嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

~~~~~~~~~~~~

9 R  `) M; M/ R2 K% p
# H, R* A: X$ R- B[ 本帖最後由 zaki 於 2011-9-30 12:03 編輯 ]
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
怪叔叔嗎,
「花明月暗飛輕霧,今宵好向郎邊去,剗襪步香階,手提金縷鞋。」: 《菩薩蠻》

我明明高過你 4 E' H  A/ \4 F+ `; A  k
好明顯件禮物係為我而設啦~) b1 s6 i4 u/ p4 |- R  Q
不過呢幾日皮膚敏感無做MASK了

條片好似係想綁住自己多D喎. x! V; ]  Y& V. o9 x3 R
我都又想去..睇下到下次返香港時有冇機會一齊玩
8 ~3 l$ A% O2 Y% \最哀我比較慢熱唔似HEEL姐咁熱情& m; L7 G3 s; M: s
但係到時怪叔叔一定會係我

好高....
0 ^/ |- J- C; Y5 n/ T5 {3 ^好high呀 XD

傻桂豬!我係您嘅護花使者!當然要接送您啦!仲洗乜講多謝呀!
我是個茶壺,肥又矮呀,我是個茶壺,肥又矮; 這是耳這是嘴,這是耳這是嘴,水滾啦,水滾啦,沖茶啦!

0 U% i$ H# V8 t  E1 _一路睇一路笑死我咁濟~

…我邊有玩好耐…係SUki教我先識9 \# ~4 D0 W% `, S. p

) w0 {8 _5 B; U4 W2 o$ u  R[ 本帖最後由 abc2010 於 2010-12-16 22:22 編輯 ]
2010-09月25日 1 st CD...suki

引用:
原帖由 abc2010 於 2010-12-16 10:16 PM 發表   $ ~6 W. R4 `4 m6 u$ J3 e% W
…我邊有玩好耐
5 k" C* \' _4 Q1 O, b4 S講大話~~

引用:
原帖由 Suki_siu 於 2010-12-16 22:21 發表   9 t1 |+ `4 p4 o

$ d9 p  M/ E5 m$ z0 v/ R講大話~~
# [6 M0 }2 A  h& [
你教我先識嫁

桂對小R真好~~講到我咁好 XDDD

引用:
原帖由 zaki 於 2010-12-16 19:23 發表   3 [" u) O2 Y! V* l
打邊邊~食食食~開酒飲~
5 O& y* c' W0 ~" U1 j! q+ |) R+ L9 ?猜猜猜~飲飲飲~嘔嘔嘔~
5 X+ G/ b9 K4 R  u# k5 n西門呢~係廁所~玩花灑~
1 V0 `2 z2 p0 l' F# h桂桂呢~係地下~四圍爬~
) s2 ^3 c% b; ^; i& g# j' x
* Z( @) e' A9 E- Z( l桂桂文筆都好正架喎~. _' X. L3 I; t$ Z6 F  o* Y
最like最後兩句囉~

哈哈 ...條片好搞笑...無啦啦有兩個新法妹出現, 仲好乖乖坐定定添...

你講到好搞笑呀!

引用:
原帖由 CompactDisc 於 2010-12-16 23:52 發表   
* [) `  H. f; ^% n: R哈哈 ...條片好搞笑...無啦啦有兩個新法妹出現, 仲好乖乖坐定定添...
8 {8 Q; X4 p5 Q$ p
& ~; ~& D  m  X 我係度洗甲 ~~
, j9 U$ W9 v4 @好神地成段野又影唔到樣

引用:
原帖由 zaki 於 2010-12-16 19:23 發表   8 }8 [4 T1 x$ C8 M# y4 W% [
J小姐~. l/ P) u7 J! S+ v# \  F
絲襪假髮加冷帽襯到個樣~
0 Q5 T4 U& \( g+ X/ PD身形冇問題丫~唔好痴咁多SUKI到會變胖~痴我多d好~XD
: k# w& h( g! H4 k典型日系涉谷~
7 ^* F0 k0 C0 y) c衣著就真係同SUKI一淡擔~ ...
1 e1 `( p3 j& v7 V- Y

) z  h" O! X' _. U痴咁多SUKI到會變胖

引用:
原帖由 abc2010 於 2010-12-17 01:30 發表   
  q3 f; `8 |  F' M0 D+ x! ^- R+ T2 K; \4 D& j
( @6 a5 \! G4 R3 Y$ ?
痴咁多SUKI到會變胖
' S- L$ F' K. J
) ?+ P3 o% b6 F* e# Q% F9 h2 b

4 }& ?" A+ ]& U+ w$ c
% C# h: |; x( K# J8 ~. h唔係變胖, 係變橫 XDD

引用:
原帖由 abc2010 於 2010-12-17 01:28 發表   7 L; S4 \+ w  N3 i% {, q

! `- k: Z) f8 d4 q' c5 M& s$ ^! I, A- u4 n: ~% G6 r& ~5 o; E  y: v9 F
我係度洗甲 ~~
9 g" t5 b5 O9 n4 @. B! b好神地成段野又影唔到樣
3 _, ~( e4 R3 F$ J0 }0 f捏機果個係邊個黎架?

suki

(全説)中會飲醉的zaki。完來是真的。哈哈哈! v- u4 u6 t0 @8 f$ Q9 R$ i7 z3 n2 r
下次飲少D LA。酒對身体無億。
1 W6 u& T4 c- K2 m. h8 t4 N3 [) [4 }+ s6 T