嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

出mk~

出mk~

今日出左去買衫~. ^, h1 p' w% H+ W7 {
都係準備心儀的聚會~   k7 W1 D2 f( `) j1 X; N' w
但行下行下見到一個好似男仔的女仔呢.....  r. p1 b3 v) m3 k
有化妝的~但睇落係有d cd樣....
: o9 V2 K8 N7 F- o咁繼續行la~
: ~& I. y& g9 l. r9 a. j我同jade去買底底~
8 @5 G" V' z$ x0 U! S+ ~之後又有個男仔呢....
3 x" I( @4 o! h& s% [' X1 [成身黑色毛毛....姣到呢....
4 y" i# n! q0 I* `. s" G. Z係度睇襪...唔知睇咩東東呢... , ~' m9 X* g1 k! o, K
我地買完入左格黎間野~, v, c! C+ @# h+ z
都係賣d女裝野多嫁la~9 i9 C" c' c; m: i; E7 x
佢又入左黎...= =
) p: z# @) d% Q, E$ p0 ^3 c! k! g% r買完~佢去左睇首色~ ; L  Q" q8 L0 M+ X! E" a4 ^2 y
我發覺我地同佢行既路...係一樣
& I' |' n* ^. u. ]唔知佢又係咪呢?
) L/ z- ^9 I7 E( R7 f$ v" Z9 s) X* j+ q( E
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
............ 本人係絕對100% 肯定佢地都係cd  
) [7 g9 [+ ~; R0 s
" D9 h. X" B  a- A  D大家都睇埋一樣既野 ...好攪笑ar# ?! M- b, k5 t' W3 P1 j1 ?' I
8 N" {( x( D+ C( p7 x
2010-09月25日 1 st CD...suki

引用:
原帖由 abc2010 於 2011-1-4 12:29 AM 發表   - b+ Z, ~6 x# [$ ~4 d! a9 H
............ 本人係絕對100% 肯定佢地都係cd  
+ C( Q. ?$ s' {2 y. z) s8 d( |# p0 d2 @- O4 S
大家都睇埋一樣既野 ...好攪笑ar
# `5 i( v: C4 ~4 q大家都睇埋一樣既野 ...好攪笑ar<---我都係想講呢個意思

引用:
原帖由 Suki_siu 於 2011-1-4 00:33 發表   ) O3 ?2 t# J1 o; B* I
7 K/ c$ Z- L6 a4 r0 k" }* u# f; p
大家都睇埋一樣既野 ...好攪笑ar<---我都係想講呢個意思      
) S0 v0 z$ P6 O0 D
2 v4 Z2 B% F% Z1 g+ y

# o5 c. E) ^0 h 你明我明你的
$ v1 x0 v- `2 U# ?  f1 d6 p  V
+ l% A  k* v7 W ! _: V; q, M! r  @( \* a, ^- H8 V

9 O% }# a4 ]2 g( n. }; M$ _....而且佢買野都買得好快手 1 l, i9 c; E% f8 b

" z+ i  w, U0 L! u8 T3 I[ 本帖最後由 abc2010 於 2011-1-4 00:45 編輯 ]

Suki and Jade 師姐
) J: {8 P: `, ~5 g4 B  I! t! y4 r) I  w$ J, L
妳地今日係男裝定女裝出MK架?" _6 m$ T- C" v% c

) W( ^$ s  Y" P0 e0 _, Fp.s. 哈哈...唔好誤會, 我只係想知妳地係咪女裝出MK的 , 我今日無出旺角, 唔係妳見到果兩個人,哈哈... " w  {1 O3 i) D& E- |# F
雖然我今日買左對好靚的粉紅色絲襪, 但不是在旺角買的, 我去了深水埗近太子果頭買啫....嘻嘻
  E7 u0 D( b, \; l, H. d
- }* x; ^- f5 {: a: p[ 本帖最後由 CompactDisc 於 2011-1-4 02:23 編輯 ]

引用:
原帖由 CompactDisc 於 2011-1-4 01:49 AM 發表   3 e: |; r! |( X6 p: L
Suki and Jade 師姐0 w+ }: T! [: A& {- z7 t  R$ J2 d
: o# g3 {; g! o  W: X, H% w* z
妳地今日係男裝定女裝出MK架?4 B- H. O& ^8 S

. s, i. C( T! m! q) Rp.s. 哈哈...唔好誤會, 我只係想知妳地係咪女裝出MK的 , 我今日無出旺角, 唔係妳見到果兩個人,哈哈... - V4 [$ F* u$ Q# y: K
雖然我今日買左對好靚的粉紅色絲 ...
" h9 {. Y; j, u' L; V唔係女裝~
  p+ ?) a; _3 q) r  \9 Z* x9 e但有化妝的美男子~

引用:
原帖由 Suki_siu 於 2011-1-4 02:27 發表   
$ K# x3 U% E7 A" Z6 N3 F3 q
3 c2 w% H% x3 i3 `& F  Y3 ]唔係女裝~$ w" b2 I; X7 N" G7 u
但有化妝的美男子~
: @  L1 d+ M; H2 Z& C8 c

& B" w; K0 L; m. i: C
6 O5 y+ U/ f8 ^6 }" |  a* U 美男子~

引用:
原帖由 Suki_siu 於 2011-1-4 02:27 發表   
: C8 g5 N/ z% G3 c4 Y5 e# o
1 K6 M  A0 P8 x1 b$ u唔係女裝~
) I$ I7 n9 s$ U: B, b1 s. ^6 k但有化妝的美男子~
6 _: I% H' o% G# ~8 U: x有化妝的美男子...會係點既樣呢...?   Z/ p" }* U- w
嘻...
. K/ C4 `& f/ o- K- q; p3 u
( z3 o) P. \' Z+ X6 T$ j妳地好勇呀,男裝去MK又買女仔衫又買女裝底底, 勁!!

相信兩位姐姐一定係資深的   
: b. r3 q0 l2 W& i4 V- t( a反觀小妹連菜鳥都不是... 連買東西都要兜圈...

佢都係cd黎嫁!!

引用:
原帖由 michelle666 於 2011-1-4 18:36 發表   % D2 _6 }1 H$ T
相信兩位姐姐一定係資深的   : T$ U0 E- ~2 ^7 V- E
反觀小妹連菜鳥都不是... 連買東西都要兜圈...
- R( Q" N; I3 Y: Q8 z; a9 u! |
我今日買衫都兜左好多個圈 之後仲要買少左o野..

引用:
原帖由 michelle666 於 2011-1-4 18:36 發表   0 |% M( ?) E6 [3 b- {
相信兩位姐姐一定係資深的   2 O; M8 J$ N- \6 f8 |0 y
反觀小妹連菜鳥都不是... 連買東西都要兜圈...
) a) _& ?2 C5 \: S我都會兜圈一輪才有機會敢入去舖頭買女仔野的...

引用:
原帖由 CompactDisc 於 2011-1-4 10:46 PM 發表   
& z6 c/ V. \6 t6 J( n# E# e! h8 f
& O7 W1 n5 Y9 G我都會兜圈一輪才有機會敢入去舖頭買女仔野的...
& o  e, J+ J$ t  d; I
下...?
9 F6 s0 Y, Q6 n) {; C6 j% v咁我都會既~
- ?/ E2 b- z$ `8 t+ A9 s正常人都會~(男同女)

引用:
原帖由 Suki_siu 於 2011-1-4 23:39 發表     m9 o7 \* Q  T$ A
; s( J) C8 c/ B
下...?  A4 i* g' k  [
咁我都會既~. t' I, W6 F7 z; m
正常人都會~(男同女)
8 |+ u( ?) j" w$ |, e0 Z8 t5 A哈哈..我以為Suki師姐已買到無猶豫, 一睇中衫裙便有勇氣入去舖頭買添..

搞錯呀出街都唔叫埋我>.<

有無相睇下咁呀?