嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

出mk~

出mk~

今日出左去買衫~- p  P9 A- }4 B+ H* g) n
都係準備心儀的聚會~ ' ^- y1 \1 w" K. q3 k  w, U
但行下行下見到一個好似男仔的女仔呢.....6 v4 `1 D; L: Q8 C, P4 @9 a+ a. ^
有化妝的~但睇落係有d cd樣....' }6 C- N. G$ i1 G; ^3 q* O
咁繼續行la~" w3 u9 n" M9 ^5 }) ?
我同jade去買底底~
; m. _" ~1 P) H9 W: g0 `0 o$ d6 @之後又有個男仔呢....
7 k8 Y4 c/ u$ h) R: O成身黑色毛毛....姣到呢....
( [! Y7 z6 l% L$ N4 m  d1 Q5 {+ M係度睇襪...唔知睇咩東東呢...
% G0 q& @- u3 E我地買完入左格黎間野~6 g8 Q7 T. s! X3 w( L4 u
都係賣d女裝野多嫁la~( M9 z0 R3 |# d  `
佢又入左黎...= =
4 D" |/ Y- q' ^3 C. V9 ^買完~佢去左睇首色~
# V1 ~6 j4 A$ ]# J# ~我發覺我地同佢行既路...係一樣
9 S. X, S) K& F* \: {* i" j唔知佢又係咪呢?) w* N3 a  n7 h# _" B9 ^# D

" ^' d' J+ U, `3 b/ w( ]6 o[ 本帖最後由 Suki_siu 於 2011-1-4 00:29 編輯 ]
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
............ 本人係絕對100% 肯定佢地都係cd  
+ a* r' a) k0 i9 B+ w1 ?; j5 J
大家都睇埋一樣既野 ...好攪笑ar& Z! p% _* e) ?

& q) o2 \/ K) D' j$ E8 C6 {$ U[ 本帖最後由 abc2010 於 2011-1-4 00:31 編輯 ]
2010-09月25日 1 st CD...suki

引用:
原帖由 abc2010 於 2011-1-4 12:29 AM 發表   
" @6 H8 y6 z+ F/ S............ 本人係絕對100% 肯定佢地都係cd  
1 g  u1 F7 X  s- @5 S
) G! ?6 V9 J, \: W大家都睇埋一樣既野 ...好攪笑ar
& ^1 e) p* B' {- n# x大家都睇埋一樣既野 ...好攪笑ar<---我都係想講呢個意思

引用:
原帖由 Suki_siu 於 2011-1-4 00:33 發表   
. W5 B7 D6 l( P! _$ c4 k2 q4 S2 R9 j
大家都睇埋一樣既野 ...好攪笑ar<---我都係想講呢個意思      
! u! O2 M, V9 p5 b. F- g$ R
4 a" n: K! [. e3 @
2 S7 s% w% b* e4 x* _+ O% \
你明我明你的
. R, Z$ o* X- S
& p. o+ f4 G3 P0 i1 z0 P" }
1 T' d5 f( l; f" C9 z
# h$ U6 c+ O1 f! {+ G+ Q....而且佢買野都買得好快手
3 a9 A9 P4 W) _( q5 j% ^- X: y1 _7 C0 L

Suki and Jade 師姐+ r3 w. }; J5 B2 \- d

# |7 z, I0 x+ Y1 V0 H3 j妳地今日係男裝定女裝出MK架?! ]: F) N4 V+ p) @

4 f- M6 H: a1 jp.s. 哈哈...唔好誤會, 我只係想知妳地係咪女裝出MK的 , 我今日無出旺角, 唔係妳見到果兩個人,哈哈...
0 a' l) _6 N: u: Y7 ~: Z3 _雖然我今日買左對好靚的粉紅色絲襪, 但不是在旺角買的, 我去了深水埗近太子果頭買啫....嘻嘻
# x( Z* Q7 g* S- j: V. P/ p2 U
+ @7 r. r/ C( g/ ?[ 本帖最後由 CompactDisc 於 2011-1-4 02:23 編輯 ]

引用:
原帖由 CompactDisc 於 2011-1-4 01:49 AM 發表   
$ @8 `! Y  f0 |! N1 l' ]Suki and Jade 師姐
% N8 T' m$ i" w$ ^2 x  ^) m9 I6 V
; T- h& @# t7 `1 S0 a妳地今日係男裝定女裝出MK架?- y" U) Z$ L/ j* U7 T

2 C8 w) ]8 p6 l3 g% X, Kp.s. 哈哈...唔好誤會, 我只係想知妳地係咪女裝出MK的 , 我今日無出旺角, 唔係妳見到果兩個人,哈哈... 1 f! h$ j* s: M: R' G
雖然我今日買左對好靚的粉紅色絲 ...
$ q" `# m+ z- m5 b唔係女裝~* y; \$ e1 K. @: p4 z2 y' o# T  E/ Z
但有化妝的美男子~

引用:
原帖由 Suki_siu 於 2011-1-4 02:27 發表   
5 V/ J1 ?, T1 {/ t/ _) f% a) [' i9 I9 ?' {& o
唔係女裝~" T/ o4 N! H. n( T
但有化妝的美男子~
; M( o0 \/ v/ P
9 T2 u, n# y( Y: ?5 W) A" E5 u; r& O
美男子~

引用:
原帖由 Suki_siu 於 2011-1-4 02:27 發表   
! ^3 @. z, T1 S. C( B7 g, Q
* \$ r7 Z5 n% n+ A, j唔係女裝~
7 R. B6 K: ?" p但有化妝的美男子~
3 F$ e0 \6 \3 F
有化妝的美男子...會係點既樣呢...?
% s7 H0 g' F6 O& J: V嘻...
# a8 D  b. u5 @. I& W( D. J- Y6 Q; X: L+ S9 K
妳地好勇呀,男裝去MK又買女仔衫又買女裝底底, 勁!!

相信兩位姐姐一定係資深的   
. G( R. {; s' m) R. k反觀小妹連菜鳥都不是... 連買東西都要兜圈...

佢都係cd黎嫁!!

引用:
原帖由 michelle666 於 2011-1-4 18:36 發表   
' Y1 I7 y) Q! y3 H" Q相信兩位姐姐一定係資深的   ; V7 O( X, c5 g* A
反觀小妹連菜鳥都不是... 連買東西都要兜圈...
  g9 R( Y8 B' j' B1 X9 @0 f" o; O
我今日買衫都兜左好多個圈 之後仲要買少左o野..

引用:
原帖由 michelle666 於 2011-1-4 18:36 發表   5 C, M. I7 f2 ^
相信兩位姐姐一定係資深的   * a8 B8 @/ G1 m; H" g* v; B
反觀小妹連菜鳥都不是... 連買東西都要兜圈...
  }$ H8 n7 @" _% a' q" f; l
我都會兜圈一輪才有機會敢入去舖頭買女仔野的...

引用:
原帖由 CompactDisc 於 2011-1-4 10:46 PM 發表   9 m: M% e1 ~+ T2 Y* m  a$ o

. x$ ^4 g% Y7 H8 J' O6 K我都會兜圈一輪才有機會敢入去舖頭買女仔野的...
' n( @/ t6 b7 L1 @7 i" ?6 f3 R5 @+ x1 G
下...?
9 \, h0 [2 ~+ Z( ^咁我都會既~
, `2 f/ b1 d4 q正常人都會~(男同女)

引用:
原帖由 Suki_siu 於 2011-1-4 23:39 發表   $ n' @9 B4 l/ P7 a

3 n- X* m5 P* r0 [9 U下...?1 z7 s9 Z/ h0 N0 q& t5 B: e4 K
咁我都會既~0 F8 T" r8 Q! e0 L
正常人都會~(男同女)
* G  n6 j  _* L6 Q哈哈..我以為Suki師姐已買到無猶豫, 一睇中衫裙便有勇氣入去舖頭買添..

搞錯呀出街都唔叫埋我>.<

有無相睇下咁呀?