嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

出mk~

出mk~

今日出左去買衫~
* Z" t7 R# P+ K9 C% C& O* p都係準備心儀的聚會~
7 N) x& P+ F: c4 ]; J+ b2 {& v/ e但行下行下見到一個好似男仔的女仔呢.....
2 D8 P4 f/ B% O: m有化妝的~但睇落係有d cd樣....
) v4 E( [8 h- E, d! Q咁繼續行la~' s) |- u  D2 n/ A* ?! T; p
我同jade去買底底~
& c  v$ i# ?  G; P9 d3 ^之後又有個男仔呢..... k. p, M/ V7 `
成身黑色毛毛....姣到呢....
0 _5 R3 G- S$ P% _: t, x係度睇襪...唔知睇咩東東呢...
1 v2 p  x/ M0 d& I+ B, ?我地買完入左格黎間野~
; v' ~( o' j3 e$ d都係賣d女裝野多嫁la~
/ ], _% I/ ~5 G3 B; }9 L; K佢又入左黎...= =
7 H; `& ^& c6 I/ j& @5 C買完~佢去左睇首色~ : Y' r6 }9 }; w( {! x3 M
我發覺我地同佢行既路...係一樣 4 Q- b- c; V; F- m3 o7 q/ |
唔知佢又係咪呢?' t8 h8 K$ B: x2 d+ f) r
; B# f  _" A$ v' b8 `8 m/ p" ]
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
............ 本人係絕對100% 肯定佢地都係cd  
6 a2 j/ Q! s$ H1 H: Y3 x: I' |) i- ]6 \, }0 I
大家都睇埋一樣既野 ...好攪笑ar3 A8 {3 q/ E2 B0 v, W& E

8 r' Y' A8 p" g8 o: @9 z[ 本帖最後由 abc2010 於 2011-1-4 00:31 編輯 ]
2010-09月25日 1 st CD...suki

引用:
原帖由 abc2010 於 2011-1-4 12:29 AM 發表   
5 ~& ?% V6 F4 m7 c" E4 f. K............ 本人係絕對100% 肯定佢地都係cd  
  F' |+ Q2 k6 W
4 R& |2 D; c& p( f1 c0 I: a大家都睇埋一樣既野 ...好攪笑ar
* j! c6 E: N! F6 _& t
大家都睇埋一樣既野 ...好攪笑ar<---我都係想講呢個意思

引用:
原帖由 Suki_siu 於 2011-1-4 00:33 發表   $ Y2 J' A  ]& Q' D( ~: J

) z# ^  V# v6 T, M3 E大家都睇埋一樣既野 ...好攪笑ar<---我都係想講呢個意思      
7 I  R' }0 b' r3 s' B
& W; ]7 [2 K0 G1 I
# T8 k4 d% K. [7 s7 `( S
你明我明你的 3 V% @: i/ y. x! b% f- ?

" W, i  |4 t# N( F% R $ O. W5 X; G" a  f& K# _, l8 a
; P* x0 q2 M0 L9 ~
....而且佢買野都買得好快手 & ~1 t6 C, k2 q* _  v
; K( j) I  B( O7 @

Suki and Jade 師姐
* B  B- d* j, W
$ B+ J2 r9 p+ X1 `" h4 ?9 i妳地今日係男裝定女裝出MK架?
8 S- {+ U$ ^# K5 \* ~8 q+ f: ]! N1 G: \: O0 V3 N
p.s. 哈哈...唔好誤會, 我只係想知妳地係咪女裝出MK的 , 我今日無出旺角, 唔係妳見到果兩個人,哈哈... ! T" j  e7 q& v* h# Y' E
雖然我今日買左對好靚的粉紅色絲襪, 但不是在旺角買的, 我去了深水埗近太子果頭買啫....嘻嘻
2 g# G6 h9 g0 n; u. d9 b7 J. n& Z4 T7 C

引用:
原帖由 CompactDisc 於 2011-1-4 01:49 AM 發表   
' C( O% h5 i( B5 A/ VSuki and Jade 師姐3 {; v7 `! o4 W8 T; Q' l* Q
& ^" B% p3 D  ?6 ~: [- G4 u
妳地今日係男裝定女裝出MK架?, X* `6 k2 M8 o' `6 V# `
( L; g- @8 p9 i4 o+ t
p.s. 哈哈...唔好誤會, 我只係想知妳地係咪女裝出MK的 , 我今日無出旺角, 唔係妳見到果兩個人,哈哈... 8 n2 l5 ?" O7 f8 q. i9 n. n9 T
雖然我今日買左對好靚的粉紅色絲 ...
  a: j; v: q, ^8 h8 Y
唔係女裝~
$ H2 x& _2 \. s, D, v% v但有化妝的美男子~

引用:
原帖由 Suki_siu 於 2011-1-4 02:27 發表   
7 ?. O( {. v! N8 Q1 e
' ~- E# a/ \( E7 y2 j" v; O唔係女裝~
9 L; A9 n5 g+ S' R; ^! U但有化妝的美男子~
- U& J! @! B8 V) Q/ {4 A3 U+ T
: @; ]! H/ G6 O% X6 L
6 {- O9 y! }9 `2 M: _0 s' C( Q
美男子~

引用:
原帖由 Suki_siu 於 2011-1-4 02:27 發表   * A8 f( _1 W# }7 J9 ~' V# e* A

- O2 C" b' U% |) l唔係女裝~: p( J! s4 g  [9 |3 V4 F. Z3 l2 M
但有化妝的美男子~
* A- L: A5 h5 U+ r8 V( G有化妝的美男子...會係點既樣呢...? + X4 X0 i- a% o5 ?
嘻...+ q+ m% w9 M% x: Q* `4 }+ e( R

; K1 e2 y- d- s8 x妳地好勇呀,男裝去MK又買女仔衫又買女裝底底, 勁!!

相信兩位姐姐一定係資深的   : r: U# x) U& j  B; g' I# `
反觀小妹連菜鳥都不是... 連買東西都要兜圈...

佢都係cd黎嫁!!

引用:
原帖由 michelle666 於 2011-1-4 18:36 發表   ( E. W3 x# l: k. t/ [; E
相信兩位姐姐一定係資深的   
6 d8 V! g7 @0 Z- l9 P反觀小妹連菜鳥都不是... 連買東西都要兜圈...
( L1 ^' D1 I+ H3 a3 P7 _我今日買衫都兜左好多個圈 之後仲要買少左o野..

引用:
原帖由 michelle666 於 2011-1-4 18:36 發表   
9 H  N2 I+ V& L相信兩位姐姐一定係資深的   * B  A: z  e7 e* x
反觀小妹連菜鳥都不是... 連買東西都要兜圈...
" d1 I& \* U% U  u6 q8 |我都會兜圈一輪才有機會敢入去舖頭買女仔野的...

引用:
原帖由 CompactDisc 於 2011-1-4 10:46 PM 發表   9 T% S0 ]% c2 u. S; |( I

) |* M, V, P, R" g2 I我都會兜圈一輪才有機會敢入去舖頭買女仔野的...
! Q9 H3 K6 w4 `下...?
- W) g$ X7 G+ l咁我都會既~, I0 D, k: C) g1 |4 B) K- \7 L( K
正常人都會~(男同女)

引用:
原帖由 Suki_siu 於 2011-1-4 23:39 發表   
. @3 h; O* P7 B2 M5 d  ~( V
: E/ H2 @9 I( A) P: K8 r下...?: M# z' y' Q6 r2 C' m( G
咁我都會既~
5 m8 e3 b( j/ C( O. r/ ^正常人都會~(男同女)
/ a+ {. X5 H# c  d- p! D
哈哈..我以為Suki師姐已買到無猶豫, 一睇中衫裙便有勇氣入去舖頭買添..

搞錯呀出街都唔叫埋我>.<

有無相睇下咁呀?