嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

11/12網聚後感∼ Suki篇

11/12網聚後感∼ Suki篇

其實我都好多謝搞呢次party~
- b3 Q# C% ~$ O; d+ Y- X! S好想再多dd呢類活動~
1 y5 ~- V& @# r我呢幾日都仲未抽到身
7 u$ j- E6 n' c; @  L可能因為果日成日都有d爆笑野~
2 G% a8 c$ y! m" h4 b所以我覺得好開心 4 Q7 z% u# m' {6 G8 }5 b# K
我又由屋企直接出呢...... 好過癮
( Y/ ^5 ?+ n2 z" D- p1 @一路行一路好似好多人望住哂....
* `: I& c; ~/ c0 x好擔心咁....比人睇穿
9 ]$ U: L3 r3 L: i) E# P$ q- D
3 p* q+ Q& y/ s, T2 s6 d+ O- i( K' h9 [' u
直到去到見到丫桂,露姬兩個即刻放鬆左d~
- X8 u; }7 W' W0 C話哂都好少日光日白係條街到行~6 O# W7 ]* u, n/ O2 ?* j8 Z, Q( g! Y4 `" x
仲要係勁多人~
+ X$ ]$ ]- R. ^* P& y$ L到東薈城佢地入去買野~; J( S* Q+ G& y1 T
我同jade係門口等~
6 ~/ J$ [7 c  N* C  a等左陣影左陣相我都入埋去搵佢地~
1 M8 b* G1 |6 ^/ u之後有個丫姐迎面行過~
+ L5 C. y0 Z" }! I8 d. y+ |佢由我個頭望落隻再上返個頭度... 0 \5 e( J7 w: @
個丫姐令咩面同格黎個丫姐講~
  R" Q  G1 c* d$ \1 N% I丫~~~而家好興毛毛喎~好多女仔著~ ' Y$ J9 R: I: z8 N. d; F0 U% F
笑到我丫~/ W; C+ ]' C6 x/ l  H
我以為佢做咩添~
% m7 |: J5 r/ W跟住就坐車入去....唔.....好快咁就過左一日~* \7 O/ ^/ W4 ~2 v6 h. R" n2 D+ y
好開心~8 t* O) J$ d( ?
到到夜晚佢地都走了....淨下我地幾個= =3 w4 ]9 n1 K2 ~
等埋katie黎埋影班相~ 6 X- e( u& ^9 c5 V
仲睇住丫桂同西門.....haha % q) |6 O7 e, n$ j6 b
我拍左片~而家睇返都想笑~
* D% l3 b) p. g. g* g之後就好開心咁訓~
2 C0 L" M0 R, Y總之就係有一種好開心的感覺~ 5 R* V- T& C+ h2 ?) M
期待下一次
, B" Z' ]. P7 @$ o* M% X9 @0 k: a5 _, }
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
其實潛左一排...我真係5知你地搞左LE個活動  
6 e1 w/ P" W8 X) {" l) e好似好好玩咁...雖然我5係CD 啦XP

引用:
原帖由 Hester@2005 於 2010-12-14 12:55 AM 發表   2 j* ]: V* y" k3 i
其實潛左一排...我真係5知你地搞左LE個活動   & F/ q* I) a  T; H' G
好似好好玩咁...雖然我5係CD 啦XP
5 G7 N, K3 X' _你唔係cd咁...你又會係度傾計既? 0 y' Q: e" u) P
咁你會點睇我丫?

我5係CD 啦 真係因為有咁岩見到個論壇先入黎玩XP2 V  b1 l. w" n2 b" e+ Y

: e& @  N4 k" Z4 ~- v我對CD5反感 因為個人覺得冇咩問題^_______^0 ]- p1 Q2 M8 P7 ~
2 S, A/ J6 n) U  @4 [  d7 S
CD都不過係一個減壓方法姐XP

引用:
原帖由 Suki_siu 於 2010-12-14 00:21 發表   
8 R, I, v3 r; Y, R6 j" C6 A% t其實我都好多謝搞呢次party~
/ ^: ?2 z2 y1 E4 x8 I好想再多dd呢類活動~  S/ }. F' K9 H, |
我呢幾日都仲未抽到身$ m& ^, B4 |( R) S& }* W1 s
可能因為果日成日都有d爆笑野~
3 ?3 m/ Q; E" R8 d; T所以我覺得好開心
9 p  T9 ^4 B4 p我又由屋企直接出呢...... 好過癮{onion05 ...
, \9 G# m" n% j+ b2 u0 L
0 |3 \0 }7 A6 g" O我都好緊張 % X, a- C" h7 w/ H! U0 W1 V" [: ?( [
不過SUKI咁正   怕咩AR?
2010-09月25日 1 st CD...suki

引用:
原帖由 Suki_siu 於 2010-12-14 00:21 發表   
4 x! b4 c9 b' v% [  p7 [6 ?5 J4 V: A其實我都好多謝搞呢次party~ 5 ^* a5 L9 ~* U; U' D4 @$ v
好想再多dd呢類活動~
- h1 ]" k4 L* M+ t  y5 _( L/ h1 z我呢幾日都仲未抽到身! y7 v1 U5 Z, r
可能因為果日成日都有d爆笑野~! d2 L5 U+ o* o0 m' D  p
所以我覺得好開心
# d3 ^. w8 d( d我又由屋企直接出呢...... 好過癮{onion05 ...
  k- t! k: ?7 M. TSuki姐咁靚女,無可能會被睇穿的

引用:
原帖由 CompactDisc 於 2010-12-14 01:20 AM 發表   
+ ]- v! F/ m2 `' U6 g7 u# P0 n7 c4 e
Suki姐咁靚女,無可能會被睇穿的
' a! C- R7 D" R0 v, @
唉....' A6 m4 [# k, w  c, k
你見過我真人你就會明我講咩~
! G9 u- C5 `. ~; H* O1 s# B6 l唔係你所想咁樣...

su你個ki~
  ?/ o' E3 \- D! T# ~" p3 N5 B' f) j
# k4 s7 |9 t9 ~+ H& g' \你偷捏左我個奶~( F$ q+ b; E, ^; j, E8 [

* j7 f, g. y: p" [/ j1 c快d幫我吉腳板~

引用:
原帖由 Suki_siu 於 2010-12-14 01:27 發表   
- }6 K( T4 ?) ~! A! z# J* X: m) X8 O
唉....0 ~3 B9 V$ f- [) a
你見過我真人你就會明我講咩~
% I8 Z1 \. r2 Z唔係你所想咁樣...
8 g0 E: z% e7 |
唔信~~唔信~~ 2 [7 r% L8 Q8 `  B% [9 E

5 c9 ^9 s$ f# Q: a* G遲d實有機會見見Suki師姐的 (我應承過妳,遲d我功夫到家d, 跟Suki姐出黎玩架麻... )

你咁靚女, 有邊個會識穿你呀!

頂你丫, 仲乜拍左我片

引用:
原帖由 zaki 於 2010-12-14 01:34 發表   
2 W+ S5 K9 P3 ~4 I" ]8 p$ Tsu你個ki~
/ @) x3 C( D; Y: Y: X( e2 e1 {( ^2 H- k
- U  D! T  E: q  T& _6 f你偷捏左我個奶~
" S  M3 ~, I+ {6 l2 T: N0 |  D9 P& L* Z: H4 p; [- O+ U% p/ h* i0 L
快d幫我吉腳板~
5 z' \) |5 B' W) u9 B4 @

( P# e% @8 }+ v( p哈哈~~平胸少女被襲~~
我是個茶壺,肥又矮呀,我是個茶壺,肥又矮; 這是耳這是嘴,這是耳這是嘴,水滾啦,水滾啦,沖茶啦!

分享下照片..........# D8 Y2 f. y8 ~- ^7 b
感謝喔!

引用:
原帖由 Sherman 於 2010-12-14 03:14 發表   2 T- O' \! X' g) m
頂你丫, 仲乜拍左我片
& c: Q/ ~( ~; u6 {3 G, W* _
" W; s! {5 ?8 ~; W( q& `! S" I

引用:
原帖由 Suki_siu 於 2010-12-14 00:21 發表   0 ~5 D% c7 W- g0 h- V! L& ^5 [5 {
其實我都好多謝搞呢次party~ % Z# ^6 A4 c( Y; s5 q
好想再多dd呢類活動~# b. K1 E: ]3 t( h3 T
我呢幾日都仲未抽到身! o8 V7 e9 m3 G# y' x1 y7 d
可能因為果日成日都有d爆笑野~) L* Q) y/ b5 l) Z$ N# \$ ?
所以我覺得好開心
# T  Q% g! _" ~9 f4 z4 q7 i我又由屋企直接出呢...... 好過癮{onion05 ...
- c! ~! a1 i! N2 _* X, O5 k小R想看video =v=

好開心好舒服的一天~ $ q' i; r: N, G  W
也是很難忘一天~
# h& L5 x; e1 Z% Z  r9 x3 X如果再有呢類活動就好了~

引用:
原帖由 Suki_siu 於 2010-12-14 00:21 發表     ^! k5 U4 d2 J: l
到東薈城佢地入去買野~
& E3 z- C! Y% ^# F; w* T我同jade係門口等~
+ V) l; \5 v' d" ^- F) C# @  [! ?- G等左陣影左陣相我都入埋去搵佢地~: f9 m  _& B" B: ]2 z6 [) I  X, H" c6 V
7 ~& ^% h; A6 v
0 r  d; D4 X" X/ Z% g+ J, V
係LOR 最後得我自己企...
; k& D* w4 [3 f. O- f2 p

引用:
原帖由 abc2010 於 2010-12-17 01:48 發表   
# ]# n* Q, X8 L6 a0 K, l4 {+ [0 v; u7 B" f( A6 j$ C
# s* f5 c9 s" j/ _1 n
係LOR 最後得我自己企...
1 c& \: W% h( V+ i+ h
  T' @2 d7 ?5 J9 h5 l5 n+ z: `/ \
後尾露姬咪出左黎

引用:
原帖由 Suki_siu 於 2010-12-14 01:27 發表   . {$ `! @  z: J, i3 @
1 ^3 b3 Y$ p# J
唉....
9 O8 P( f! m" @9 {. n6 k3 p你見過我真人你就會明我講咩~+ a( f1 l5 y3 {; O# s4 A
唔係你所想咁樣...
- _% I# R  V) h% s3 R豪邁大叔?

大叔....