嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

出mk~

出mk~

今日出左去買衫~7 K1 c* R/ A! ]4 R% m! H
都係準備心儀的聚會~
( b8 f1 L7 j7 C但行下行下見到一個好似男仔的女仔呢.....
0 G$ E% ]0 a. M& l有化妝的~但睇落係有d cd樣...., ]- a7 u% `- z5 q) z$ c
咁繼續行la~  Q  |8 B8 _1 @* L% @! M
我同jade去買底底~% U- u, y. v% Q; U0 M) w
之後又有個男仔呢...., x2 P" N8 L9 a2 _# r  y* V0 D
成身黑色毛毛....姣到呢....' r( n) Z3 W( ?) h, S
係度睇襪...唔知睇咩東東呢...
( d& E  V1 _1 L* s6 G( v9 P5 }1 k9 P8 w1 Y我地買完入左格黎間野~
0 c* q9 T/ \3 q1 L9 Y* a$ }$ e4 B- G3 l都係賣d女裝野多嫁la~9 }2 G, I& B% W1 S7 q; k  i  ]
佢又入左黎...= =6 ], Q, j  ^8 ]! X/ k  x
買完~佢去左睇首色~ - Z8 N- ^4 m- w% x/ E2 a2 @; n
我發覺我地同佢行既路...係一樣 5 m, _8 z7 z# U* R& Q' J; a5 w! r
唔知佢又係咪呢?7 c$ [: {' o" D- u: v  _

1 R8 i5 Q8 h8 S/ J$ F[ 本帖最後由 Suki_siu 於 2011-1-4 00:29 編輯 ]
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
............ 本人係絕對100% 肯定佢地都係cd  & }# {) k- B7 \( }6 G4 w
2 @3 P  O6 S: K7 O! H$ J# h% ^0 e$ C
大家都睇埋一樣既野 ...好攪笑ar6 `! H# U4 i1 e1 _8 E

- N4 j! M" L" `. s" A: e& Y2 k[ 本帖最後由 abc2010 於 2011-1-4 00:31 編輯 ]
2010-09月25日 1 st CD...suki

引用:
原帖由 abc2010 於 2011-1-4 12:29 AM 發表   
0 L4 t7 N9 d+ J7 v4 N% Q. o7 m............ 本人係絕對100% 肯定佢地都係cd  / _% |" v  A5 J0 h; F$ [8 }

# C7 P+ z+ n' z. b大家都睇埋一樣既野 ...好攪笑ar
6 r) u4 t0 X4 z) Y, h
大家都睇埋一樣既野 ...好攪笑ar<---我都係想講呢個意思

引用:
原帖由 Suki_siu 於 2011-1-4 00:33 發表   
3 o+ B: o. I3 b) O6 A3 A; m$ I& U+ g9 q$ P. ^
大家都睇埋一樣既野 ...好攪笑ar<---我都係想講呢個意思      
& D( a' b" Q1 M5 S
; D6 o1 L, s  C& A# q
5 k: ^# B2 ]1 S0 w7 c 你明我明你的 3 V5 k& @6 G) n/ r* O4 x
) U+ d$ B' R% m4 N

% z6 L$ F0 W+ U3 Q0 W& \3 V) k! P' H3 B$ k. {. I4 P. u
....而且佢買野都買得好快手 * d4 q9 W; }2 J. V* q9 X

, ], _$ ~  U" ]/ O[ 本帖最後由 abc2010 於 2011-1-4 00:45 編輯 ]

Suki and Jade 師姐
, r9 t0 g) a0 B9 T
# o# l8 e. }0 y3 s. [妳地今日係男裝定女裝出MK架?6 v% l( D  \# v8 `! a" a6 U

1 g6 w$ `# ^$ {: @5 wp.s. 哈哈...唔好誤會, 我只係想知妳地係咪女裝出MK的 , 我今日無出旺角, 唔係妳見到果兩個人,哈哈...
  q6 w7 i2 r$ v% |5 z; y雖然我今日買左對好靚的粉紅色絲襪, 但不是在旺角買的, 我去了深水埗近太子果頭買啫....嘻嘻2 o  m# B3 L7 T
& j+ ?2 X2 n1 N

引用:
原帖由 CompactDisc 於 2011-1-4 01:49 AM 發表   
( {1 P1 |) i- P0 ]% lSuki and Jade 師姐
; D$ K! K8 P2 `6 V+ [4 y% V! S, K& j8 e2 ^6 s8 S5 y: A- M
妳地今日係男裝定女裝出MK架?& W- G$ Q3 D9 Z
. K1 B! e4 b+ h4 h3 A/ q
p.s. 哈哈...唔好誤會, 我只係想知妳地係咪女裝出MK的 , 我今日無出旺角, 唔係妳見到果兩個人,哈哈... 6 Q: B. k7 C  ?* R1 n9 i4 H# ]
雖然我今日買左對好靚的粉紅色絲 ...
4 v/ Q4 I1 |+ U1 `
唔係女裝~
# G% c: f3 O# w但有化妝的美男子~

引用:
原帖由 Suki_siu 於 2011-1-4 02:27 發表   $ s+ k% K' ^# g

" d& e, y$ V" e$ g" i/ s5 a' I唔係女裝~2 K  L2 I. L+ |) S
但有化妝的美男子~
6 L9 j; _4 A1 Z: `% X3 B! N3 \
6 w, f3 p7 b3 M( N
5 k! ^8 r5 D# p  c( t% r0 ~% { 美男子~

引用:
原帖由 Suki_siu 於 2011-1-4 02:27 發表   
) g  A1 _' Y, l, t$ M
% n1 m, H" K$ b0 b  m( n: E- ?$ P唔係女裝~
$ R4 x* C5 P) Y% l9 i但有化妝的美男子~
: d1 W$ U2 u/ O/ \6 g, b7 ~
有化妝的美男子...會係點既樣呢...?
& m% Y0 u, C- d: z6 Z嘻...% x( w1 L! n3 `
7 q& p' B  j& L
妳地好勇呀,男裝去MK又買女仔衫又買女裝底底, 勁!!

相信兩位姐姐一定係資深的   # l# Q- z; j" P* h+ [2 c
反觀小妹連菜鳥都不是... 連買東西都要兜圈...

佢都係cd黎嫁!!

引用:
原帖由 michelle666 於 2011-1-4 18:36 發表   7 L  `$ |9 _- B% q6 y5 v: y0 _
相信兩位姐姐一定係資深的   ( v+ s' M% d; Y  M6 U
反觀小妹連菜鳥都不是... 連買東西都要兜圈...
+ x( z4 O, ^* i1 D! e( i: V我今日買衫都兜左好多個圈 之後仲要買少左o野..

引用:
原帖由 michelle666 於 2011-1-4 18:36 發表   $ L$ W& }6 _" T, g
相信兩位姐姐一定係資深的   
% H6 p( s* o* A& m; E# ]6 l反觀小妹連菜鳥都不是... 連買東西都要兜圈...
/ U. z9 {5 {% H我都會兜圈一輪才有機會敢入去舖頭買女仔野的...

引用:
原帖由 CompactDisc 於 2011-1-4 10:46 PM 發表   , h; a7 O! B: Q# [

+ k2 K8 n* x6 H8 s& D  X8 g8 K我都會兜圈一輪才有機會敢入去舖頭買女仔野的...
4 l" ]7 t- [, h+ K* c9 j/ e% P! r
下...?0 ~" Z% K+ e, j2 N: f* K& D  d
咁我都會既~
  w- T$ \; Z! ~0 h正常人都會~(男同女)

引用:
原帖由 Suki_siu 於 2011-1-4 23:39 發表   
% `: F: v: m& G& \& i
# M" S# `6 X7 P4 G5 H下...?
3 \. Z; v5 j& l' o咁我都會既~
/ \. ?2 r0 r' Z- K正常人都會~(男同女)
" z4 [, k2 y7 f: H
哈哈..我以為Suki師姐已買到無猶豫, 一睇中衫裙便有勇氣入去舖頭買添..

搞錯呀出街都唔叫埋我>.<

有無相睇下咁呀?