嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

好恐怖的手術

好恐怖的手術

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
呢個係我之後會做嘅手術過程! 係好痛嫁!

才看一下就不敢看下去了,: P; r$ K! n$ f: ?' B7 A. K
先前曾看過類似的文章,姊妹做過之後的描述,當時我就覺得很可怕了,看完一直覺得那邊很痛,(心理因素)
我要減[X] :[X]是禁語,不雅的文字,禁忌的文字,不可講不可寫出來

真的很恐怖.....但很多不知道他們在做甚麼
- ^0 m& q2 o& G' A1 B心理上那裡很痛+1

正常想像到都知道要好大勇氣先會做到架啦

引用:
原帖由 08miki08 於 2011-2-22 23:37 發表   5 U  M" z3 j4 q. @
呢個係我之後會做嘅手術過程! 係好痛嫁!
/ P( l7 r- f! d
miki姐姐, 幾時同響邊做呢?

引用:
原帖由 michelle666 於 2011-2-23 08:42 發表 ??
3 M. s$ o9 S8 o- H/ y9 d2 f  @" R7 O0 R0 L# D% U% Q
miki姐姐, 幾時同響邊做呢?
- C* l- D4 r7 Y( J& b, t* r

* H$ ^& {4 b+ ^# X6 l; ^/ I幾時就唔知,但係會係香港做!

引用:
原帖由 08miki08 於 2011-2-23 09:35 發表   
/ ]1 ~+ n! ?' E幾時就唔知,但係會係香港做!
4 E9 W8 j" D9 y! Z+ O- l/ Y0 z聽講香港做只需付住院費, 對嗎?

i respect that you have such courage and determined mind to get the real soul of you out of your current body.

[quote]原帖由 michelle666 於 2011-2-23 16:43 發表 ??9 `: L1 x. Z& q! z/ E% p9 \
/ a0 L2 {# w- D2 N  b) c
聽講香港做只需付住院費, 對嗎?

引用:
原帖由 michelle666 於 2011-2-23 16:43 發表 ??9 C7 H" e7 v( i, }

% {# R9 j" T3 @! B# P' ~聽講香港做只需付住院費, 對嗎?
- K' o' _$ }+ q! }
' A$ |2 H; Z- o! o) p
係呀!而家仲有整容服務tim!

引用:
原帖由 08miki08 於 2011-2-23 19:04 發表   % ]" m, v: C4 |/ D& O3 b

' U$ a0 [# x: r+ W0 Y; h+ `3 z! c6 e1 U/ s, d* s" k3 m' u( j
係呀!而家仲有整容服務tim!
$ \) _; b* G$ V/ L9 ?! b真好服務...
- L2 s" ]  \" Y% j4 a! {* [期待姐姐早日如願

真係好不安,完全接受唔到!

引用:
原帖由 michelle666 於 2011-2-23 19:35 發表 ??/ \9 i+ K' @/ `$ P

5 P8 F; w3 D7 X! `6 w真好服務...
, S$ B5 S- `9 l5 }  E期待姐姐早日如願
' T; E, C9 S: B! z  i3 @% r

2 O3 j! k- i. `" o  h. F2 ?8 Othx!等我做完再同大家講啦!

小許接受唔到!!!!

就算是痛,都是一段時間而已,但能換來一世開心,我覺得是值得的,大家加油:)

引用:
原帖由 chundog 於 2011-3-11 23:50 發表   
3 X7 }% Q$ O0 R9 m% L就算是痛,都是一段時間而已,但能換來一世開心,我覺得是值得的,大家加油:)
9 B8 z  Y) n6 F
換來一世開心-->喱個見人見智,唔好亂黎。

同意樓上.....
6 ?/ q: ]% Y$ P7 y3 S( @$ N而且不只是做完身體上的痛...如何面對世界...才是真正的考驗

睇左一半已經無法睇落去, 因為真係太可怕了

引用:
原帖由 chundog 於 2011-3-11 23:50 發表   
3 d5 f: Y2 o' L& c, H' l  `2 I2 d就算是痛,都是一段時間而已,但能換來一世開心,我覺得是值得的,大家加油:)
! c+ ]3 E: u- Q; S1 h: n! a
  _3 `2 t4 _, j/ r5 ^) k
對於有需要人士黎講係一世開心, 但係無需要而去做就會一世痛苦!( h+ m9 Z+ n$ `/ C/ K
所以一定要諗清潔先去做!!!