嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

好恐怖的手術

好恐怖的手術

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
呢個係我之後會做嘅手術過程! 係好痛嫁!

才看一下就不敢看下去了,
& b5 U. X) |+ F7 F先前曾看過類似的文章,姊妹做過之後的描述,當時我就覺得很可怕了,看完一直覺得那邊很痛,(心理因素)
我要減[X] :[X]是禁語,不雅的文字,禁忌的文字,不可講不可寫出來

真的很恐怖.....但很多不知道他們在做甚麼
& K+ B- R3 e. p6 |' h& L心理上那裡很痛+1

正常想像到都知道要好大勇氣先會做到架啦

引用:
原帖由 08miki08 於 2011-2-22 23:37 發表   
+ t  t9 N% @/ j呢個係我之後會做嘅手術過程! 係好痛嫁!
) ?8 K- Y  g6 S) _
miki姐姐, 幾時同響邊做呢?

引用:
原帖由 michelle666 於 2011-2-23 08:42 發表 ??+ e, P8 s2 r* ]0 V+ H- _# T

7 K! K5 E, m3 O: k9 qmiki姐姐, 幾時同響邊做呢?
1 q; `8 k0 S2 ?( o3 H* _; ]) y

( @0 ~* I4 Z5 I! w" y幾時就唔知,但係會係香港做!

引用:
原帖由 08miki08 於 2011-2-23 09:35 發表   
7 G4 Y8 ?- d  m" F/ n0 e幾時就唔知,但係會係香港做!
7 i4 l. F# a( b# z聽講香港做只需付住院費, 對嗎?

i respect that you have such courage and determined mind to get the real soul of you out of your current body.

[quote]原帖由 michelle666 於 2011-2-23 16:43 發表 ??
; {  `6 Z! _+ r5 P& ^% B4 H! p8 \( T( X, m0 {7 t
聽講香港做只需付住院費, 對嗎?

引用:
原帖由 michelle666 於 2011-2-23 16:43 發表 ??( N1 y! o( F! a  i
( C+ L/ W8 v2 O
聽講香港做只需付住院費, 對嗎?
- X+ U! E6 `2 S" e
4 x2 y5 H. `0 p2 y4 _3 b9 n5 E係呀!而家仲有整容服務tim!

引用:
原帖由 08miki08 於 2011-2-23 19:04 發表   
. {0 `4 w( G% @  `& Y; T+ F6 W! H
# N7 n3 \; E1 F% R
係呀!而家仲有整容服務tim!
3 ^9 T5 K* m% G2 O9 H. r真好服務...
! h& u& B1 X/ [; s1 W# D期待姐姐早日如願

真係好不安,完全接受唔到!

引用:
原帖由 michelle666 於 2011-2-23 19:35 發表 ??
9 R1 G: ]8 m, U2 y) Q; C  H0 X# o4 A  |5 W0 c4 c. m
真好服務...2 m1 a) _' X1 d- R
期待姐姐早日如願
* R- v% I) o* T/ f% P$ n) E& j

+ a1 g5 H/ p! c: X6 t* Q# X- jthx!等我做完再同大家講啦!

小許接受唔到!!!!

就算是痛,都是一段時間而已,但能換來一世開心,我覺得是值得的,大家加油:)

引用:
原帖由 chundog 於 2011-3-11 23:50 發表   6 r- h" v% L) w0 \& J8 I+ z% K
就算是痛,都是一段時間而已,但能換來一世開心,我覺得是值得的,大家加油:)
$ I$ ~: n  o/ Z+ B4 D2 n# ?
換來一世開心-->喱個見人見智,唔好亂黎。

同意樓上.....& ~  w% q# [. ]- z0 c( C
而且不只是做完身體上的痛...如何面對世界...才是真正的考驗

睇左一半已經無法睇落去, 因為真係太可怕了

引用:
原帖由 chundog 於 2011-3-11 23:50 發表   
+ m4 V7 `) y" J就算是痛,都是一段時間而已,但能換來一世開心,我覺得是值得的,大家加油:)
3 x; e4 P4 e; w# r% {. Q7 F9 u7 V& b. r
對於有需要人士黎講係一世開心, 但係無需要而去做就會一世痛苦!6 @/ U) ], k1 C
所以一定要諗清潔先去做!!!