嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

~~~~~~~~~~~~

/ n, G' f6 D' U4 u7 x7 k5 M3 t8 {
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
怪叔叔嗎,
「花明月暗飛輕霧,今宵好向郎邊去,剗襪步香階,手提金縷鞋。」: 《菩薩蠻》

我明明高過你
8 o; V& l- _% f4 t  \3 U好明顯件禮物係為我而設啦~
3 n* x- t! h4 w- j不過呢幾日皮膚敏感無做MASK了

條片好似係想綁住自己多D喎7 |5 ~6 c  F" v$ I5 x
我都又想去..睇下到下次返香港時有冇機會一齊玩& Y# L  I1 U8 P1 P9 V
最哀我比較慢熱唔似HEEL姐咁熱情
4 X$ X! d' Z; g但係到時怪叔叔一定會係我

好高.... . i3 L. W5 ]/ t: L% V
好high呀 XD

傻桂豬!我係您嘅護花使者!當然要接送您啦!仲洗乜講多謝呀!
我是個茶壺,肥又矮呀,我是個茶壺,肥又矮; 這是耳這是嘴,這是耳這是嘴,水滾啦,水滾啦,沖茶啦!

' |* z- t; }( Q0 c9 a
一路睇一路笑死我咁濟~

…我邊有玩好耐…係SUki教我先識2 n5 \/ ?& z6 p4 F! O) w3 {1 i1 ]: A

! o7 u( ?" A0 U9 H6 O- R. `, F+ X0 }[ 本帖最後由 abc2010 於 2010-12-16 22:22 編輯 ]
2010-09月25日 1 st CD...suki

引用:
原帖由 abc2010 於 2010-12-16 10:16 PM 發表   $ _; x! i6 e8 W7 Q0 n+ O0 _5 ~  y
…我邊有玩好耐
- R- J6 l7 d) `5 [$ |
講大話~~

引用:
原帖由 Suki_siu 於 2010-12-16 22:21 發表   
; q% c6 i6 \( I
: G2 C+ F3 ]( V( s! S: z. {; b, Z2 P  e講大話~~
) f% y! ]" S2 H你教我先識嫁

桂對小R真好~~講到我咁好 XDDD

引用:
原帖由 zaki 於 2010-12-16 19:23 發表   & h' V8 D8 m' z9 n5 n$ k6 z. ^* \' U
打邊邊~食食食~開酒飲~
* U* x+ A! T8 X3 K: w猜猜猜~飲飲飲~嘔嘔嘔~) c, ?/ p3 D! L
西門呢~係廁所~玩花灑~3 Q0 W" y/ h! ~9 P+ r# H  B
桂桂呢~係地下~四圍爬~
0 _% X: m5 s( l) W: ~
" g! {! c0 ^( s$ P+ y0 P& x桂桂文筆都好正架喎~
& S3 _3 N. w: F, U3 Q8 ~* `最like最後兩句囉~

哈哈 ...條片好搞笑...無啦啦有兩個新法妹出現, 仲好乖乖坐定定添...

你講到好搞笑呀!

引用:
原帖由 CompactDisc 於 2010-12-16 23:52 發表   
& A. A% C! |8 y: c* x/ ^" U( d哈哈 ...條片好搞笑...無啦啦有兩個新法妹出現, 仲好乖乖坐定定添...
% ~5 h) T2 z1 ?$ a! r7 C& A+ A! I7 r

* H- f- n2 a$ Y( m& i5 t 我係度洗甲 ~~
- ]8 o. O6 P* V好神地成段野又影唔到樣

引用:
原帖由 zaki 於 2010-12-16 19:23 發表   / `: E5 u4 D% @) H$ T  \# h- s4 {& [7 i
J小姐~
" N) h" |$ d+ j絲襪假髮加冷帽襯到個樣~( \! E! z4 Q$ v% t0 s
D身形冇問題丫~唔好痴咁多SUKI到會變胖~痴我多d好~XD
" @* T" j9 k7 C3 |8 @4 c典型日系涉谷~" {) N/ A* E- E3 ]4 s. o
衣著就真係同SUKI一淡擔~ ...
" [9 J; x* Z+ A
8 S8 t' v. I; @/ A痴咁多SUKI到會變胖

引用:
原帖由 abc2010 於 2010-12-17 01:30 發表   $ k9 \+ ?- q% A7 E: |) O
0 X% k. w. R7 L

6 U: o" c$ h1 r/ ?痴咁多SUKI到會變胖
5 [9 `( |' _! O: O% e) P4 v. k- L, y7 Z6 o" X

% w7 h# E" a* M$ E5 g+ o  M' s8 E) k. p! f' \
唔係變胖, 係變橫 XDD

引用:
原帖由 abc2010 於 2010-12-17 01:28 發表   4 ?+ l5 [2 \0 D: Q/ {

3 ?! E7 k6 _) C7 B0 k( f; U
4 i. I& `3 E/ o7 t9 n) D4 ` 我係度洗甲 ~~& S( U; U5 F2 v/ i
好神地成段野又影唔到樣
6 ]3 k" N; R9 e
捏機果個係邊個黎架?

suki

(全説)中會飲醉的zaki。完來是真的。哈哈哈! r9 }& \2 p2 m. Y4 m* G; k$ ~/ D
下次飲少D LA。酒對身体無億。* b! y3 ^5 a& B3 @2 m
# E2 X  R* _* D! \: M