嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

好恐怖的手術

好恐怖的手術

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
呢個係我之後會做嘅手術過程! 係好痛嫁!

才看一下就不敢看下去了,3 @0 p! J% V! V7 L) T' p, r5 E
先前曾看過類似的文章,姊妹做過之後的描述,當時我就覺得很可怕了,看完一直覺得那邊很痛,(心理因素)
我要減[X] :[X]是禁語,不雅的文字,禁忌的文字,不可講不可寫出來

真的很恐怖.....但很多不知道他們在做甚麼
" c* h7 ~9 e6 r4 [3 ^心理上那裡很痛+1

正常想像到都知道要好大勇氣先會做到架啦

引用:
原帖由 08miki08 於 2011-2-22 23:37 發表   
( T. i- k/ h' Z1 B0 O0 j2 {6 C呢個係我之後會做嘅手術過程! 係好痛嫁!
! s% t( V- I1 I! Z5 I) Nmiki姐姐, 幾時同響邊做呢?

引用:
原帖由 michelle666 於 2011-2-23 08:42 發表 ??. d" X( U6 Z$ A& ?/ b/ `

9 n# c; x4 ?$ J) F5 ~miki姐姐, 幾時同響邊做呢?
9 N5 z; Q6 d! y- {( e
! @; r) D! @2 H' m- j6 E
幾時就唔知,但係會係香港做!

引用:
原帖由 08miki08 於 2011-2-23 09:35 發表   
6 Y" \; ^  q# _2 S幾時就唔知,但係會係香港做!
  b5 u: \8 a2 w6 Z1 i# x% p
聽講香港做只需付住院費, 對嗎?

i respect that you have such courage and determined mind to get the real soul of you out of your current body.

[quote]原帖由 michelle666 於 2011-2-23 16:43 發表 ??
, X9 s; e: L) e  g' H; f, U2 L0 h* h, S% ^

引用:
原帖由 michelle666 於 2011-2-23 16:43 發表 ??/ s' d! D3 B5 t' [( {- F% ~) d; ], O
- @# X* p/ F$ [
$ j# M4 l/ M5 O
  K% V& S1 [9 h4 H" Z
係呀!而家仲有整容服務tim!

引用:
原帖由 08miki08 於 2011-2-23 19:04 發表     X, P+ o1 E3 u& u

. |4 Z8 L% J/ W* O( i% C6 G9 A8 a* k* w- o9 G+ t
係呀!而家仲有整容服務tim!
6 l. ~0 E& W& a: U/ b- o2 n真好服務...
0 p& I: i; V5 c" v$ M  ]5 D! T期待姐姐早日如願

真係好不安,完全接受唔到!

引用:
原帖由 michelle666 於 2011-2-23 19:35 發表 ??# y9 S5 m# `! u2 j' U

3 b. U- |" z  k* q+ X' t真好服務...- M0 Q+ W' L6 W/ o3 c& e! N
期待姐姐早日如願
/ U- ~; {/ w" N7 A
2 f% u2 j& K9 f% N6 [/ V4 i  e
thx!等我做完再同大家講啦!

小許接受唔到!!!!

就算是痛,都是一段時間而已,但能換來一世開心,我覺得是值得的,大家加油:)

引用:
原帖由 chundog 於 2011-3-11 23:50 發表   
9 M2 D% I: j) m$ N# d- e就算是痛,都是一段時間而已,但能換來一世開心,我覺得是值得的,大家加油:)
2 d3 B! K% y+ z$ _4 |
換來一世開心-->喱個見人見智,唔好亂黎。

同意樓上.....
/ |. ^% t- @. d而且不只是做完身體上的痛...如何面對世界...才是真正的考驗

睇左一半已經無法睇落去, 因為真係太可怕了

引用:
原帖由 chundog 於 2011-3-11 23:50 發表   $ @5 B, P2 B4 P1 O! D; x5 ]  L
就算是痛,都是一段時間而已,但能換來一世開心,我覺得是值得的,大家加油:)
* A( K7 Y( G3 ]1 j
& G3 {0 A) G! L$ \/ M' E
對於有需要人士黎講係一世開心, 但係無需要而去做就會一世痛苦!
, x# L; V2 x& P! v4 t所以一定要諗清潔先去做!!!