嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

~~~~~~~~~~~~

8 U' {! X+ _4 V) z$ f0 U6 p0 z1 K5 L1 B$ i! F
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
怪叔叔嗎,
「花明月暗飛輕霧,今宵好向郎邊去,剗襪步香階,手提金縷鞋。」: 《菩薩蠻》

我明明高過你
# R4 S" o  w& v5 N1 [好明顯件禮物係為我而設啦~$ @% ?* L  q2 C" i9 V
不過呢幾日皮膚敏感無做MASK了

條片好似係想綁住自己多D喎# p- l/ ~8 M0 S8 J- }
我都又想去..睇下到下次返香港時有冇機會一齊玩
! G% j  \- p8 d, k' k8 Z) ]7 ?最哀我比較慢熱唔似HEEL姐咁熱情6 X) O8 p* I. c! X! {( i! P2 u
但係到時怪叔叔一定會係我

好高.... 9 P7 I6 w1 i8 i4 c
好high呀 XD

傻桂豬!我係您嘅護花使者!當然要接送您啦!仲洗乜講多謝呀!
我是個茶壺,肥又矮呀,我是個茶壺,肥又矮; 這是耳這是嘴,這是耳這是嘴,水滾啦,水滾啦,沖茶啦!

5 u% c7 ~8 j, B一路睇一路笑死我咁濟~

…我邊有玩好耐…係SUki教我先識" ?% v5 |( d, d  _  x

+ n8 I2 S, I, k4 R7 h6 X! c/ A[ 本帖最後由 abc2010 於 2010-12-16 22:22 編輯 ]
2010-09月25日 1 st CD...suki

引用:
原帖由 abc2010 於 2010-12-16 10:16 PM 發表   $ u  R$ d. A$ l/ w
…我邊有玩好耐
, D; ?; A( |; `+ y1 a" `& f
講大話~~

引用:
原帖由 Suki_siu 於 2010-12-16 22:21 發表   ) L' ~$ V4 W0 ^9 d% A5 z
: n- ]( d0 D7 `# l
講大話~~
6 @. b" R6 x5 R$ v) m* |
你教我先識嫁

桂對小R真好~~講到我咁好 XDDD

引用:
原帖由 zaki 於 2010-12-16 19:23 發表   
' a8 R9 T9 G( w  ]- g% v) _( ?0 p打邊邊~食食食~開酒飲~' g8 I( L+ C* Z/ R2 n) y3 j. {% e. O
猜猜猜~飲飲飲~嘔嘔嘔~
- I, H' {: X) z. z西門呢~係廁所~玩花灑~
6 y! i% X6 |: Z5 n3 t桂桂呢~係地下~四圍爬~
0 @& p, L/ b; f+ u. {1 }
0 t1 D) y# ~; c/ `桂桂文筆都好正架喎~/ J2 r% f8 [0 S% \0 o1 P8 h' i0 Q
最like最後兩句囉~

哈哈 ...條片好搞笑...無啦啦有兩個新法妹出現, 仲好乖乖坐定定添...

你講到好搞笑呀!

引用:
原帖由 CompactDisc 於 2010-12-16 23:52 發表     ?' ~# }2 Y/ o8 P
哈哈 ...條片好搞笑...無啦啦有兩個新法妹出現, 仲好乖乖坐定定添...
% ]  H+ H3 ?8 t; {9 B7 T0 H

* `% {. x+ z+ x# U* J9 D9 g 我係度洗甲 ~~
! e- F* f2 D0 `2 r* R# S好神地成段野又影唔到樣

引用:
原帖由 zaki 於 2010-12-16 19:23 發表   
, z+ h  [$ Y4 O( Z, O: JJ小姐~
$ b3 |8 x; ~# w  W6 `) G絲襪假髮加冷帽襯到個樣~4 |% B# i: g+ e1 y7 Z5 A
D身形冇問題丫~唔好痴咁多SUKI到會變胖~痴我多d好~XD
7 R* M) D8 U! ?7 x  a; h3 \典型日系涉谷~1 A: |% G0 O7 p' g# M4 |- L/ Q0 c
衣著就真係同SUKI一淡擔~ ...
3 F6 k) P2 l. G6 h6 X/ `
. C  Z- q' W- I) X
痴咁多SUKI到會變胖

引用:
原帖由 abc2010 於 2010-12-17 01:30 發表   
7 H7 X- \$ R, b" a$ T7 k" ~$ ^8 G5 s7 r6 N. ?5 U  s% U) r( ^$ l
3 c( X- P2 ^& M+ B) k2 l
痴咁多SUKI到會變胖
9 V. ^. q- _7 n/ u: c- C4 x5 G
( X0 R* {+ C3 {7 s6 R

" L6 B. j$ c! e- `# x. y1 \2 I, J; q3 u  a4 N% M7 M: C- c
唔係變胖, 係變橫 XDD

引用:
原帖由 abc2010 於 2010-12-17 01:28 發表   , b7 p# l/ {* D

6 K! I) j! o% Y4 a4 t; x, e2 K; _7 g& z9 @
我係度洗甲 ~~1 h* q- C) U% N4 J2 r+ K" ?
好神地成段野又影唔到樣
( U9 o( M' q1 \/ b* A: n) t" a$ c- K
捏機果個係邊個黎架?

suki

(全説)中會飲醉的zaki。完來是真的。哈哈哈
9 t- w3 ~: x+ F0 t3 f6 I& C下次飲少D LA。酒對身体無億。* ^! E5 U& k" c4 v0 p/ j
' c+ f5 l0 `7 u3 A6 ^) L; J' d