嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

呢對13cm高ge長boot大家覺得點呢?

呢對13cm高ge長boot大家覺得點呢?

! [$ a) r) A, ]4 M3 a) s# j2 }( _呢張相係喺網上搵到~
9 g# n) P5 @7 Y* M2 @7 A- \5 g- N, h8 T8 b5 Q0 x9 P' V! u3 D/ T# i
我都覺得好靚,如果你雙腳夠修長ge話,著起嚟係會好有美感同好性感~ 7 q& h) E4 j! M6 }* R  b
不過呢對野個跟真係好高呀,成13cm咁高,真係行唔行到都成問題~& V9 f0 N, A" x& j1 F" K5 o2 Z

) o  g" k1 g& X$ b; f2 Q" ], a[ 本帖最後由 ktkt12345 於 2011-3-26 21:31 編輯 ]
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 ktkt12345 於 2011-3-12 21:44 發表   " K! h0 g, O3 u* a
7 e& o9 |/ s4 ?; L" E1 Q* J+ e
我都覺得好靚,如果你雙腳夠修長ge話,著起嚟係會好有美感同好性感~
5 A% m* `( n: l1 O不過呢對野個跟真係好高呀,成13cm咁高 ...
- y+ C( t" I; f% H3 M& \( h: z1 X( r5 F
只能眼看腳勿動
香港戀物討論區 http://www.hkcdtv.com/
建立理性的價值觀,戀物也可戀得健康、快樂

如果少一半都仲可以諗, 13cm, 著左真係唔洗行....

引用:
原帖由 willy 於 2011-3-12 22:09 發表   * m: K% K. M; X& {* r9 a
如果少一半都仲可以諗, 13cm, 著左真係唔洗行....
& \2 E3 i' R! M, J! l1 q2 K. n
( x5 A! o- h9 c
即係6.5cm高?呢個高度ge鞋好矮咋喎~

引用:
原帖由 ktkt12345 於 2011-3-12 22:12 發表   ( Y; I: m% c! s5 c* r6 |

; P, e' p/ D4 u
4 [, ?4 A: m' O2 \' P即係6.5cm高?呢個高度ge鞋好矮咋喎~
5 K  L" e4 C+ I
$ I" f4 I4 S3 }* b
因為我少著高跟鞋, 所以禁ge高度就差唔多.

引用:
原帖由 ktkt12345 於 2011-3-12 22:12 發表   4 O; ]# C4 n* e+ t- p% d% R
" e$ F5 X( i* @8 w8 g. L& j
( v  }( P. C; `+ o9 @; [  s1 R! o1 n
即係6.5cm高?呢個高度ge鞋好矮咋喎~
0 l: }- F& E) g) G/ B# j
! U0 b6 p6 i! ~$ [- g  S( e8 h
斗令來講3寸好高啦,樓主相的13cm鞋跟如果品質不好容易斷
香港戀物討論區 http://www.hkcdtv.com/

引用:
原帖由 w-wing 於 2011-3-12 22:55 發表   : A# F8 `& T% g# m- m' S
: a, b4 B- n2 l2 Q; V$ v
+ b. {2 }0 f/ I; h2 |
斗令來講3寸好高啦,樓主相的13cm鞋跟如果品質不好容易斷
5 h6 C% {  g, c7 H( F( p
0 ~, q' w( A* O2 @6 L+ ?5 T7 c/ g
我有ge高跟boot個跟都有10cm高,有一對係11cm高,全部都係斗零跟,不過11cm跟高對我嚟講,已經差唔多到極限啦~

其實張相嗰對boot我都只係喺網上搵到,一來我都著唔到咁高跟ge長boot,二來呢個高度ge長boot個價錢都會有返咁上下,我諗500~700蚊都會有啩~

引用:
原帖由 ktkt12345 於 2011-3-12 23:17 發表   ( ^$ m6 o' z: h) Z4 v
其實張相嗰對boot我都只係喺網上搵到,一來我都著唔到咁高跟ge長boot,二來呢個高度ge長boot個價錢都會有返咁上下,我諗500~700蚊都會有啩~
. C( r$ ]; C( M+ D& p9 ^! O* l
' V8 Z0 G" F/ R' E# a$ j- n
我想可能要過千

引用:
原帖由 w-wing 於 2011-3-12 23:21 發表   9 i- m8 f  @5 |. N" G* d
  n* ^4 L, a  b/ ~! ~2 \
  }4 j: Z8 }: v; R1 w' I
我想可能要過千
- l' ~* {: A; `" K
3 I5 R6 ?6 G2 b/ u9 {
如果對高跟長boot個質量係有返咁上下ge話,咁樣都唔出奇呀~

now too hot to have boot.

玲玲都中意長BOOT, 不過豹紋就.......

引用:
原帖由 LingLing 於 2011-3-12 23:53 發表   1 W7 U( R" A8 Z6 R8 K7 d: }" z
玲玲都中意長BOOT, 不過豹紋就.......
# x  c6 ?; G6 n- A+ Z  ]* i5 J

/ K7 d* H4 A# P4 W- T13cm高跟呢個高度受得到嗎?

引用:
原帖由 ktkt12345 於 12/3/2011 11:57 PM 發表   
% p9 O( O+ G  P" ]; B4 F  H6 o. }7 D, F# m  ~7 A! j
# p6 G# {4 E5 s. P5 f+ M8 J8 K$ p
13cm高跟呢個高度受得到嗎?
  c* Q9 T: Y$ }! H- b4 R3 F  v, p2 s; l) f  y
對玲玲就一D問題都冇, 以前都有對黑長BOOT, 不過已經爛左.....
2 A/ F1 A7 Y* B8 n1 B2 j# U+ Q
9 w* r9 q/ A& I" Y9 ~4 P高跟鞋要夠高先靚, 3寸我覺得唔高, 不過呢D野因人而異.....

依對boot好正, 有冇網址呀, 等我睇睇, 謝謝!

引用:
原帖由 LingLing 於 2011-3-13 00:05 發表   + f' g* Q  Y3 {- P% A8 f+ {
; z* ~; p9 L& X9 P; K
# [: ~, G7 z/ g9 l5 {! ?9 S
對玲玲就一D問題都冇, 以前都有對黑長BOOT, 不過已經爛左.....
# e8 Q6 B. X( C1 S; `: o$ G2 }  X5 `! Q0 w, ~* w
高跟鞋要夠高先靚, 3寸我覺得唔高, 不過呢D野因人而異.....
& Y& `, q& W/ `

; k' {8 @& F# q7 h6 S對黑色長boot都係13cm高嗎?無啦啦會爛左ge?咁樣咪好肉痛囉?
" ^# r8 h6 @3 s% i
) F; |; |& w( d: Q9 M咁高ge長boot都可以話"一D問題都冇",著住呢對長boot都可以行走自如,你都好勁喎~, a, ^& @" x# p' n) }9 c; \5 n2 M
我就唔得啦,我最高都只係去到後跟11cm高,而且著住嚟行,個步伐都會明顯慢咗~

引用:
原帖由 samou 於 2011-3-13 00:09 發表   $ _) ^7 a  d8 p8 V8 G5 E
2 f) e* w0 A, W: c

0 ]/ A5 T4 F) B' R) s4 ^/ J: z你想買嗎?sorry,其實呢個問題我都好想知道呢~

正!又靚又好睇!

引用:
原帖由 samou 於 2011-3-13 00:09 發表   ! A; K' {, g! n  Z# p3 w/ w
1 ?0 |( [" q& W8 Q; Z: d" [

( R3 n% b3 Q8 {# ^) z8 @. n啱啱上淘寶網搵完,搵到兩對好接近ge,不過只有12cm高跟呢~. `- B" F1 u2 W4 B* r! r7 L8 A

1 u4 L/ J" N- U  Qhttp://item.taobao.com/item.htm?id=9073142255- H* K- O' a5 ~1 q, R
http://item.taobao.com/item.htm?id=3827639474
! D- ]. E& m' u" E5 t# a. W" s+ X; d6 I! q' w% S" Z' Z! L9 i
而且有大碼可以訂做架~

引用:
原帖由 w-wing 於 2011-3-12 22:01 發表   
; Z+ ?7 v  x5 W
9 i; ]4 ^. x/ X+ s
6 F$ n, x5 ?4 ]( y只能眼看腳勿動
2 A' ^+ P) }( ~1 Z/ _

, `2 g& U- n  o0 p" o  F
; ]5 x5 w3 ^" p' t5 o0 d/ `
# E1 }+ K, x2 r3 o& q0 O這對長靴滿有時尚感,豹紋很有野性的味道9 C5 p, L* P4 Q  j4 \  S
5 E/ l/ F. E( h" ~  ?
要動還是能動只不過要小心一步步走) W; Q5 z% f2 B' p% z: G5 {

* P6 o7 U4 p5 U8 k8 K[ 本帖最後由 onlyuuu 於 2011-3-14 05:09 編輯 ]