嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

出mk~

出mk~

今日出左去買衫~
+ J! t6 T& B2 d都係準備心儀的聚會~
7 C" t- ?9 C& K' v但行下行下見到一個好似男仔的女仔呢.....
/ n- c- j& C, P8 [7 C5 _有化妝的~但睇落係有d cd樣..../ ^' q+ w% H. p' D  b! W
咁繼續行la~' f% I& {9 S8 ?' ^6 w7 r6 I
我同jade去買底底~
! B! A* n' p3 i. o之後又有個男仔呢....
1 Q  A# g" ]% h, T/ s成身黑色毛毛....姣到呢....
' w' S" Y/ L; _3 j係度睇襪...唔知睇咩東東呢... 6 i# ]; Q2 S, a& h9 @
我地買完入左格黎間野~& F9 Q! [6 l- w3 Q' x: X! i1 a
都係賣d女裝野多嫁la~
1 u  i% e8 P- H  e& M! Q佢又入左黎...= =# G+ P' V0 S; O
買完~佢去左睇首色~
* k9 a8 t4 q: O( ~7 ~2 H我發覺我地同佢行既路...係一樣
# t9 S5 T' x9 k唔知佢又係咪呢?& ^/ Z. E" j: z/ A+ u

( @, Y; `6 ~& U# L) f  q[ 本帖最後由 Suki_siu 於 2011-1-4 00:29 編輯 ]
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
............ 本人係絕對100% 肯定佢地都係cd  6 q. P9 D5 Y2 _; u

" H* G* v3 G1 i, k5 x7 `大家都睇埋一樣既野 ...好攪笑ar
) o% P6 r3 Q) E: M5 }( v. v( `* V  y4 {/ E% @- I5 `; `' V
2010-09月25日 1 st CD...suki

引用:
原帖由 abc2010 於 2011-1-4 12:29 AM 發表   ' Q" {! }. h2 N9 s3 Q/ t
............ 本人係絕對100% 肯定佢地都係cd  * o& t+ O9 E9 H6 B
" u  C3 J0 P9 N/ T" N2 k
大家都睇埋一樣既野 ...好攪笑ar
2 n/ i0 V( [/ J5 {
大家都睇埋一樣既野 ...好攪笑ar<---我都係想講呢個意思

引用:
原帖由 Suki_siu 於 2011-1-4 00:33 發表   
6 o5 J& c  d( F1 q/ _2 ?1 L/ u7 ?/ b' Z2 C6 z' W
大家都睇埋一樣既野 ...好攪笑ar<---我都係想講呢個意思      
* C# A. E2 D/ g/ F
$ d7 W7 M0 E; P& u; J3 z$ o% T
5 _: ?. O9 X1 f( v9 z 你明我明你的 ) d4 P& n$ s7 j1 {  W/ i- V

) G- d( j) r# ]+ a" w 8 w( y" }. o! {( o

4 D$ R. Y# J. q& r) g* p, q% S....而且佢買野都買得好快手 3 m: D0 N7 M5 T! g$ ^6 A* y

7 t# A; s; W" g[ 本帖最後由 abc2010 於 2011-1-4 00:45 編輯 ]

Suki and Jade 師姐
* `# v) G0 ?2 b4 S8 j8 F, B
8 `! K2 E9 ?% _3 ^( |3 ]0 [4 f妳地今日係男裝定女裝出MK架?* k% @( H, D+ j* p" V
% f. B; {9 H4 O0 n
p.s. 哈哈...唔好誤會, 我只係想知妳地係咪女裝出MK的 , 我今日無出旺角, 唔係妳見到果兩個人,哈哈...   z1 H8 D" T) ^6 z" V+ o# p
雖然我今日買左對好靚的粉紅色絲襪, 但不是在旺角買的, 我去了深水埗近太子果頭買啫....嘻嘻
, _0 m" x# x  {* z# Q( V
" ?) R0 R3 B. u, q; I[ 本帖最後由 CompactDisc 於 2011-1-4 02:23 編輯 ]

引用:
原帖由 CompactDisc 於 2011-1-4 01:49 AM 發表   ( e) P8 O9 }1 B) r  H3 W
Suki and Jade 師姐' ^7 w8 G% s, S! Y3 e2 n+ d  {3 k
, ]3 D. E6 h5 d4 A& e& r2 x
妳地今日係男裝定女裝出MK架?
+ u  a& l; {) m  M' a  o( }2 z2 U) ^! s5 }
p.s. 哈哈...唔好誤會, 我只係想知妳地係咪女裝出MK的 , 我今日無出旺角, 唔係妳見到果兩個人,哈哈...
, o  S' q+ a" k3 U+ P( K& h+ R2 D雖然我今日買左對好靚的粉紅色絲 ...
$ u- G9 D; F2 R8 g唔係女裝~
( H* R7 F; w' I) l% l9 p但有化妝的美男子~

引用:
原帖由 Suki_siu 於 2011-1-4 02:27 發表   8 v+ b' {. L) R7 Q# y4 ~5 ~

: }) c$ d- ?" ^: H9 k4 t2 s- |唔係女裝~
+ ]* W3 c$ g% H3 s# Z! q但有化妝的美男子~
. g& R- G" C/ c( Q8 ]4 k! g2 X- u6 M
: v, f  ~8 `! U9 T) m) k& B* ?( v2 d
美男子~

引用:
原帖由 Suki_siu 於 2011-1-4 02:27 發表   
2 L" N5 i( Q/ \! Q* q9 K
2 N3 F6 L/ y% V: g- O) j2 A7 o  ]唔係女裝~3 f2 z& x) B! ?% _9 P
但有化妝的美男子~
' g! R7 `9 `/ M, n有化妝的美男子...會係點既樣呢...?
+ _! I% P6 y7 x  h3 E嘻...+ {7 k& S' E: }. Q0 v0 W% t

! k4 Q" A5 F7 b妳地好勇呀,男裝去MK又買女仔衫又買女裝底底, 勁!!

相信兩位姐姐一定係資深的   
6 t# Z/ Z: g0 ^; n8 Y2 S  T反觀小妹連菜鳥都不是... 連買東西都要兜圈...

佢都係cd黎嫁!!

引用:
原帖由 michelle666 於 2011-1-4 18:36 發表   
6 X4 E. n7 o0 C& f1 ~相信兩位姐姐一定係資深的   3 U7 |6 A! }% n$ |8 y8 Q: I& G
反觀小妹連菜鳥都不是... 連買東西都要兜圈...
7 k% [" n2 u9 `
我今日買衫都兜左好多個圈 之後仲要買少左o野..

引用:
原帖由 michelle666 於 2011-1-4 18:36 發表   
" g# ]# q) F5 k4 d$ x0 C2 I相信兩位姐姐一定係資深的   3 G6 q7 }% H. ~5 z; w( n
反觀小妹連菜鳥都不是... 連買東西都要兜圈...
! o( `& ?5 j5 Y6 r" T6 b6 y
我都會兜圈一輪才有機會敢入去舖頭買女仔野的...

引用:
原帖由 CompactDisc 於 2011-1-4 10:46 PM 發表   
5 B8 M" E- T* T
7 D) ^2 a" H. q1 S# Z" s我都會兜圈一輪才有機會敢入去舖頭買女仔野的...
4 p. {  j6 K4 M: i1 y下...?6 T. x/ X: p* Y! Q: |" S) j
咁我都會既~
* C4 l6 h# K$ {1 R6 x正常人都會~(男同女)

引用:
原帖由 Suki_siu 於 2011-1-4 23:39 發表   * Y  U5 w& U: z- ~' J* P

. m+ X0 A7 ?& q! U下...?
$ c- G! m, y, O6 ]7 P- @5 U咁我都會既~
7 _: \3 q; B% }& ~" E9 S正常人都會~(男同女)
5 H, x1 O" `# n6 y; M% u哈哈..我以為Suki師姐已買到無猶豫, 一睇中衫裙便有勇氣入去舖頭買添..

搞錯呀出街都唔叫埋我>.<

有無相睇下咁呀?