嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

11/12網聚後感∼心儀篇

有這樣的聚會真好=): ?3 v6 z. I, C" i8 {# t
心儀要繼續搞多D呀

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 haruka 於 2010-12-12 19:02 發表   " n  W2 @8 J  D$ b# n$ O# O

- m  r( ^0 [7 v7 K後話係zaki出去抽菸時響出面開始wing咗
# I9 f+ r2 z  S! Y# v之後爬返入黎話要綁西門又綁唔到. s7 f7 n( K  w/ v- Y9 k; k
wing到最後要扶晒兩位美女入房+ {) k8 m( A% _3 S+ v5 D. @8 n
入左房之後仲會zaki爬吓出黎又要扶返入去咁...
3 d& _) b' W4 R/ M1 x0 O
你地一隻2隻又唔鬼幫手~
: j1 G4 w& J3 }我唔鬼夠力丫~! k0 I+ K; g- `, R0 [) y( E
我邊有WING~:(

引用:
原帖由 zaki 於 2010-12-13 23:09 發表   
$ A) K- G& z, J0 u  F' u$ \- C1 z) n0 J0 i6 O) T
你地一隻2隻又唔鬼幫手~
0 S8 M0 D: H' V" c( c, m我唔鬼夠力丫~% x( e4 u* `/ o6 I/ e1 S# H  O
我邊有WING~:(
8 b" X/ H: T# z7 E' \0 b. ]
haha.... x$ G! ~. r; i% M# w
sherman已經冇晒力嘛~所以唔駛幫都夠力既zaki~
! Y( M1 o# @* `, s- S0 C. l4 ?下次一定幫手

引用:
原帖由 abc2010 於 2010-12-12 14:58 發表   
4 K* _- j. w2 E, |6 C" e0 a
. n7 C  q" W. |1 ^7 ~; P; v3 N* X% B0 G+ f; q: u5 F/ Z0 }* e
仲好講 ...  你成隻傻婆咁爬來爬去.... 6 A" C  f. o: f% a1 x) _
最攪笑係你以為西門比你隊lum左係度嘔...自己係度笑住食烏冬
& y( @; M" S) O8 @5 l點舍西門嘔完訓係度之後 係你wing到4圍爬
2 y$ k! F( h% F3 V1 i# j; i# b. ?+ {) @結果最後係我地將你地拉曬入 ...
  h/ f7 F5 ~6 X3 ^1 P' A7 T
我邊鬼到有爬來爬去~:(+ f$ M& ~! C6 ]% O* V- A
我諗全食完烏冬有氣有力綁西門~仲到開心緊~# H" R3 C- }. L/ B% O
點知食完都係冇奶力~-,-

引用:
原帖由 心儀 於 2010-12-12 15:31 發表   ! s/ i: u; j6 e$ a2 V
  l% y1 \; T4 u+ E3 D8 I
大家來評評~
2 q( C. [* V! L  ?2 v( v好明顯係我高D
4 H( t4 `$ y2 O' C
有相証明我高過你~

引用:
原帖由 心儀 於 2010-12-12 15:25 發表   
$ T& ]" y! i$ J& |' F" X
2 J3 X! N" W0 A+ i3 Q- i好彩無過夜姐。。。。。。。
$ a/ n& {2 Z# a2 k1 V
你個死野早走又唔一齊飲~:(

引用:
原帖由 zaki 於 2010-12-13 23:21 發表   ' \% s! B1 g) K# m) K, w

: p# d+ z' t( H9 v. t- {你個死野早走又唔一齊飲~:(
. |& g1 c' h0 s% {咁咪會變左綁心儀囉....

綁心儀都好wo XDD

引用:
原帖由 haruka 於 2010-12-13 23:22 發表   1 y' h: a" Z$ ~" C
6 I) v: q" I7 y' }6 ]* ~* J
咁咪會變左綁心儀囉....
: I6 Z& g: R$ T; e3 F 咁正...
2010-09月25日 1 st CD...suki

引用:
原帖由 露姬 於 2010-12-13 12:09 PM 發表   ! j" f  P# ]* l# Y$ {4 a3 v9 C
suki其實好想人知佢係男
2 \9 K. i) S" Q9 {; {8 B笑我既....

其實心儀睇相同真人係唔係差好多呢?
, @$ y+ Y8 h  Z唔好計網聚D相影得我個樣好怪><

引用:
原帖由 心儀 於 2010-12-14 11:52 PM 發表   
/ M- T( }# v- s7 {; F2 k! S0 x其實心儀睇相同真人係唔係差好多呢?, d+ i* l0 Z% C. T6 V, y
唔好計網聚D相影得我個樣好怪>
8 c- ?+ @- A& k0 r
心儀打人丫~~~~~

引用:
原帖由 Suki_siu 於 2010-12-15 03:37 發表   4 K8 C* i2 g2 s, u( e+ @. f6 Y  ]

% A( w, c7 w6 J: w3 J 心儀打人丫~~~~~
; e, w5 [+ x3 C. n# C
心儀"cool"住果個係Suki嗎?

引用:
原帖由 CompactDisc 於 2010-12-15 03:46 發表   , e6 k% s: l! M; i- d

9 \$ X8 T+ Q8 l% ^0 u心儀"cool"住果個係Suki嗎?
& v; o1 {2 ~) r& R

- M$ v2 m! s, g7 d# yYES

引用:
原帖由 心儀 於 2010-12-14 23:52 發表   4 D' D+ `; t' {& ~0 `
其實心儀睇相同真人係唔係差好多呢?
  k; N1 _6 h! V) x5 D唔好計網聚D相影得我個樣好怪>
3 {2 W9 f5 M& b& i4 j4 o其實冇乜分別 XDD

引用:
原帖由 CompactDisc 於 2010-12-15 03:46 發表   
3 D# V3 a' {0 ?- S$ ~, ?
! h0 Y2 {! ^6 }( h心儀"cool"住果個係Suki嗎?
  m) W+ P/ _8 ~; x你係邊度睇到相架??

快d再搞la~~心儀姐姐

引用:
原帖由 心儀 於 2010-12-14 23:52 發表   ( m; _' G) \0 p
其實心儀睇相同真人係唔係差好多呢?" v' x! J8 N" ?" k
唔好計網聚D相影得我個樣好怪>
! X% T2 G" c* a/ k- [4 c3 i0 B! t' R+ q' U5 B5 g2 M, s2 z
其實冇咩分別 x2

引用:
原帖由 abc2010 於 2010-12-15 04:38 發表   
6 |8 L6 C5 G1 Q5 s3 D7 Y1 g$ d( C1 m, K
; c  c& a. W2 a4 O
YES
) n, m8 R1 L' v( i" O8 I& D
哈哈...Suki 個表情好搞笑...

心儀神算也~~好彩改左期咋~~好凍