嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

~~~~~~~~~~~~

' m. V+ P) G% ]! J* b; L% O0 D5 N
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
怪叔叔嗎,
「花明月暗飛輕霧,今宵好向郎邊去,剗襪步香階,手提金縷鞋。」: 《菩薩蠻》

我明明高過你 7 l) `0 s+ S2 F9 ^3 d
好明顯件禮物係為我而設啦~% P/ L5 `- l% s( P2 U; y. g$ l( \
不過呢幾日皮膚敏感無做MASK了

條片好似係想綁住自己多D喎" g  |  `# n9 U4 @4 T: q0 I# c
我都又想去..睇下到下次返香港時有冇機會一齊玩
+ Q4 j6 ~) o1 ^2 k" F最哀我比較慢熱唔似HEEL姐咁熱情
2 |. Z: Y, `5 i7 d5 q0 ?6 E0 R8 _( X但係到時怪叔叔一定會係我

好高.... + A5 Q1 A- t+ r& y  G2 Z
好high呀 XD

傻桂豬!我係您嘅護花使者!當然要接送您啦!仲洗乜講多謝呀!
我是個茶壺,肥又矮呀,我是個茶壺,肥又矮; 這是耳這是嘴,這是耳這是嘴,水滾啦,水滾啦,沖茶啦!

* P5 V+ c4 N8 A7 \
一路睇一路笑死我咁濟~

…我邊有玩好耐…係SUki教我先識
9 L+ p3 M: N1 |% Q7 l
8 B6 R9 q2 c8 b4 B. ^' p2 C[ 本帖最後由 abc2010 於 2010-12-16 22:22 編輯 ]
2010-09月25日 1 st CD...suki

引用:
原帖由 abc2010 於 2010-12-16 10:16 PM 發表   - _) |! q* X( o  {* C0 Z
…我邊有玩好耐
  v; y, }7 t! b0 V* S3 `+ y# o講大話~~

引用:
原帖由 Suki_siu 於 2010-12-16 22:21 發表   
5 U/ O  R2 O& K# b  }# j8 q+ R8 M5 o% P$ G: i
講大話~~
# z% P! {9 o% T: y8 H% l8 u7 b
你教我先識嫁

桂對小R真好~~講到我咁好 XDDD

引用:
原帖由 zaki 於 2010-12-16 19:23 發表   ) ~+ x! {! }6 r4 N
打邊邊~食食食~開酒飲~
. u& T" u3 M5 F' q5 Y猜猜猜~飲飲飲~嘔嘔嘔~& }  Z6 U* x9 U1 W& w
西門呢~係廁所~玩花灑~6 ^/ w- c5 N( ~& u" M
桂桂呢~係地下~四圍爬~
( h, V( I! Q9 S
: |# r; M( u5 v& C5 `* c3 C
桂桂文筆都好正架喎~
7 q- N( h3 s' W4 S最like最後兩句囉~

哈哈 ...條片好搞笑...無啦啦有兩個新法妹出現, 仲好乖乖坐定定添...

你講到好搞笑呀!

引用:
原帖由 CompactDisc 於 2010-12-16 23:52 發表   ) }/ o7 r! y/ c  H
哈哈 ...條片好搞笑...無啦啦有兩個新法妹出現, 仲好乖乖坐定定添...
) Y/ b- I9 q4 b" F% o
! t2 r1 T1 X  P# |6 a( H 我係度洗甲 ~~% k1 P0 C$ o1 t7 j: w) F% Q
好神地成段野又影唔到樣

引用:
原帖由 zaki 於 2010-12-16 19:23 發表   
) t: \( ^4 W4 X" c6 [( SJ小姐~* _  T5 W7 Z- y. S$ s
絲襪假髮加冷帽襯到個樣~
& k% K- U* W" ]1 u9 J1 PD身形冇問題丫~唔好痴咁多SUKI到會變胖~痴我多d好~XD
! K0 K; ~& j/ r典型日系涉谷~6 p$ E$ r& R6 @. k3 O
衣著就真係同SUKI一淡擔~ ...
* _9 y" o+ D, J" l: b. H& ~
) M& x* z. q# G痴咁多SUKI到會變胖

引用:
原帖由 abc2010 於 2010-12-17 01:30 發表   
8 X1 e; `: L6 P, \; c* G( M: b! l  p  N: P

2 K+ V/ [# m. W+ L痴咁多SUKI到會變胖
/ O/ y+ B0 X5 R- Y; Q. Z+ h3 `5 w1 Z# l  u  n- s0 @7 _; G* T* B

4 k6 X/ @7 y* B9 q% O: B
2 h: P- c2 ?2 h& _: d- A, ]1 [唔係變胖, 係變橫 XDD

引用:
原帖由 abc2010 於 2010-12-17 01:28 發表   
6 Q, p9 k; N2 f2 I( n3 l' d( ^/ t6 L. }4 c4 R
3 \- r7 R4 c  e, U9 x$ o
我係度洗甲 ~~
' b) h& W6 x# G5 m7 B$ G) a好神地成段野又影唔到樣
  t& ~% V% k- e7 s+ _, x
捏機果個係邊個黎架?

suki

(全説)中會飲醉的zaki。完來是真的。哈哈哈
& W  h/ `) o+ j! r* L下次飲少D LA。酒對身体無億。
. j/ _/ v, t+ N6 Q  P. k0 }6 M8 X* n5 u; J+ g3 K