嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

原來女友唔介意我著襪褲

所需閱讀權限 1

原來女友唔介意我著襪褲

呢2日天氣凍左,我拎左幾對三百D襪褲比我女友著
5 N" L8 o. S3 F4 u1 [$ {) q佢著左之後話暖好多,我就縮下縮下咁
7 K5 d0 ?# X$ \3 l+ R佢問我做乜鬼,我同佢講,妳就梗係暖好多啦,我就鬼死咁凍呢2 [# H+ D4 V5 E/ k0 `
佢話凍就著多件衫啦,我話係對腳好凍呀
- k# |2 {( y0 w: o1 B8 Y+ q女友就叫我好似佢咁著條襪褲喺入面再著長褲啦,會暖好多架2 [, h7 {3 f9 q. Z8 h8 m  Y
我著左之後同佢講,原來著襪褲感覺好舒服喎4 z5 f" I) s6 z" R" t# Q9 U3 }1 ~
喺長褲入面又唔會有繃緊同埋活動不便嘅感覺,暖得嚟又舒服
) X0 w/ I- E( d" S) t佢跟住話(你鐘意咪著囉),佢講呢句野果時個笑容有d陰濕
- d. d8 S  |' Z
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
你關心她的需要。。她也會關心你的需要

你就好啦
; p7 l1 [1 m5 j  W( ^GF咁都比你著

有d陰濕?.,佢會唔會係一早就知你有著開呢
% w- b* u! l3 R唔係你又點會拎幾對三百D襪褲比佢著呢

我就從Sex Game入手....同佢一齊著絲襪玩....
+ o1 A( P5 G; a
+ p2 G* s5 e1 J+ @7 F. s8 l2 Q今年太太給我的聖誕禮物....是絲襪一對....

恭喜楊大哥

Congrats. 咁就可以慢慢享受

那就好了, 恭喜晒 , 明正言順著囉, 我而家日日都著啦! 好正, 好暖

u are a lucky man!

好幸福, 令人羨慕

回復 4# mercury1 的帖子

佢知我鐘意睇女仔著住絲襪果對腳
+ g# x1 ?3 ^0 f. x2 e$ J; s" K但就唔知我有著開嘅) `! R0 E% c5 C. j, m+ b) _
至於佢笑D乜,我真係唔知喎
% s1 S3 H+ z' r: l" ]我又唔想問佢,陣間將件事情放大左就唔係咁好咯) F, m& D. J! ^4 x- C6 ~7 l6 \
總之佢唔介意我著就得架喇, `# B2 d# q6 }" u$ ~0 E% K. @
好開心

回復 5# 陳真 的帖子

嚟緊呢個農曆年,我都想有絲襪作為我的禮物,等我暗示下佢知先

引用:
原帖由 sghk_abcd 於 2010-12-27 09:32 發表   
& J9 A% q& ]% }你關心她的需要。。她也會關心你的需要
& H! R* U  Y+ Z! e
引用:
原帖由 BSoD 於 2010-12-27 09:49 發表   " k. f! }, \/ ?; [. L; B4 x
你就好啦6 w4 ~! i7 e# ]  F
GF咁都比你著
3 Y% J* a2 k! I% V2 A, |" p% z* z
引用:
原帖由 心儀 於 2010-12-27 11:45 發表   
/ L6 w. o. k' t- z恭喜楊大哥
2 F% f4 [4 o) x/ m3 p" C- P' l5 w  `5 q7 y9 m/ y9 V
引用:
原帖由 Yoshihk 於 2010-12-27 11:57 發表   % P0 t' G" y" U
Congrats. 咁就可以慢慢享受
- K8 c4 Q% q( }8 e+ P
引用:
原帖由 ringo2ph 於 2010-12-27 14:19 發表   
6 {* M, H  O  b: N. S' E2 O5 X+ m那就好了, 恭喜晒 , 明正言順著囉, 我而家日日都著啦! 好正, 好暖
5 Z# M- R* `# l% y# @* f( R
引用:
原帖由 warmwool 於 2010-12-27 14:24 發表   
* k+ W* E: i2 y  p1 O5 vu are a lucky man!
/ W) C5 V% V, A; l! A& m, J
引用:
原帖由 evermyth 於 2010-12-28 01:19 發表   7 h9 w; x  R& t4 ]/ H
好幸福, 令人羨慕
& L" B! N) m! o6 l1 ?" q. g9 M. r  B; C) w! F
多謝哂咁多位

咁咪好囉!以後一凍就可以明正言順咁...

恭喜晒啦~~~4 k# d$ G. J- \4 E7 C" ^) `
我同你差唔多,繼上次去旅行,晚上玩cosplay先係女友著女僕服,然後到我著女僕服再叫女友我教我著條黑色厚既絲襪褲(其實係扮第一次著),咁o果次我女友都無抗拒,而且都好好奇我著o左之後既樣。
0 V9 H% {+ O$ W3 }& G0 f$ \$ ~
) |+ n& w, m. R8 [& b( a咁今次月頭同女友去旅行,預計都會有零度以下,所以之前做定功課,扮去搵買長既保暖內褲,然後話好貴(其實真係好貴,最平既都成二三百蚊一條),然後同佢講話咁貴唔,不如著番上次o果對絲襪好過,居然女友係只係"哦"一聲。不過呢,我都係Uniqlo買o左條Heat Tech襪褲俾佢去旅行;到去旅行o果陣,我幾日都著住對絲襪,我女友都唔覺得係一件咩o野事咁,都無事發生啦。而我女友就鍾意著我送俾佢o果對Heat Tech襪褲,去旅行日日著不特止,返到o黎香港都仲成日著o忝,佢話著住好舒服,仲買多o左對o忝。7 W- t) u9 f& i0 j" r
9 @, q3 F. ~3 \/ t5 C+ H# m- E, P
而另一方面,返o黎同d 女仔frd 吹水,其間有女仔frd既另一半在場,佢知我去咁凍,就講o左一句: "女仔就好啦,入面可以著襪褲,就唔怕凍啦",跟住我就回應o左話你著係條長褲入面係無人知既! 居然在場既女仔都異口同聲"咪就係囉!"。
7 j( t3 ]( `' p& |) K, n  J4 B6 s) b1 [+ P
原來都唔少女仔都唔介意男仔著襪褲

我聽兩個阿姨說過7 s( _5 D- `- C8 |) L

& M4 A# U( {; s去凍既地方旅遊, 為了幫姨丈保暖, 就叫姨丈著絲襪...

我想試吓著九分褲...之後褲襪...佢哋會容易接受

恭喜晒 , 明正言順著囉

有得著襪褲, 正呀!!!! 我都想.

你就好啦) w& w0 I! z8 `
( B+ E% X0 M8 G: AGF咁都比你著