嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

好恐怖的手術

好恐怖的手術

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
呢個係我之後會做嘅手術過程! 係好痛嫁!

才看一下就不敢看下去了,
8 I* Y0 p2 Q0 }, Z3 K+ ]+ i先前曾看過類似的文章,姊妹做過之後的描述,當時我就覺得很可怕了,看完一直覺得那邊很痛,(心理因素)
我要減[X] :[X]是禁語,不雅的文字,禁忌的文字,不可講不可寫出來

真的很恐怖.....但很多不知道他們在做甚麼
- R6 j% ~4 T" L心理上那裡很痛+1

正常想像到都知道要好大勇氣先會做到架啦

引用:
原帖由 08miki08 於 2011-2-22 23:37 發表   * N5 R" X8 i3 r% H- d+ |+ n
呢個係我之後會做嘅手術過程! 係好痛嫁!
! t- b3 ~2 v4 R: Kmiki姐姐, 幾時同響邊做呢?

引用:
原帖由 michelle666 於 2011-2-23 08:42 發表 ??& o* w/ `6 R* [
+ o& g: F0 C, o* d/ p7 Q
miki姐姐, 幾時同響邊做呢?
3 K- e% r- w  H% m& p" y4 p

1 Z  D1 X, E8 j% g  v9 R4 u幾時就唔知,但係會係香港做!

引用:
原帖由 08miki08 於 2011-2-23 09:35 發表   
( J5 h/ }0 Z+ f' @幾時就唔知,但係會係香港做!
% n) p; d- P+ Z1 a8 c
聽講香港做只需付住院費, 對嗎?

i respect that you have such courage and determined mind to get the real soul of you out of your current body.

[quote]原帖由 michelle666 於 2011-2-23 16:43 發表 ??; ^! \) g6 \" z3 y- w  P

" ^9 L0 H/ W3 g* O+ M聽講香港做只需付住院費, 對嗎?

引用:
原帖由 michelle666 於 2011-2-23 16:43 發表 ??  v  Y3 ~/ q$ u/ m7 |

0 O; [+ y* z3 y, {  ]+ h2 U! n' K7 z聽講香港做只需付住院費, 對嗎?
0 r- }! g  j8 P; ~% J
/ F8 `7 f3 B* m$ r. H. M" G
係呀!而家仲有整容服務tim!

引用:
原帖由 08miki08 於 2011-2-23 19:04 發表   * Q1 S) F8 M, J' h
( `7 k" w% f2 M; D6 `1 v

. L* y: c% k9 b* L& \$ c; W& n2 Z, ^係呀!而家仲有整容服務tim!
* z0 t# s. {! a& \
真好服務...( x7 ]+ _2 [5 b7 B, |' i
期待姐姐早日如願

真係好不安,完全接受唔到!

引用:
原帖由 michelle666 於 2011-2-23 19:35 發表 ??
  r8 [. `' x) p- f* Q! `, g
5 B1 W/ l; O; [- U( ]! Y3 U真好服務...* O: L2 b+ T$ ]0 B- k
期待姐姐早日如願
1 @) z/ S9 [/ E/ T
& u3 [; m5 M, Y) U! [' Z
thx!等我做完再同大家講啦!

小許接受唔到!!!!

就算是痛,都是一段時間而已,但能換來一世開心,我覺得是值得的,大家加油:)

引用:
原帖由 chundog 於 2011-3-11 23:50 發表   
. s* x+ Y% K3 A  |. S- I就算是痛,都是一段時間而已,但能換來一世開心,我覺得是值得的,大家加油:)
' t5 x( G  W' _, i% ^! _換來一世開心-->喱個見人見智,唔好亂黎。

同意樓上.....
4 A: t6 K: L0 N; y, }, o而且不只是做完身體上的痛...如何面對世界...才是真正的考驗

睇左一半已經無法睇落去, 因為真係太可怕了

引用:
原帖由 chundog 於 2011-3-11 23:50 發表   ; Z: h6 w+ a; ~0 `) `% y# ~$ R
就算是痛,都是一段時間而已,但能換來一世開心,我覺得是值得的,大家加油:)
/ a) |. j/ Z; s. K1 G: Z1 c/ @6 v0 J- s0 G1 s( x$ [
對於有需要人士黎講係一世開心, 但係無需要而去做就會一世痛苦!, E/ \8 l# D/ e; h" i
所以一定要諗清潔先去做!!!