嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

~~~~~~~~~~~~

6 O4 \1 p* u# ^3 W
* E  G& i- j, e5 ?6 T# C1 F! ?$ L. E[ 本帖最後由 zaki 於 2011-9-30 12:03 編輯 ]
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
怪叔叔嗎,
「花明月暗飛輕霧,今宵好向郎邊去,剗襪步香階,手提金縷鞋。」: 《菩薩蠻》

我明明高過你 5 p6 I- e& e) C- m! [
好明顯件禮物係為我而設啦~
) p2 o/ x- {' ^/ G8 ?不過呢幾日皮膚敏感無做MASK了

條片好似係想綁住自己多D喎6 N5 K8 Y6 m3 ]
我都又想去..睇下到下次返香港時有冇機會一齊玩5 Y" ?+ n; T- a. _9 F
最哀我比較慢熱唔似HEEL姐咁熱情/ m4 F6 G7 a$ K$ z+ F! W$ k0 ~
但係到時怪叔叔一定會係我

好高.... : M) ^+ L# ~3 x' P( ]5 J
好high呀 XD

傻桂豬!我係您嘅護花使者!當然要接送您啦!仲洗乜講多謝呀!
我是個茶壺,肥又矮呀,我是個茶壺,肥又矮; 這是耳這是嘴,這是耳這是嘴,水滾啦,水滾啦,沖茶啦!

+ e& X% K( S5 S+ m  }
一路睇一路笑死我咁濟~

…我邊有玩好耐…係SUki教我先識2 I3 E2 }. E8 z5 I6 A3 X, \
7 \2 |2 R$ o1 L1 b
2010-09月25日 1 st CD...suki

引用:
原帖由 abc2010 於 2010-12-16 10:16 PM 發表   
2 O; }1 H0 M  x…我邊有玩好耐
. c+ B4 ^2 C7 ]# |3 Q9 D* C$ n講大話~~

引用:
原帖由 Suki_siu 於 2010-12-16 22:21 發表     ^; l# M4 `; J4 V' s8 W

% o! z! F$ l+ @+ w: g: J- `* h講大話~~
; M# [4 _" U7 `# L6 H/ c/ b7 u' Y* F# l
你教我先識嫁

桂對小R真好~~講到我咁好 XDDD

引用:
原帖由 zaki 於 2010-12-16 19:23 發表   
9 j. C6 Q- P" J5 ~- A打邊邊~食食食~開酒飲~
# D7 M) b! q5 N; w5 l( |猜猜猜~飲飲飲~嘔嘔嘔~
9 f/ `4 \: P, c! E6 R/ t' z* C8 o8 e西門呢~係廁所~玩花灑~0 B/ {% \* G7 F* X9 Z8 Z
桂桂呢~係地下~四圍爬~
% M: A5 X, q3 _, L0 _6 \$ n  Q1 x

# T& z  m& _0 b" o8 S/ O, I. l桂桂文筆都好正架喎~4 }( J+ G" s6 k* }. U
最like最後兩句囉~

哈哈 ...條片好搞笑...無啦啦有兩個新法妹出現, 仲好乖乖坐定定添...

你講到好搞笑呀!

引用:
原帖由 CompactDisc 於 2010-12-16 23:52 發表   ' L2 R% u, _' n5 T
哈哈 ...條片好搞笑...無啦啦有兩個新法妹出現, 仲好乖乖坐定定添...
/ Y3 H9 c; s2 Z1 {' e
3 Z1 _( r( h: X* j8 [& R- Q3 ]( a 我係度洗甲 ~~
" E0 P" c: s) }, O: A! A5 X+ O8 b好神地成段野又影唔到樣

引用:
原帖由 zaki 於 2010-12-16 19:23 發表   . s2 L8 @: o- v& y* q# N2 g
J小姐~
( F; H/ h9 y# Z) k/ V. W' t絲襪假髮加冷帽襯到個樣~
. Z- v) Z) U/ l9 }D身形冇問題丫~唔好痴咁多SUKI到會變胖~痴我多d好~XD5 z0 d0 ^! y( B! |- }
典型日系涉谷~. p) s6 L/ b, u3 f. D2 j7 k
衣著就真係同SUKI一淡擔~ ...
& D# B7 ?  |  N, i3 L& s4 m

+ M3 o  ^* @% G2 \9 [1 v7 @5 k+ Y痴咁多SUKI到會變胖

引用:
原帖由 abc2010 於 2010-12-17 01:30 發表   
/ n( L. o7 y( ], ^: G; {8 I) X0 e5 N* h3 ~" K
( i% m: X2 G, {" W. y
痴咁多SUKI到會變胖
( z9 c$ D0 i: y3 l
  I1 K5 b1 x+ N2 J" K* v0 r2 V$ i  D# O$ J5 D: Q7 N

. c: j% {6 m( i! r* t6 @, @# P唔係變胖, 係變橫 XDD

引用:
原帖由 abc2010 於 2010-12-17 01:28 發表   6 @/ W$ f% ^4 O) s
* z$ U5 z4 i, }) k

2 q, M: W1 ]/ [3 `2 |/ K 我係度洗甲 ~~
4 r8 ^: c3 Z. B! J好神地成段野又影唔到樣
" r9 o+ b+ \' C8 _0 P
捏機果個係邊個黎架?

suki

(全説)中會飲醉的zaki。完來是真的。哈哈哈# [+ H8 ^- k9 s# R2 C) q# s4 e' a
下次飲少D LA。酒對身体無億。2 e, Z, u# Y' c4 E3 p7 H$ r

2 j* E/ N: ^8 X; C- P% l[ 本帖最後由 jessekaku 於 2010-12-17 02:36 編輯 ]