嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

出mk~

出mk~

今日出左去買衫~/ d9 S* b2 k- I, n
都係準備心儀的聚會~
4 U: P* C8 P0 k8 O6 U+ P但行下行下見到一個好似男仔的女仔呢.....' }6 g; r; E& B+ p
有化妝的~但睇落係有d cd樣....
% m' `. Z+ B! @2 i2 s/ w" W咁繼續行la~# f! f$ f$ y: c+ u# T. m. l$ M$ u
我同jade去買底底~
$ h; D) }+ @6 G- [3 y: C$ a之後又有個男仔呢....! S/ h3 t* o; Z7 q
成身黑色毛毛....姣到呢....! |- q. _6 A" @
係度睇襪...唔知睇咩東東呢...
8 i8 n/ c* a; Y8 F4 Z/ Q我地買完入左格黎間野~2 z- S) ~: d2 }# Y+ i& x
都係賣d女裝野多嫁la~
3 e/ ], d2 [! E& Z佢又入左黎...= =
3 d; g+ W8 p  R7 j9 W$ K- |買完~佢去左睇首色~
$ f5 V3 ]$ y7 z- z! z0 E" Q我發覺我地同佢行既路...係一樣 ( c3 z! v! e  \: \  X# y  i& e0 e
唔知佢又係咪呢?: {) ^/ h, O+ m  n$ P
) P  s; P, a. y) h- r6 Q
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
............ 本人係絕對100% 肯定佢地都係cd  
: H8 V0 T7 w' W5 C. B
; ~4 \7 a! r( G$ w8 y# r4 k大家都睇埋一樣既野 ...好攪笑ar/ ?. B$ o& k0 e4 ^- y/ }

4 [6 y7 z' @* k9 H& m) c; N[ 本帖最後由 abc2010 於 2011-1-4 00:31 編輯 ]
2010-09月25日 1 st CD...suki

引用:
原帖由 abc2010 於 2011-1-4 12:29 AM 發表   . X6 I9 i$ K+ W/ @% S
............ 本人係絕對100% 肯定佢地都係cd  
/ Y- Y1 F; M4 p/ ^1 l3 C: v. {) G; p; ?
大家都睇埋一樣既野 ...好攪笑ar
% o! M3 Z* u1 }3 d$ @, @/ E0 _
大家都睇埋一樣既野 ...好攪笑ar<---我都係想講呢個意思

引用:
原帖由 Suki_siu 於 2011-1-4 00:33 發表   
# h( s% N6 q, n! p8 j
5 R0 q  P$ r! N$ Z2 A+ J4 G大家都睇埋一樣既野 ...好攪笑ar<---我都係想講呢個意思      
  V% j( y3 K: k' M& `* L3 R( W: N% ?: X0 p- m
! `# W) `& |8 M+ o* _
你明我明你的
5 ]; j) }/ G8 e
0 g; ?; K* p2 J0 t2 ?5 u- h
& _2 u3 D2 p/ k/ T0 N4 Z; f3 r5 e1 L( r& P. X
....而且佢買野都買得好快手 & Z) m8 D: L. L% l* \( h! Q

# W* ]& @" L& u% m2 b[ 本帖最後由 abc2010 於 2011-1-4 00:45 編輯 ]

Suki and Jade 師姐' n: \% H* S' \* A, I$ m
7 h1 @# `. X+ i1 ?4 ~+ j
妳地今日係男裝定女裝出MK架?
% r' S6 ~7 R, K* r6 l( }, g) w) J9 a# X
p.s. 哈哈...唔好誤會, 我只係想知妳地係咪女裝出MK的 , 我今日無出旺角, 唔係妳見到果兩個人,哈哈... " J5 N% x/ e3 W$ o
雖然我今日買左對好靚的粉紅色絲襪, 但不是在旺角買的, 我去了深水埗近太子果頭買啫....嘻嘻* \7 I$ @3 B$ p5 r4 f4 ?( P' R
: N. ]# e4 O$ k; k. c

引用:
原帖由 CompactDisc 於 2011-1-4 01:49 AM 發表   
+ ?1 W& N& }. j6 ^  \- C; aSuki and Jade 師姐
' p' v; v3 S; E1 F, z8 u* l6 ?9 `0 t3 `6 o  _
妳地今日係男裝定女裝出MK架?8 e( Y3 @, ?; U" y6 X7 Y; d

# ?7 P8 N- H4 L7 r" yp.s. 哈哈...唔好誤會, 我只係想知妳地係咪女裝出MK的 , 我今日無出旺角, 唔係妳見到果兩個人,哈哈...
9 [5 s. A" u4 ^雖然我今日買左對好靚的粉紅色絲 ...
* D$ v0 x9 }0 a% p
唔係女裝~! A. o( ]8 b2 V8 f7 b: y  V
但有化妝的美男子~

引用:
原帖由 Suki_siu 於 2011-1-4 02:27 發表   
. U1 N2 X2 a, A3 E/ }- g% E' v3 @( x; N* z7 V# Q2 M
唔係女裝~
* \, T; F+ Y: G* M  d但有化妝的美男子~
% ]' j( q( z; `

, @# _! Z0 M1 W& {+ H0 \+ n
* z# P# V; `  ?0 q- ]6 {) p& j 美男子~

引用:
原帖由 Suki_siu 於 2011-1-4 02:27 發表   
2 e0 ]$ z: C" x2 X9 ], R
' U6 d: M  j2 T唔係女裝~
; A( E& T5 D+ G0 k# r但有化妝的美男子~
0 I$ a& ?) a9 v7 U
有化妝的美男子...會係點既樣呢...?
0 G2 b2 ^3 ?) R5 w; y嘻...$ B2 U( r3 H: R9 k  B5 u. h# R

0 e) R1 @% W4 d1 V, g妳地好勇呀,男裝去MK又買女仔衫又買女裝底底, 勁!!

相信兩位姐姐一定係資深的   ' E" \" g2 W, k! e0 `+ M" `, }
反觀小妹連菜鳥都不是... 連買東西都要兜圈...

佢都係cd黎嫁!!

引用:
原帖由 michelle666 於 2011-1-4 18:36 發表   2 y6 G6 ?' M4 f, `4 c$ O$ ?
相信兩位姐姐一定係資深的   
, w" h0 `9 t/ l5 j反觀小妹連菜鳥都不是... 連買東西都要兜圈...
: f$ B5 M' a5 y- D
我今日買衫都兜左好多個圈 之後仲要買少左o野..

引用:
原帖由 michelle666 於 2011-1-4 18:36 發表   % v1 ^# }9 v: ^6 p
相信兩位姐姐一定係資深的   . x6 E) z2 ^- v5 Z
反觀小妹連菜鳥都不是... 連買東西都要兜圈...
: V" d0 C3 a; q; c
我都會兜圈一輪才有機會敢入去舖頭買女仔野的...

引用:
原帖由 CompactDisc 於 2011-1-4 10:46 PM 發表   
! G& u8 H7 N  x5 Q& @% ?! f% `# c! l$ F
我都會兜圈一輪才有機會敢入去舖頭買女仔野的...
+ a9 e$ G8 h3 O5 [
下...?
4 m1 {+ I6 I+ P& c咁我都會既~
4 x; u( d" q+ D) ~9 e! Y正常人都會~(男同女)

引用:
原帖由 Suki_siu 於 2011-1-4 23:39 發表   ' T* F; j5 ?/ f/ t$ W9 C' k7 w

. L. D$ |; Z( L* t下...?
. j& J( [) }& L9 ~& m咁我都會既~- a- N; w9 M% h8 x
正常人都會~(男同女)
  `' k, N4 ^( Z5 c5 K3 V
哈哈..我以為Suki師姐已買到無猶豫, 一睇中衫裙便有勇氣入去舖頭買添..

搞錯呀出街都唔叫埋我>.<

有無相睇下咁呀?