嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

~~~~~~~~~~~~

) W! N9 Q; b$ D( v2 @2 k  i1 K* m) ^
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
怪叔叔嗎,
「花明月暗飛輕霧,今宵好向郎邊去,剗襪步香階,手提金縷鞋。」: 《菩薩蠻》

我明明高過你
4 c3 w+ U8 ^( w" F% {" V8 h好明顯件禮物係為我而設啦~
4 x; Q, T- T; r0 K$ f不過呢幾日皮膚敏感無做MASK了

條片好似係想綁住自己多D喎
! H% C6 G* {6 o# K2 v$ u/ I我都又想去..睇下到下次返香港時有冇機會一齊玩
# C+ x, _5 Q1 C: i最哀我比較慢熱唔似HEEL姐咁熱情+ q7 R; V9 n. M) B" Z" B! V4 Y
但係到時怪叔叔一定會係我

好高.... ' H/ g- x) ~0 \2 F1 s
好high呀 XD

傻桂豬!我係您嘅護花使者!當然要接送您啦!仲洗乜講多謝呀!
我是個茶壺,肥又矮呀,我是個茶壺,肥又矮; 這是耳這是嘴,這是耳這是嘴,水滾啦,水滾啦,沖茶啦!

9 z! i0 a# Z2 o7 n' {6 ~
一路睇一路笑死我咁濟~

…我邊有玩好耐…係SUki教我先識/ {* m2 S; T$ U( O
9 Z; C& n& l! h7 i( ^1 g4 X+ }  |
2010-09月25日 1 st CD...suki

引用:
原帖由 abc2010 於 2010-12-16 10:16 PM 發表   / [% b8 L  y! I
…我邊有玩好耐
: N5 [+ v' q) [! l! v" v講大話~~

引用:
原帖由 Suki_siu 於 2010-12-16 22:21 發表   
$ N- v& _; J% t9 J  J! L: H; S9 u7 Q( K
講大話~~
, e  M; h8 ]! a& V) H# ?, x你教我先識嫁

桂對小R真好~~講到我咁好 XDDD

引用:
原帖由 zaki 於 2010-12-16 19:23 發表   ' N. J1 z  N  s8 r# t0 [" t' ?
打邊邊~食食食~開酒飲~
1 L* E3 x" E2 I) ~& _2 U' m猜猜猜~飲飲飲~嘔嘔嘔~4 m7 p3 b0 `+ f! g' i6 g& e0 K, Y
西門呢~係廁所~玩花灑~! F8 x; d% h2 N" ~. X
桂桂呢~係地下~四圍爬~
3 `) R3 l9 y9 e# M" s, W7 L/ q. K7 L% a" h- T$ x- l+ H" J% x3 S% U& A: Q
桂桂文筆都好正架喎~
5 Y3 ~) v3 Q! E, {: D: d最like最後兩句囉~

哈哈 ...條片好搞笑...無啦啦有兩個新法妹出現, 仲好乖乖坐定定添...

你講到好搞笑呀!

引用:
原帖由 CompactDisc 於 2010-12-16 23:52 發表   7 Q+ r) n, B% c: j1 R
哈哈 ...條片好搞笑...無啦啦有兩個新法妹出現, 仲好乖乖坐定定添...
3 P$ a1 \: W) l( ~
' ?. j; Z+ m) L* D
我係度洗甲 ~~
9 D4 ?2 b5 M; c! Z好神地成段野又影唔到樣

引用:
原帖由 zaki 於 2010-12-16 19:23 發表   % d: L* D: O+ r# W
J小姐~' p$ t1 s! `  e
絲襪假髮加冷帽襯到個樣~5 p7 P$ W& ]& t
D身形冇問題丫~唔好痴咁多SUKI到會變胖~痴我多d好~XD6 L+ M; J. X. j+ r9 M: A) W
典型日系涉谷~3 h3 D  g% q2 j! ?, c
衣著就真係同SUKI一淡擔~ ...
0 H4 r/ H. m6 Z6 K1 w; G+ U1 Z! @6 r4 g: \7 D- o
痴咁多SUKI到會變胖

引用:
原帖由 abc2010 於 2010-12-17 01:30 發表   1 {# `# t- I3 Z  U9 ?! g+ _
! g( l2 P' v3 T

" z+ b7 k7 d; B9 P痴咁多SUKI到會變胖
# w; R3 I# f% P) n
4 g, {* j! y5 l  L. r8 ]" J" ^
& H& G; o) a( D$ B1 c% X, F  e. `: Q

+ s/ X7 d9 v" ~8 ]; Q$ e唔係變胖, 係變橫 XDD

引用:
原帖由 abc2010 於 2010-12-17 01:28 發表   9 f, d9 b, a! g

8 ~7 P. w! _# Z" Q3 D- q! A  K. b  w
我係度洗甲 ~~4 b9 `* d* Z0 v  U& `+ c0 v6 _! O' J
好神地成段野又影唔到樣
1 K' c& w, h0 f
捏機果個係邊個黎架?

suki

(全説)中會飲醉的zaki。完來是真的。哈哈哈
8 \2 C% I8 B$ z& c, J; o下次飲少D LA。酒對身体無億。
# M, |" f( V, X( b0 n" n/ w
2 s3 l* B: O7 t' ][ 本帖最後由 jessekaku 於 2010-12-17 02:36 編輯 ]