嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

好恐怖的手術

好恐怖的手術

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
呢個係我之後會做嘅手術過程! 係好痛嫁!

才看一下就不敢看下去了,
* b- _" h& f: J先前曾看過類似的文章,姊妹做過之後的描述,當時我就覺得很可怕了,看完一直覺得那邊很痛,(心理因素)
我要減[X] :[X]是禁語,不雅的文字,禁忌的文字,不可講不可寫出來

真的很恐怖.....但很多不知道他們在做甚麼
* }* ?) H) g, ~! y& Q" X心理上那裡很痛+1

正常想像到都知道要好大勇氣先會做到架啦

引用:
原帖由 08miki08 於 2011-2-22 23:37 發表   
- O4 Y2 I2 R5 Q& ^9 j  s. ]呢個係我之後會做嘅手術過程! 係好痛嫁!
: r& ^0 h7 ], o. ^$ H( w9 n/ E1 [miki姐姐, 幾時同響邊做呢?

引用:
原帖由 michelle666 於 2011-2-23 08:42 發表 ??2 f/ p, l4 F* {: u

! i, G4 P5 ^  W! N% Wmiki姐姐, 幾時同響邊做呢?
& N6 j& P& {( p, t7 Z" f
; J7 T9 m% t' }% t; L8 Y幾時就唔知,但係會係香港做!

引用:
原帖由 08miki08 於 2011-2-23 09:35 發表   
9 \5 ]1 }+ x% V# |" W幾時就唔知,但係會係香港做!
/ }0 E8 e1 j9 S4 W: v) w* v
聽講香港做只需付住院費, 對嗎?

i respect that you have such courage and determined mind to get the real soul of you out of your current body.

[quote]原帖由 michelle666 於 2011-2-23 16:43 發表 ??. E( U. \8 x8 O
- }8 z7 j; o! t$ c/ {" A  k- x; ?
聽講香港做只需付住院費, 對嗎?

引用:
原帖由 michelle666 於 2011-2-23 16:43 發表 ??9 L* H2 }3 w: |/ d# N9 n

2 c3 q1 ^4 E8 S8 E0 E8 t* L! `( r聽講香港做只需付住院費, 對嗎?
( _1 J- s2 x! j% a) w. R0 |9 r4 v0 m: L: l( E' ]
係呀!而家仲有整容服務tim!

引用:
原帖由 08miki08 於 2011-2-23 19:04 發表   
  {1 F* n+ j' M$ ?5 t8 @$ l
2 G& W) w, i2 O# w- @: |' i* M6 i) z9 i; e! |- _9 O  l' H+ ^2 t
係呀!而家仲有整容服務tim!
2 q# |6 s9 X" q4 k- f真好服務...$ Z& k  G6 H8 T5 x* z
期待姐姐早日如願

真係好不安,完全接受唔到!

引用:
原帖由 michelle666 於 2011-2-23 19:35 發表 ??
  ^% X7 e6 r5 K9 h
* a: O) Q+ d. I3 M8 G* j7 p+ G7 J真好服務...6 n/ }; ~' D7 k
期待姐姐早日如願
7 B. I5 }/ ^8 b; G1 A+ n, K& `7 M3 r9 Q$ ?
thx!等我做完再同大家講啦!

小許接受唔到!!!!

就算是痛,都是一段時間而已,但能換來一世開心,我覺得是值得的,大家加油:)

引用:
原帖由 chundog 於 2011-3-11 23:50 發表   ' Q4 z+ c0 m1 P8 r1 _8 O
就算是痛,都是一段時間而已,但能換來一世開心,我覺得是值得的,大家加油:)
6 y1 W% f( Y- j( C換來一世開心-->喱個見人見智,唔好亂黎。

同意樓上.....
. Y( ~0 w# T7 y: s$ D( {2 F# F3 k而且不只是做完身體上的痛...如何面對世界...才是真正的考驗

睇左一半已經無法睇落去, 因為真係太可怕了

引用:
原帖由 chundog 於 2011-3-11 23:50 發表   & A; j- D  [1 Y1 A
3 B6 N6 m0 f/ I7 k# D7 R2 r6 C* [+ W6 |% Z8 S, l* }
對於有需要人士黎講係一世開心, 但係無需要而去做就會一世痛苦!
. O6 p* @$ s3 W/ x0 |所以一定要諗清潔先去做!!!