嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

出mk~

出mk~

今日出左去買衫~, a, x, f# D% l6 y
都係準備心儀的聚會~ 4 P3 Z+ S) U  {  }9 e
但行下行下見到一個好似男仔的女仔呢.....3 {' F: u! A4 }: i8 A( H' E
有化妝的~但睇落係有d cd樣....
# y' n( H* s" g4 o1 F咁繼續行la~
: y) z$ w  {7 N* i5 q( z我同jade去買底底~( L; X  v4 e) p" M' W" V
之後又有個男仔呢....
) W$ u: R# b! S+ y成身黑色毛毛....姣到呢....
  L5 s$ ^# _7 H6 q係度睇襪...唔知睇咩東東呢... * @8 p  L( h+ z! ], V
我地買完入左格黎間野~
1 E9 C* m8 I" h& W$ W都係賣d女裝野多嫁la~7 o# }2 `: L# ^6 N$ U1 T
佢又入左黎...= =, E3 b+ l/ u( @9 s/ O, m
買完~佢去左睇首色~ 3 E* ^' H7 N8 E, O$ b7 n5 ]2 ~( }
我發覺我地同佢行既路...係一樣 9 t9 ~/ e+ A' q+ Q
唔知佢又係咪呢?
1 a+ p  m! m9 |8 ^6 Q  Q% {) I1 j; d- M; T8 v+ Q: n' M
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
............ 本人係絕對100% 肯定佢地都係cd  , j; |9 u  ]5 i/ j# t; ^: F
& Z, T; i6 p4 }
大家都睇埋一樣既野 ...好攪笑ar! e4 n" m9 u  ^7 N( r/ T

f; q( F0 l4 O. M4 Q4 V- w) [[ 本帖最後由 abc2010 於 2011-1-4 00:31 編輯 ]
2010-09月25日 1 st CD...suki

引用:
原帖由 abc2010 於 2011-1-4 12:29 AM 發表   
5 L3 Q5 w5 O' H' b: o............ 本人係絕對100% 肯定佢地都係cd  - d6 I% m: ~4 `# \- J, H' G
* P! K) t7 s3 v3 ?
大家都睇埋一樣既野 ...好攪笑ar
( R  Z2 ^6 \) M8 ]/ I大家都睇埋一樣既野 ...好攪笑ar<---我都係想講呢個意思

引用:
原帖由 Suki_siu 於 2011-1-4 00:33 發表   
' _3 K5 t" @7 k8 \) `+ c$ L2 \& Q* p7 p; q- w) f
大家都睇埋一樣既野 ...好攪笑ar<---我都係想講呢個意思      
/ ?" _. O3 [2 Z
: j% E9 ^% }& B. [! k
+ f( `" r# Z" @) E- S5 Z6 s" v7 u
你明我明你的 8 M% q: l/ q* x( r2 G
8 w9 g) ^2 X5 F4 O' c% H1 s  \$ P
& p/ |' c6 w0 }/ h0 o; O

; D' H$ v! I. D! M4 @# f: U4 w....而且佢買野都買得好快手
7 Q1 x  @/ G, g4 n) T4 p& M# E5 h1 z& J/ P: ^6 I

Suki and Jade 師姐* x% q0 ?! Z8 e/ t7 M" M
" G7 {6 ^( R; u2 m& A  w6 V
妳地今日係男裝定女裝出MK架?
4 g5 ^7 `% T5 ]# E* t* l* G+ R5 q  f- }  q+ D
p.s. 哈哈...唔好誤會, 我只係想知妳地係咪女裝出MK的 , 我今日無出旺角, 唔係妳見到果兩個人,哈哈... ! L3 ^; M- n+ ?1 }
雖然我今日買左對好靚的粉紅色絲襪, 但不是在旺角買的, 我去了深水埗近太子果頭買啫....嘻嘻. ]' r& p( Y7 ^2 v
! d0 |0 i4 E! X8 `, {

引用:
原帖由 CompactDisc 於 2011-1-4 01:49 AM 發表   ) t0 T! t. f8 `- D" F4 u% ^* o1 M
Suki and Jade 師姐
# d' s, o& d( _/ o
; {0 M$ h2 L# |  c+ E. ^) |( }7 g妳地今日係男裝定女裝出MK架?
. X; z  t0 Q" u( c. Q1 w; j5 h
3 ^6 U* f3 E0 J% d- {; tp.s. 哈哈...唔好誤會, 我只係想知妳地係咪女裝出MK的 , 我今日無出旺角, 唔係妳見到果兩個人,哈哈...
( i. |4 `( H) B& G/ u3 J雖然我今日買左對好靚的粉紅色絲 ...
5 S: S2 T0 b; K1 B0 ]唔係女裝~
; C/ d) D2 N8 q8 O! O- Y但有化妝的美男子~

引用:
原帖由 Suki_siu 於 2011-1-4 02:27 發表   + K; Q6 m6 {) G* s9 `
. {0 r. I% Q% |9 j, t, K
唔係女裝~. c6 W5 [  R$ w" Y
但有化妝的美男子~
! q% ?3 h* ?; `2 _
5 |2 b+ b2 `2 X( k2 `7 F% |& {% ?; [/ F8 }  J3 J# W* s
美男子~

引用:
原帖由 Suki_siu 於 2011-1-4 02:27 發表   4 h9 W- P/ n  O2 y
5 e1 I3 ?$ E) O( ]1 ^- Z
唔係女裝~
1 l4 E1 \# ]4 M1 K. b6 h但有化妝的美男子~
* \9 D0 B  w) J有化妝的美男子...會係點既樣呢...?
$ W' `' L) e7 ?. U嘻...
. w) o; F8 e  _4 e% }4 B. b4 N7 h
妳地好勇呀,男裝去MK又買女仔衫又買女裝底底, 勁!!

相信兩位姐姐一定係資深的   # l" U, K6 u5 N4 F* \
反觀小妹連菜鳥都不是... 連買東西都要兜圈...

佢都係cd黎嫁!!

引用:
原帖由 michelle666 於 2011-1-4 18:36 發表   9 M0 |' t& d7 h4 B
相信兩位姐姐一定係資深的   0 Q+ ^  a: `2 H% e# E
0 q. v( x2 g7 x- ~我今日買衫都兜左好多個圈 之後仲要買少左o野..

引用:
原帖由 michelle666 於 2011-1-4 18:36 發表   
9 c5 Q$ i* ^- C% O, K# K* a. J相信兩位姐姐一定係資深的   ! w3 T/ Y6 r0 ~7 Y4 N$ m
8 P$ S2 h( l5 a+ ~: {$ S我都會兜圈一輪才有機會敢入去舖頭買女仔野的...

引用:
原帖由 CompactDisc 於 2011-1-4 10:46 PM 發表   5 s: L8 ?" d5 ~; N
* {4 i& B+ K0 ^; Y
我都會兜圈一輪才有機會敢入去舖頭買女仔野的...
  Z4 v# p0 f( z4 [4 ^4 b+ o下...?
6 W4 ~# x3 C8 _/ ]咁我都會既~) c2 Q! L6 f8 k+ g5 J$ {% R0 M
正常人都會~(男同女)

引用:
原帖由 Suki_siu 於 2011-1-4 23:39 發表   
) W: r2 q! A# {0 O: d# q
/ f9 ?2 a5 m7 f; f7 _  j* j下...?
8 m# q' e+ D) E! A2 c) X3 m- h9 m* f咁我都會既~- B! ^7 m/ y) J9 P6 O9 k/ d
正常人都會~(男同女)
2 h5 H5 _& l  ~  D+ j4 M0 C
哈哈..我以為Suki師姐已買到無猶豫, 一睇中衫裙便有勇氣入去舖頭買添..

搞錯呀出街都唔叫埋我>.<

有無相睇下咁呀?