嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

原來女友唔介意我著襪褲

所需閱讀權限 1
引用:
原帖由 jg400hk 於 2010-12-29 00:44 發表   . T3 x% T+ G7 F3 A# a
恭喜晒啦~~~
% H- e& J% o- Q1 V我同你差唔多,繼上次去旅行,晚上玩cosplay先係女友著女僕服,然後到我著女僕服再叫女友我教我著條黑色厚既絲襪褲(其實係扮第一次著),咁o果次我女友都無抗拒,而且都好好奇我著o左之後既樣。% a: H, {5 j3 J' O4 W% A; L1 |, x
# O, {2 _5 h0 S0 ?
咁今 ...
3 N! k, c- Q& K, _- `" a
怕凍係很好理由/藉口架,,我都係咁開始

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 楊乃武 於 2010-12-27 08:58 發表   2 {5 G$ a# S* ]
呢2日天氣凍左,我拎左幾對三百D襪褲比我女友著
9 M+ p: [' H/ o' u1 }: s  H9 ?1 B$ [佢著左之後話暖好多,我就縮下縮下咁9 u- L1 F! B# [' ?6 H: ?
佢問我做乜鬼,我同佢講,妳就梗係暖好多啦,我就鬼死咁凍呢% e4 q7 l# e3 P# k) X
佢話凍就著多件衫啦,我話係對腳好凍呀: G9 n* I$ t% ?$ K0 q$ l/ V
女友就叫我好似佢咁著條襪褲&# ...
/ W1 m. G1 S+ {
其實都有吾少女仔咁打底,我有個女nf傾開計佢話比我知,,事實最近真係好凍,男仔都要啦

你就好啦, 我gf都知我中意絲襪, 亦知道我自己有d 收藏.
8 D; X% R5 U8 o不過佢一見到我拎起想穿入腳度佢就拍鬼我話我變態....# i7 M% _0 V' q5 B7 P. J1 t& z

" B+ ?" F' b- E9 E; o  p" \反而我戴紅色長手套又冇事

引用:
原帖由 十指套衣裳 於 2011-1-17 11:34 發表   
4 Q; f/ R, u& J7 e1 x5 I你就好啦, 我gf都知我中意絲襪, 亦知道我自己有d 收藏.
  y- _6 L+ k: ]2 ^不過佢一見到我拎起想穿入腳度佢就拍鬼我話我變態....
6 k3 i' s$ [8 l" q
2 G: D; t5 J+ K4 k0 T; r反而我戴紅色長手套又冇事
: R% i5 N1 y! E" eHaha,著係手就得?叫佢睇左先啦

引用:
原帖由 心絲絲 於 2011-1-17 10:40 發表   
4 {9 s' b+ T4 N% i! k3 y+ D1 T# T. p* N0 ]0 [" Q+ t# |$ l
怕凍係很好理由/藉口架,,我都係咁開始
1 s* G$ @- N4 ?( T! M係呀,原來有唔少女仔都會接受咁既藉口稼。今晚同frd食飯,講去零度或者落雪既地方旅行,d 女仔佢o地都好接受男仔著稼。4 B  d, R! ~3 r: Z! u
最主要係男裝既保暖緊身褲賣成三四百蚊一條,而女裝襪褲只係幾十蚊一條,又唔係成日著,梗係買女裝襪褲抵啦,著係褲入面鬼知喎!

引用:
原帖由 jg400hk 於 2011-1-30 01:21 發表   4 d5 \. m- S- ~) x' j# p0 k& D

z! G7 u3 ^4 u5 `; I6 L4 i係呀,原來有唔少女仔都會接受咁既藉口稼。今晚同frd食飯,講去零度或者落雪既地方旅行,d 女仔佢o地都好接受男仔著稼。( l0 x" ]) n3 ~* s, ?/ r: [
最主要係男裝既保暖緊身褲賣成三四百蚊一條,而女裝襪褲只係幾十蚊一條,又唔係成日著,梗 ...
# A* C3 B3 q- S8 J但係我都買到百幾蚊一對絲

咁咪好,可以明正言順咁著絲襪

你就好喇!我都好想呀!

你女朋友很爱你,自然地,也就理解你的一切

好幸福

夏天唔知点呢。不过冬天穿丝袜系自然、自由好多。我冬天都有着,唔知以后另一半乜睇法。