嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

~~~~~~~~~~~~

~~~~~~~~~~~~

~~~~~~~~~~~~; I8 _; n6 k4 T' N  n' m4 o
2 N, j. m; c. t2 n+ m7 m4 l* G
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
怪叔叔嗎,
「花明月暗飛輕霧,今宵好向郎邊去,剗襪步香階,手提金縷鞋。」: 《菩薩蠻》

我明明高過你 ; u, J& h( i; M% }$ I: I5 b
好明顯件禮物係為我而設啦~$ n2 W  [! A  v  E9 A* f) [
不過呢幾日皮膚敏感無做MASK了

條片好似係想綁住自己多D喎* P7 {# ~3 c5 C! {8 _2 X
我都又想去..睇下到下次返香港時有冇機會一齊玩% X% q# o0 d' ^8 [" i3 h6 @
最哀我比較慢熱唔似HEEL姐咁熱情- e- r5 Q% p2 G: R. M
但係到時怪叔叔一定會係我

好高.... 4 W7 r! r4 p: L7 n2 h8 s9 L
好high呀 XD

傻桂豬!我係您嘅護花使者!當然要接送您啦!仲洗乜講多謝呀!
我是個茶壺,肥又矮呀,我是個茶壺,肥又矮; 這是耳這是嘴,這是耳這是嘴,水滾啦,水滾啦,沖茶啦!

1 ^! h; B* _, `& J一路睇一路笑死我咁濟~

…我邊有玩好耐…係SUki教我先識
0 ?! q, j' _3 v6 V: B" x7 Q
7 j: |+ q& u3 Z  m3 Q( E& A# A[ 本帖最後由 abc2010 於 2010-12-16 22:22 編輯 ]
2010-09月25日 1 st CD...suki

引用:
原帖由 abc2010 於 2010-12-16 10:16 PM 發表   
8 m0 M6 A  l  m) V0 n( i. Y$ r+ a…我邊有玩好耐
# Z* ~+ Q6 b/ |講大話~~

引用:
原帖由 Suki_siu 於 2010-12-16 22:21 發表   3 d" l9 T6 f# r, d0 F
; j7 |( d& v- c7 X& u5 h
講大話~~
# a$ u; C) K# F2 g) {" y3 X& P( H
你教我先識嫁

桂對小R真好~~講到我咁好 XDDD

引用:
原帖由 zaki 於 2010-12-16 19:23 發表   ) U8 K) E' z3 @' Q4 Y
打邊邊~食食食~開酒飲~6 y, i& o/ e* g% t; M* q
猜猜猜~飲飲飲~嘔嘔嘔~
" S! s. q* k) k5 P: Z0 M7 ~- I西門呢~係廁所~玩花灑~9 q$ Z3 o! Q% }) x8 n) q" s
桂桂呢~係地下~四圍爬~
6 B) t) `/ ~6 I3 v( h5 p
6 E: z% U/ g5 J$ }" S8 m
桂桂文筆都好正架喎~
4 d1 I( A  w! H% X最like最後兩句囉~

哈哈 ...條片好搞笑...無啦啦有兩個新法妹出現, 仲好乖乖坐定定添...

你講到好搞笑呀!

引用:
原帖由 CompactDisc 於 2010-12-16 23:52 發表   
+ e5 Y$ [- G# o9 _4 F哈哈 ...條片好搞笑...無啦啦有兩個新法妹出現, 仲好乖乖坐定定添...
. \- {# W. k" c, w! j
7 K. l0 H( r  ?) K" h4 Z 我係度洗甲 ~~+ m$ s6 p& g- V
好神地成段野又影唔到樣

引用:
原帖由 zaki 於 2010-12-16 19:23 發表   / n+ h' |  E6 P+ i8 k* j8 o
J小姐~
" @8 ?! M8 y$ e6 V7 A5 r3 c  j絲襪假髮加冷帽襯到個樣~
( v6 L' v5 e  H, R7 _D身形冇問題丫~唔好痴咁多SUKI到會變胖~痴我多d好~XD
  @" t2 ~$ f9 d. C% e" J典型日系涉谷~2 h5 o, [' v* q+ D1 \4 o
衣著就真係同SUKI一淡擔~ ...
5 v5 p* ]! @; y& @
6 ~5 q# D+ Q8 K' R3 c" Q( ?% E
痴咁多SUKI到會變胖

引用:
原帖由 abc2010 於 2010-12-17 01:30 發表   
; P9 s+ c) t$ ^* ^- Q9 `& J) }
( x2 k  t. ~' A0 ^4 [- O# `- ]; B
痴咁多SUKI到會變胖
' }1 u- R. E! r8 R- i% h. j
) W" H  k) N8 O) C+ X7 f3 Z) V8 m2 V6 L% N6 M' ~- n
' \& r, f- _- v
唔係變胖, 係變橫 XDD

引用:
原帖由 abc2010 於 2010-12-17 01:28 發表   
8 \7 p; s& k* h7 O- n: q0 H/ }) H. X  u( O  S  `  W

5 r/ |; V+ n6 [/ } 我係度洗甲 ~~# V) _7 Q' y4 _7 g+ c
好神地成段野又影唔到樣
5 E, t# T7 R" E$ r% G
捏機果個係邊個黎架?

suki

(全説)中會飲醉的zaki。完來是真的。哈哈哈
+ @; d0 V$ _) x6 O+ ?# i) Q下次飲少D LA。酒對身体無億。, B) f3 c4 f$ W% J  H1 ]" j4 R' V

/ S4 U" {( J1 Q) p& R[ 本帖最後由 jessekaku 於 2010-12-17 02:36 編輯 ]