嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

~~~~~~~~~~~~

3 ?- \1 z! D2 \' V7 [- ^/ `; r9 G& N) X
* i4 @. q5 \) O0 \[ 本帖最後由 zaki 於 2011-9-30 12:03 編輯 ]
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
怪叔叔嗎,
「花明月暗飛輕霧,今宵好向郎邊去,剗襪步香階,手提金縷鞋。」: 《菩薩蠻》

我明明高過你
$ O' y, R2 J( A4 U! I好明顯件禮物係為我而設啦~  D/ C) m3 A. \; D
不過呢幾日皮膚敏感無做MASK了

條片好似係想綁住自己多D喎
5 {0 E, U# E: F* u1 W' @我都又想去..睇下到下次返香港時有冇機會一齊玩
" \/ x9 M: U; Z) q) y2 Z最哀我比較慢熱唔似HEEL姐咁熱情! U, a4 `! ~" _) A, {
但係到時怪叔叔一定會係我

好高.... 6 Y6 D. J3 j* V5 I/ ^/ B: y8 k
好high呀 XD

傻桂豬!我係您嘅護花使者!當然要接送您啦!仲洗乜講多謝呀!
我是個茶壺,肥又矮呀,我是個茶壺,肥又矮; 這是耳這是嘴,這是耳這是嘴,水滾啦,水滾啦,沖茶啦!

8 g2 E" s3 g0 M( B! |* S8 }2 y: q1 S; ~
一路睇一路笑死我咁濟~

…我邊有玩好耐…係SUki教我先識
" ~: }- j) o  D7 `9 E, N' Y; F) |3 J( T) o
2010-09月25日 1 st CD...suki

引用:
原帖由 abc2010 於 2010-12-16 10:16 PM 發表   7 D6 U5 B/ e1 K$ S2 Z" A, D, L. q
…我邊有玩好耐
- o  t- `: Z6 F' n8 J# j6 W  A講大話~~

引用:
原帖由 Suki_siu 於 2010-12-16 22:21 發表   5 L9 M5 c+ l8 J7 R+ H5 L* i6 A
. C6 L/ P: ?5 P# I6 j; ?9 X' L
講大話~~
0 w5 {, d) w$ y7 n! Q' X) `你教我先識嫁

桂對小R真好~~講到我咁好 XDDD

引用:
原帖由 zaki 於 2010-12-16 19:23 發表   
5 M3 O' }- s. ~打邊邊~食食食~開酒飲~
& o6 e3 T4 _  o5 l' w0 W8 w& D& z9 K' |猜猜猜~飲飲飲~嘔嘔嘔~) L' C; ^' W3 N% N) Y4 q: p
西門呢~係廁所~玩花灑~4 X( O3 N( ^+ s7 n5 p. S
桂桂呢~係地下~四圍爬~
! L! m6 `1 S6 @- l. N+ b
5 Z# N3 J6 l0 j$ ^9 [桂桂文筆都好正架喎~
0 k# [1 J* _0 J( a# G8 Z最like最後兩句囉~

哈哈 ...條片好搞笑...無啦啦有兩個新法妹出現, 仲好乖乖坐定定添...

你講到好搞笑呀!

引用:
原帖由 CompactDisc 於 2010-12-16 23:52 發表   3 ~% i0 z. I0 R; @- W
哈哈 ...條片好搞笑...無啦啦有兩個新法妹出現, 仲好乖乖坐定定添...
! o+ s; B- U8 w9 z; r

$ V# J" [1 Y9 D& a. e. p- Y3 Z% } 我係度洗甲 ~~9 S0 s# ?$ `! `0 z4 v4 n" H3 c+ K7 K
好神地成段野又影唔到樣

引用:
原帖由 zaki 於 2010-12-16 19:23 發表   
# j0 R2 t/ @( y2 hJ小姐~
; D6 j( ]( v& N1 I2 u  \絲襪假髮加冷帽襯到個樣~( M) B* B' R0 M
D身形冇問題丫~唔好痴咁多SUKI到會變胖~痴我多d好~XD
. g9 I: V8 t& E1 k8 N; }/ N5 d典型日系涉谷~
2 Z9 B( I  j9 c+ `0 q* E衣著就真係同SUKI一淡擔~ ...
3 {% u: r7 G7 u2 l0 |' `
6 p9 X1 W! f4 Z1 W痴咁多SUKI到會變胖

引用:
原帖由 abc2010 於 2010-12-17 01:30 發表   - E$ k  a4 e- V& C9 Y, w

7 k& J  I6 i7 x& k* P1 [, z$ }, ^' @8 ?1 F
痴咁多SUKI到會變胖
4 O4 n5 n) a" Z3 M) p

+ ^" Y  Y3 {" ~3 E- T3 c
* g; a' Z# E+ E6 ]+ }6 S! n8 A
0 v- h' {/ {" E" m8 u$ C# `+ w唔係變胖, 係變橫 XDD

引用:
原帖由 abc2010 於 2010-12-17 01:28 發表   
' A( O5 P( G; j5 `# W9 h* {- W3 g* z& W1 s2 Q  c
$ D; \& b8 \0 W" [" \
我係度洗甲 ~~( e- O9 x* k+ V/ [$ l5 D3 D
好神地成段野又影唔到樣
* C, }( }9 `) h+ O8 D捏機果個係邊個黎架?

suki

(全説)中會飲醉的zaki。完來是真的。哈哈哈
% I9 \$ @4 {* g( V. G* \- E) `2 l下次飲少D LA。酒對身体無億。; y* E: C* s& X) E) O+ _

c+ C6 N' v/ F. I; B[ 本帖最後由 jessekaku 於 2010-12-17 02:36 編輯 ]