嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

出mk~

出mk~

今日出左去買衫~7 {1 K; S' V, `( k8 j1 s# T+ ~
都係準備心儀的聚會~ & x3 X0 {0 W, C! u( S/ K  w
但行下行下見到一個好似男仔的女仔呢.....
. Q+ n5 V& B. |8 o, z有化妝的~但睇落係有d cd樣....4 ^5 r# X4 P) `" `2 p# G/ O- `
咁繼續行la~
: I- a7 A5 Y% P6 a6 }6 R我同jade去買底底~
+ T! E; q+ j7 d* ?% J5 G/ T* u之後又有個男仔呢....
. T# M  K. a  D, @! `6 _成身黑色毛毛....姣到呢....$ B. ^& ]7 s$ p( Q; c1 ^
係度睇襪...唔知睇咩東東呢...
/ J& F: y% G! ^+ i我地買完入左格黎間野~
; X! o; ?8 B! }都係賣d女裝野多嫁la~$ W2 y$ j2 N1 I& U. x3 r" T
佢又入左黎...= =
3 w  G; D  V! S0 \買完~佢去左睇首色~ 9 ^% C! D. i. C
我發覺我地同佢行既路...係一樣
$ h  X2 j( _' p. O# }7 U/ W唔知佢又係咪呢?5 b' I/ A, C3 V
7 y+ {, ?' S. s: Q1 o
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
............ 本人係絕對100% 肯定佢地都係cd  
& y& R& }: B( z9 [7 ~
" A. d3 Z. H- P! Z, W大家都睇埋一樣既野 ...好攪笑ar5 l7 Q7 {( |# V! R: M; @/ t

3 y  J/ }$ i6 P) G" u, Q  k[ 本帖最後由 abc2010 於 2011-1-4 00:31 編輯 ]
2010-09月25日 1 st CD...suki

引用:
原帖由 abc2010 於 2011-1-4 12:29 AM 發表   
( d, m. k3 b3 K+ h: n............ 本人係絕對100% 肯定佢地都係cd  
. {5 c* [$ f1 _; D. U+ W9 a+ K/ Z  ~. X" u: @$ \3 x
大家都睇埋一樣既野 ...好攪笑ar
( u! X5 e& H/ J7 z1 D9 A大家都睇埋一樣既野 ...好攪笑ar<---我都係想講呢個意思

引用:
原帖由 Suki_siu 於 2011-1-4 00:33 發表   3 ]( s1 b+ p" u# j. l0 H7 O

- v- ^' Y3 ~( O& n* R) ]6 s大家都睇埋一樣既野 ...好攪笑ar<---我都係想講呢個意思      
6 W& X: o% y* ^1 O  L# R; L$ K
' y2 m, T6 i; D/ u  I

9 b$ q4 B4 ~) t, G- N/ y 你明我明你的
: r, Z, |3 C) j$ m. G" g. r8 s+ ~, F3 ~) A8 Y$ r
# N5 H. j% C) j4 A* D, E" A

4 [- ?" j; W9 W' R  H7 e' C: b....而且佢買野都買得好快手
% x% }( r5 b& }/ q0 g' `% q* O+ M. v$ P- c1 s/ N

Suki and Jade 師姐
4 C  M/ U! n! N6 X5 f2 @& X. r4 k* v( s, `3 D) `
妳地今日係男裝定女裝出MK架?# |' t8 F2 [7 N& A, l

4 C# l. j, ]8 V0 yp.s. 哈哈...唔好誤會, 我只係想知妳地係咪女裝出MK的 , 我今日無出旺角, 唔係妳見到果兩個人,哈哈... * ^/ L! x& h  ], f8 q
雖然我今日買左對好靚的粉紅色絲襪, 但不是在旺角買的, 我去了深水埗近太子果頭買啫....嘻嘻
8 @/ u& a* R0 n$ ^
9 X4 D: _+ l& A. @* B  y[ 本帖最後由 CompactDisc 於 2011-1-4 02:23 編輯 ]

引用:
原帖由 CompactDisc 於 2011-1-4 01:49 AM 發表   + k" T" Z- \& t$ \4 f
Suki and Jade 師姐
; X. [8 |; \7 d5 t) C* {) _/ J, b. X
妳地今日係男裝定女裝出MK架?( @) I$ G- M3 _0 d% ?2 y0 ]6 c* n

! X: d. h8 L; q- c7 Op.s. 哈哈...唔好誤會, 我只係想知妳地係咪女裝出MK的 , 我今日無出旺角, 唔係妳見到果兩個人,哈哈... & H, {/ A* D* U8 R* S2 L9 Q
雖然我今日買左對好靚的粉紅色絲 ...
* L- a& a+ l, `. `% R2 m& H9 |1 R2 F唔係女裝~
3 U6 n  W, H2 o但有化妝的美男子~

引用:
原帖由 Suki_siu 於 2011-1-4 02:27 發表   
6 ~8 \* w4 o+ G. D
  L" S' ^8 x5 [" v/ e$ T) R唔係女裝~; Q3 c# K; L5 P2 n5 z! U
但有化妝的美男子~
4 c  x& W8 \7 i4 Q# g$ j7 Z
* k6 Y7 a; _6 Z2 [  W

0 o) [( S. T. P$ h$ g/ i( q3 E 美男子~

引用:
原帖由 Suki_siu 於 2011-1-4 02:27 發表   ( l2 B' H' ?$ U5 r0 r
" e& O" Y3 R% A3 O& e
唔係女裝~3 E& |6 h3 K( k2 W. S' V7 k" w# G3 _
但有化妝的美男子~
5 A* {0 J+ j5 ~# M  |9 b
有化妝的美男子...會係點既樣呢...? 4 y  F0 U- k: T" o
嘻...) E6 a+ v8 Z1 W

. s2 V2 B8 n: j3 Q# Q妳地好勇呀,男裝去MK又買女仔衫又買女裝底底, 勁!!

相信兩位姐姐一定係資深的   
  U/ B0 ^3 ^0 E% u反觀小妹連菜鳥都不是... 連買東西都要兜圈...

佢都係cd黎嫁!!

引用:
原帖由 michelle666 於 2011-1-4 18:36 發表   7 {0 ~$ J7 u7 E9 M8 _  ~& c
相信兩位姐姐一定係資深的   5 Y" Z+ K& ?5 `, v" i5 g
反觀小妹連菜鳥都不是... 連買東西都要兜圈...
0 o7 w- A" j8 M7 W: k  ~1 I. g5 `) C* ]我今日買衫都兜左好多個圈 之後仲要買少左o野..

引用:
原帖由 michelle666 於 2011-1-4 18:36 發表   
7 J6 L+ p# U  y; s相信兩位姐姐一定係資深的   / T7 C6 x' K( q( H
反觀小妹連菜鳥都不是... 連買東西都要兜圈...
) `) |6 ~& P$ @, Z$ e1 D我都會兜圈一輪才有機會敢入去舖頭買女仔野的...

引用:
原帖由 CompactDisc 於 2011-1-4 10:46 PM 發表   
( Z7 N3 \3 D8 X1 d% j# \: n) j- h) V& j; w) ?
我都會兜圈一輪才有機會敢入去舖頭買女仔野的...
5 [; j' f5 r9 _* t- _1 r6 b下...?
+ J% z. a1 T9 K6 G+ J% b咁我都會既~& a1 ?5 P( }  r& ]$ h2 y) n5 ]! e
正常人都會~(男同女)

引用:
原帖由 Suki_siu 於 2011-1-4 23:39 發表     E& P0 J( N1 @) \
" W. P& c1 ?3 o  x3 v+ ?
下...?. {' j( `& G& S; ^2 Q
咁我都會既~
1 f! @) q6 o+ p0 x: h, K% @# Y正常人都會~(男同女)
0 y, g; Y% w5 x& H! y/ D# X: A1 K哈哈..我以為Suki師姐已買到無猶豫, 一睇中衫裙便有勇氣入去舖頭買添..

搞錯呀出街都唔叫埋我>.<

有無相睇下咁呀?