嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

~~~~~~~~~~~~

~~~~~~~~~~~~

~~~~~~~~~~~~% n9 ]  Q' _- w- A. X

2 d* v) I9 R  b% U$ @# \3 r[ 本帖最後由 zaki 於 2011-9-30 12:03 編輯 ]
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
怪叔叔嗎,
「花明月暗飛輕霧,今宵好向郎邊去,剗襪步香階,手提金縷鞋。」: 《菩薩蠻》

我明明高過你 / U: P" `" D& @9 a
好明顯件禮物係為我而設啦~
- I" o  E7 y# ^4 J( B不過呢幾日皮膚敏感無做MASK了

條片好似係想綁住自己多D喎# t  A# V! s- e0 d
我都又想去..睇下到下次返香港時有冇機會一齊玩3 P/ @% z9 ^8 q% ~4 Z$ w( s
最哀我比較慢熱唔似HEEL姐咁熱情
- y, r$ t' j# Y- z但係到時怪叔叔一定會係我

好高....
, e: N  M* s' F0 }9 Q/ k好high呀 XD

傻桂豬!我係您嘅護花使者!當然要接送您啦!仲洗乜講多謝呀!
我是個茶壺,肥又矮呀,我是個茶壺,肥又矮; 這是耳這是嘴,這是耳這是嘴,水滾啦,水滾啦,沖茶啦!

' \7 F6 \6 D+ M$ `1 x$ E; A, b
一路睇一路笑死我咁濟~

…我邊有玩好耐…係SUki教我先識. F# ~  J& X5 j5 k2 \& M
" R2 @- Q6 J, D- _% d
2010-09月25日 1 st CD...suki

引用:
原帖由 abc2010 於 2010-12-16 10:16 PM 發表   6 a9 {4 c8 p: o: b2 J! I4 I2 Y
…我邊有玩好耐
6 k$ _! s) q* l7 v4 i講大話~~

引用:
原帖由 Suki_siu 於 2010-12-16 22:21 發表   # M% V8 C! r! v# c$ E% t3 X

& {, J1 ^4 b8 v講大話~~
$ ^. c8 r) ?2 \0 K/ w
你教我先識嫁

桂對小R真好~~講到我咁好 XDDD

引用:
原帖由 zaki 於 2010-12-16 19:23 發表   0 ~4 N* r& b8 O; O2 z# }' Z
打邊邊~食食食~開酒飲~
: H, S- `2 ~! G5 W猜猜猜~飲飲飲~嘔嘔嘔~  E! ?! L8 {7 c
西門呢~係廁所~玩花灑~' l& F3 B. Z, ]/ R/ f
桂桂呢~係地下~四圍爬~
5 v7 {/ |- j$ `) M+ R4 s
2 w0 ^) Y7 N6 Z, J  k; \& c
桂桂文筆都好正架喎~3 O1 R' i5 k: E+ T( G+ f" b
最like最後兩句囉~

哈哈 ...條片好搞笑...無啦啦有兩個新法妹出現, 仲好乖乖坐定定添...

你講到好搞笑呀!

引用:
原帖由 CompactDisc 於 2010-12-16 23:52 發表   
! g9 Q- n9 O$ V+ M哈哈 ...條片好搞笑...無啦啦有兩個新法妹出現, 仲好乖乖坐定定添...
4 G  i8 b7 x4 t) y, y0 g
" B0 m1 }/ e' x 我係度洗甲 ~~
" V& ~2 O9 M9 L! Q" D好神地成段野又影唔到樣

引用:
原帖由 zaki 於 2010-12-16 19:23 發表   # P- m; ]% A+ R# k3 l0 `
J小姐~& d4 d# Q6 B" H# q! ^
絲襪假髮加冷帽襯到個樣~
: S' M/ o; Z1 k- ]D身形冇問題丫~唔好痴咁多SUKI到會變胖~痴我多d好~XD
/ {2 f  h  O9 c( b. B  X! Q, ?典型日系涉谷~5 N- [- b0 c  y! e& a3 H0 P
衣著就真係同SUKI一淡擔~ ...
3 d! y* k8 d3 A; p: a) H+ [: y+ P  @; ~6 f8 F$ \
痴咁多SUKI到會變胖

引用:
原帖由 abc2010 於 2010-12-17 01:30 發表   ' }% Q3 V7 g3 w! u6 |9 A  M
! `$ U, l" d# d: P# W) j9 I/ R' b, W

* u! j3 S& d! U1 T痴咁多SUKI到會變胖
/ R3 V( ^! K0 R

% a( k1 Q9 b: L) n
" ?1 q/ Q; x' ~- [3 V8 H# d% @! s9 O& {: l, u- j9 y8 Z8 k/ ?8 ^2 @% h
唔係變胖, 係變橫 XDD

引用:
原帖由 abc2010 於 2010-12-17 01:28 發表   , [- q2 J! i9 Z/ i! b3 U" x( E
. r1 x* T' k# g2 k0 _6 [8 f( r$ r0 z

9 v( c3 T# z9 M6 T 我係度洗甲 ~~
% R7 b3 T3 r4 z; m; b好神地成段野又影唔到樣
0 Q) E, B; U6 w& b
捏機果個係邊個黎架?

suki

(全説)中會飲醉的zaki。完來是真的。哈哈哈
: M4 v5 n4 ~) h) l7 h7 }下次飲少D LA。酒對身体無億。, ~/ N& U: y, _' }* ]4 {% ]" O
7 V! C" h( T0 n% l