嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

11/12網聚後感∼ Suki篇

11/12網聚後感∼ Suki篇

其實我都好多謝搞呢次party~
& |# Y4 H: R& S& q. I好想再多dd呢類活動~
% P$ }. e$ M$ x. P我呢幾日都仲未抽到身7 m% [8 b( o$ S! r5 k
可能因為果日成日都有d爆笑野~
' P1 U' q% M: u, C所以我覺得好開心 ' g: a8 h, K7 z9 J
我又由屋企直接出呢...... 好過癮
* M0 g8 j: O9 y* q一路行一路好似好多人望住哂....
7 n. S; X, \& M5 q. d. I. o好擔心咁....比人睇穿
- v0 h3 `7 n9 f# B) |, t3 r8 ^
# [; D6 X1 t& @/ z9 D
/ |% F9 Z" [3 q9 W; R3 K3 a( x/ Q直到去到見到丫桂,露姬兩個即刻放鬆左d~' h5 ~/ e1 n4 v& r
話哂都好少日光日白係條街到行~
3 R& l; c* @2 k: H4 m仲要係勁多人~% n) [" S) B2 t- X# n3 H. |, b
到東薈城佢地入去買野~
# u0 _/ D* Z4 b* g5 ^我同jade係門口等~9 S  b7 r% O! F  F! }, h3 E
等左陣影左陣相我都入埋去搵佢地~
. v+ h, K, u5 @7 O之後有個丫姐迎面行過~
% Z  X- w" f# x3 n! w! ~9 L9 L' V佢由我個頭望落隻再上返個頭度...
" C3 `8 ]  s" k3 d: v/ W個丫姐令咩面同格黎個丫姐講~8 {* m. W% f: q8 P' X% g
丫~~~而家好興毛毛喎~好多女仔著~ - j3 s5 E9 a3 I
笑到我丫~1 M* h; {3 M8 e/ `, r. Z! D
我以為佢做咩添~ 6 M) B( T, L) G* q$ S. g
跟住就坐車入去....唔.....好快咁就過左一日~& t4 F' ~: T1 B5 H# j2 @
好開心~
8 s* f2 d- }& t( l到到夜晚佢地都走了....淨下我地幾個= =
- T7 V* x! l5 I8 `) V- ?等埋katie黎埋影班相~
0 t! ?8 Z, E$ v8 Y仲睇住丫桂同西門.....haha
2 u7 }0 f) c; k& |* ]我拍左片~而家睇返都想笑~ * j4 R2 S( W0 w8 F' {0 y! R
之後就好開心咁訓~
& H4 z* P) b" S$ K1 E6 P2 a總之就係有一種好開心的感覺~
# o* G* {- ?2 k期待下一次
) o  m8 ^, K5 l6 @% o0 O. w/ r$ K/ a  ?
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
其實潛左一排...我真係5知你地搞左LE個活動   / d9 [% Q4 I6 |7 h0 T
好似好好玩咁...雖然我5係CD 啦XP

引用:
原帖由 Hester@2005 於 2010-12-14 12:55 AM 發表   * K( Q0 [  \( g
其實潛左一排...我真係5知你地搞左LE個活動  
# L/ ^4 n9 {. }" e( x3 K9 H* a& C好似好好玩咁...雖然我5係CD 啦XP
1 t5 W$ Z& F) _! T4 n
你唔係cd咁...你又會係度傾計既?
7 ^7 d+ G6 a' B. O咁你會點睇我丫?

我5係CD 啦 真係因為有咁岩見到個論壇先入黎玩XP
: j+ Y! I6 L% r& m6 u. B6 Z3 Q: U% a2 N5 Z$ n& B
我對CD5反感 因為個人覺得冇咩問題^_______^& V7 c" |" [! r

/ N0 A6 w% o2 O+ w- D9 [CD都不過係一個減壓方法姐XP

引用:
原帖由 Suki_siu 於 2010-12-14 00:21 發表   
% G, y) ~+ |+ V- Z$ q其實我都好多謝搞呢次party~
9 w: K0 c- k2 [5 g( t( r3 ^好想再多dd呢類活動~
1 D- m) i* T6 k我呢幾日都仲未抽到身
: D# W; D; \: v+ S! x6 A! x4 V可能因為果日成日都有d爆笑野~
, `  U7 S- J$ R9 }7 B所以我覺得好開心
2 {" k0 c, V; E$ i我又由屋企直接出呢...... 好過癮{onion05 ...
7 T. p/ Z4 d9 [3 Y& A! f/ l8 n* y  U0 w  o" C4 m/ b
我都好緊張
0 M1 @; u. ]: b7 t! r2 q不過SUKI咁正   怕咩AR?
2010-09月25日 1 st CD...suki

引用:
原帖由 Suki_siu 於 2010-12-14 00:21 發表   , B0 y( u# y1 Q
: Y2 Y5 D2 G/ l) |4 O" g3 f好想再多dd呢類活動~
% ^$ {" |/ u+ N, U2 N/ g我呢幾日都仲未抽到身1 B( m8 t% {. c( I
可能因為果日成日都有d爆笑野~
* z7 a3 Q4 T" E2 @所以我覺得好開心
" [  N+ n+ v) x/ M" K我又由屋企直接出呢...... 好過癮{onion05 ...
( l# A. m: c/ F' PSuki姐咁靚女,無可能會被睇穿的

引用:
原帖由 CompactDisc 於 2010-12-14 01:20 AM 發表   
% _/ [' O& P0 z6 z7 R  K) v; S& J: k+ x
Suki姐咁靚女,無可能會被睇穿的
* M" `# L% ^: u; `$ N
唉....
6 H, e) `- z3 z% E* w4 E  R" h你見過我真人你就會明我講咩~/ h; C* |5 f) u: X  z& x
唔係你所想咁樣...

su你個ki~6 P, v/ T/ {  W) ]- {- _
0 X1 b, n5 h% `2 v
你偷捏左我個奶~* \0 a6 X$ ^) D7 n, `) {1 Q

, ~% ^" A! T; M' Q; z, \0 ?快d幫我吉腳板~

引用:
原帖由 Suki_siu 於 2010-12-14 01:27 發表   . Q( i3 ~3 F2 r, M% E- L0 g2 `
" h) |3 A& z9 X5 I$ a7 Y' R- O3 C+ p
唉....
( b5 q! Y7 }2 D1 l你見過我真人你就會明我講咩~
8 x- a% u! W, a' v3 Q唔係你所想咁樣...
' B7 u; w7 x1 w4 r- ~+ |! P
唔信~~唔信~~ & l4 x0 u, d5 V1 w

0 a/ H$ K1 f- c7 Q- o* p, u遲d實有機會見見Suki師姐的 (我應承過妳,遲d我功夫到家d, 跟Suki姐出黎玩架麻... )

你咁靚女, 有邊個會識穿你呀!

頂你丫, 仲乜拍左我片

引用:
原帖由 zaki 於 2010-12-14 01:34 發表   
! l3 h/ H- o+ Q# f4 G3 Wsu你個ki~
0 f) k( G# Z! U" `& x: M4 v; w
0 \, w: N4 t! Q- B0 q你偷捏左我個奶~' \( A4 m8 o: S" }9 e0 `

5 A( V7 e' S. ]; p9 e快d幫我吉腳板~
! y) b% c+ _; m& F4 _
( ]+ a2 t. a, p8 G* ?1 {哈哈~~平胸少女被襲~~
我是個茶壺,肥又矮呀,我是個茶壺,肥又矮; 這是耳這是嘴,這是耳這是嘴,水滾啦,水滾啦,沖茶啦!

分享下照片..........
% d, I9 K' a! c感謝喔!

引用:
原帖由 Sherman 於 2010-12-14 03:14 發表   6 }6 J' t" v! K1 n: K1 {. c
頂你丫, 仲乜拍左我片
7 t. e9 X* M1 M; \" \- @3 D. ^$ x" I

2 j1 U5 c8 H. a

引用:
原帖由 Suki_siu 於 2010-12-14 00:21 發表   8 p7 H! w3 r% d% n0 ?! F- T
# H' l, J$ y4 q" F( ?, u2 D" G好想再多dd呢類活動~
  G5 H/ j- t& |. Z我呢幾日都仲未抽到身+ W" b" @; ]7 A0 f
可能因為果日成日都有d爆笑野~; f1 F) V* K! I) K- e; p1 U
所以我覺得好開心
* N" M1 }6 y) i$ p* g我又由屋企直接出呢...... 好過癮{onion05 ...
7 P) E/ l# r8 k5 _+ ^$ @
小R想看video =v=

好開心好舒服的一天~ 1 q$ z0 Z  ^' C- p$ N) r
也是很難忘一天~
  h; W. U9 t" x. K/ Q/ ]如果再有呢類活動就好了~

引用:
原帖由 Suki_siu 於 2010-12-14 00:21 發表   
) d  L. E+ G' H6 x到東薈城佢地入去買野~; M: `, x$ i3 i9 q
我同jade係門口等~3 X6 \9 P( T8 D% }4 b' K3 ?
等左陣影左陣相我都入埋去搵佢地~2 o2 f5 L/ G; |0 A: w
+ S2 K2 }1 u8 z/ o, t; Y7 K. Q- S' c4 m# \# A
係LOR 最後得我自己企...
% {& [3 Q7 y. R4 d! {& G. p

引用:
原帖由 abc2010 於 2010-12-17 01:48 發表   
; q. C/ }/ _# E6 P/ {6 w, w3 ?, {6 X  K0 @4 g5 g7 i
! I; ^, @5 a! {! T: O  [: H  [
係LOR 最後得我自己企...
. c  W; [7 t: U1 ~$ O: q
7 I1 ~: l, }# Q3 k4 O
後尾露姬咪出左黎

引用:
原帖由 Suki_siu 於 2010-12-14 01:27 發表   
# ^- Q8 d/ G' n0 |* f2 }( J. ^$ p- b- r% e2 [- K
唉....1 m& X6 g+ J1 ^: D
你見過我真人你就會明我講咩~
) ^& `$ @  t; z0 g$ f2 u唔係你所想咁樣...
  m, `6 I1 B# c
豪邁大叔?

大叔....