠力丫~
7 I" \6 {* u7 ?1 k7 U1 c我邊有WING~:(
$ z! x- R& Q1 K7 @# U, j
haha...$ @/ X7 e$ [2 r+ [% k3 i- ~- O7 x
sherman已經冇晒力嘛~所以唔駛幫都夠力既zaki~
6 P" z3 X" n# O) X6 F下次一定幫手

引用:
原帖由 abc2010 於 2010-12-12 14:58 發表   1 D& w5 r6 j& X* {
% d+ Q- B) A( C! c+ U% N8 |
* A0 v7 L. W# |0 O( v& @1 x
仲好講 ...  你成隻傻婆咁爬來爬去....
! {: T# F6 u$ E5 N( k/ d: l最攪笑係你以為西門比你隊lum左係度嘔...自己係度笑住食烏冬 , |, ^$ b" D# }" m& O4 k
點舍西門嘔完訓係度之後 係你wing到4圍爬
" h" I# |7 b+ `% ]' l7 X結果最後係我地將你地拉曬入 ...
& X) a4 x( L! [
我邊鬼到有爬來爬去~:(6 o; l) D- J) f  \, u7 A) C
我諗全食完烏冬有氣有力綁西門~仲到開心緊~: U8 E/ E7 E0 @1 E
點知食完都係冇奶力~-,-

引用:
原帖由 心儀 於 2010-12-12 15:31 發表   
. _3 y' `& A( j' F
* v+ R, E. ?0 ?" F, @4 i大家來評評~
# H8 ?, v6 g! q& E好明顯係我高D
7 r6 \5 S' {4 g有相証明我高過你~

引用:
原帖由 心儀 於 2010-12-12 15:25 發表   4 U8 o, z2 _8 l. n
. T) n% w0 e* f- V3 @/ x
好彩無過夜姐。。。。。。。
$ }- B5 H( E2 Q2 n, J4 Q你個死野早走又唔一齊飲~:(

引用:
原帖由 zaki 於 2010-12-13 23:21 發表   8 t, x- W4 v1 [6 L; {
: |2 p9 E; R5 Y) y5 q& b" Y
你個死野早走又唔一齊飲~:(
. S* P1 I2 A* l. h
咁咪會變左綁心儀囉....

綁心儀都好wo XDD

引用:
原帖由 haruka 於 2010-12-13 23:22 發表   
' w/ t$ B3 }2 G" n$ D
8 _+ H1 b: H, X' b  W- U咁咪會變左綁心儀囉....
! l9 C+ Z5 m8 P+ q 咁正...
2010-09月25日 1 st CD...suki

引用:
原帖由 露姬 於 2010-12-13 12:09 PM 發表   
# d, s9 w- }$ E$ y2 M" Usuki其實好想人知佢係男
6 D' b* x1 ~' ], u
笑我既....

其實心儀睇相同真人係唔係差好多呢?- u' O, W5 \. r" k7 Q
唔好計網聚D相影得我個樣好怪><

引用:
原帖由 心儀 於 2010-12-14 11:52 PM 發表   
( i5 Q/ H  Z; [* ~% J其實心儀睇相同真人係唔係差好多呢?
: f. b7 Y7 {$ q; }唔好計網聚D相影得我個樣好怪>
1 x& M1 T3 y/ o4 I4 r, t/ |
心儀打人丫~~~~~

引用:
原帖由 Suki_siu 於 2010-12-15 03:37 發表   
# w9 d7 o+ W  i& P' ]  E' Y/ ^" o* E8 Q6 {+ V3 @- p
心儀打人丫~~~~~
# r8 W$ E: l. M5 A# Z2 I- v
心儀"cool"住果個係Suki嗎?

引用:
原帖由 CompactDisc 於 2010-12-15 03:46 發表   
8 G2 Q8 q; q+ L/ j( g, b3 l" `8 }  a
1 ~% x7 q% h0 B4 n1 [& w; D
2 y; U% Y. s( T1 v5 h
YES

引用:
原帖由 心儀 於 2010-12-14 23:52 發表   5 @) \! X2 e' ?* ^7 O' H
其實心儀睇相同真人係唔係差好多呢?# Z6 X' v' ]  t. e5 X4 f3 w' U
唔好計網聚D相影得我個樣好怪>
5 }: L2 i: G& T
其實冇乜分別 XDD

引用:
原帖由 CompactDisc 於 2010-12-15 03:46 發表   
+ w. S7 U$ T2 t9 Y' _4 ]! e% A! q& G/ W" k4 m
3 [# B! P- u- t$ H, n" E5 h& X你係邊度睇到相架??

快d再搞la~~心儀姐姐

引用:
原帖由 心儀 於 2010-12-14 23:52 發表   
+ {& ?. o2 E0 P. r其實心儀睇相同真人係唔係差好多呢?5 e  c, Y) x/ B$ E: R
唔好計網聚D相影得我個樣好怪>
! g* B% r+ D. [- M
  T$ c2 Y$ u) a0 t. k9 A& m5 e: d$ u
其實冇咩分別 x2

引用:
原帖由 abc2010 於 2010-12-15 04:38 發表   8 s1 a& V5 Z5 d: c0 l- c+ g
7 W8 }: l7 q0 v0 |- y9 Y

/ F, Y- r& S$ F  ~YES
: L, E4 P. H0 Z3 W  |( }; g哈哈...Suki 個表情好搞笑...

心儀神算也~~好彩改左期咋~~好凍