嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

呢對13cm高ge長boot大家覺得點呢?

呢對13cm高ge長boot大家覺得點呢?

1 h. T6 `5 F# C7 D! F/ ]呢張相係喺網上搵到~   g. q$ u& l$ y5 E; h& l. A
8 F- d9 K6 ]5 H* ~( |$ E3 s! A
我都覺得好靚,如果你雙腳夠修長ge話,著起嚟係會好有美感同好性感~
" m) {6 R& L% i3 m: U不過呢對野個跟真係好高呀,成13cm咁高,真係行唔行到都成問題~
0 B; R4 D" |% [0 V, q
# ~: ?) N& |7 T# I+ `[ 本帖最後由 ktkt12345 於 2011-3-26 21:31 編輯 ]
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 ktkt12345 於 2011-3-12 21:44 發表   6 _4 c; X, P5 L" @7 M
% c* j' ?/ s; t" {  ~
我都覺得好靚,如果你雙腳夠修長ge話,著起嚟係會好有美感同好性感~   c! S% g& x1 a9 Z1 R6 i  i% N/ l
不過呢對野個跟真係好高呀,成13cm咁高 ...
1 a* a; U  o7 E% S2 V
% f% Y5 M+ s1 g$ v3 \. b* t只能眼看腳勿動
香港戀物討論區 http://www.hkcdtv.com/
建立理性的價值觀,戀物也可戀得健康、快樂

如果少一半都仲可以諗, 13cm, 著左真係唔洗行....

引用:
原帖由 willy 於 2011-3-12 22:09 發表   3 ]) W+ w2 A* D% h  o
如果少一半都仲可以諗, 13cm, 著左真係唔洗行....
' t8 }7 N$ z7 G) \; l6 \5 z* m9 T7 z0 Z2 A" n
即係6.5cm高?呢個高度ge鞋好矮咋喎~

引用:
原帖由 ktkt12345 於 2011-3-12 22:12 發表   % @! s# w; o8 J. W2 t# Q. W
, M5 i: }  T" u
) O9 V% B0 M/ c6 W
即係6.5cm高?呢個高度ge鞋好矮咋喎~
9 s6 n1 \' j. K: n; I0 l5 a+ Y6 R$ R
7 [* p2 f2 A8 W2 L% Z因為我少著高跟鞋, 所以禁ge高度就差唔多.

引用:
原帖由 ktkt12345 於 2011-3-12 22:12 發表   
5 M  `9 r: w! |$ ~# {1 n  S+ E3 f. ?

8 S" Q! A$ `6 f4 p2 w即係6.5cm高?呢個高度ge鞋好矮咋喎~
1 Z! _4 m* Y8 ]: s8 {: _8 o
( z. K) R! d4 {
斗令來講3寸好高啦,樓主相的13cm鞋跟如果品質不好容易斷
香港戀物討論區 http://www.hkcdtv.com/

引用:
原帖由 w-wing 於 2011-3-12 22:55 發表   # K+ y/ d: E/ K+ ^8 u: Q2 Z# W

% ?$ ^8 H# y2 N, F0 [. R5 n, l1 A% A' N# \) x4 i/ Q% L* |: T
斗令來講3寸好高啦,樓主相的13cm鞋跟如果品質不好容易斷
2 l5 s! k2 ^5 Q- k% x( o7 Q' {

r2 g3 c( L8 R( ]/ P我有ge高跟boot個跟都有10cm高,有一對係11cm高,全部都係斗零跟,不過11cm跟高對我嚟講,已經差唔多到極限啦~

其實張相嗰對boot我都只係喺網上搵到,一來我都著唔到咁高跟ge長boot,二來呢個高度ge長boot個價錢都會有返咁上下,我諗500~700蚊都會有啩~

引用:
原帖由 ktkt12345 於 2011-3-12 23:17 發表   , E( f# s8 R4 U: l
其實張相嗰對boot我都只係喺網上搵到,一來我都著唔到咁高跟ge長boot,二來呢個高度ge長boot個價錢都會有返咁上下,我諗500~700蚊都會有啩~
. o( J5 f9 ~2 N& R4 G/ O' T4 C7 _& Z" x4 Q# ~6 ~
我想可能要過千

引用:
原帖由 w-wing 於 2011-3-12 23:21 發表   
# U3 y. x! s! R, \+ X! a, [. I4 L% f  W6 A! W
! U! E- A( J- \# Q7 i+ b& S
我想可能要過千
$ t; P$ r4 r) \5 l: N- m! V5 m# m$ B, H; e
如果對高跟長boot個質量係有返咁上下ge話,咁樣都唔出奇呀~

now too hot to have boot.

玲玲都中意長BOOT, 不過豹紋就.......

引用:
原帖由 LingLing 於 2011-3-12 23:53 發表   $ ~: O6 |& h* f( f% }) u+ V/ ~
玲玲都中意長BOOT, 不過豹紋就.......
6 s3 l0 n- ~  i7 X5 ~! Y: A7 Q2 P1 ?
& x6 w  L( U& x5 `3 C) A' Y4 |13cm高跟呢個高度受得到嗎?

引用:
原帖由 ktkt12345 於 12/3/2011 11:57 PM 發表   
% {2 ?" ], p1 ]2 r  Z# w' e$ ]% z  s  }' R' ?  ]! b6 O# c
. g* R# f" }  _. \4 C/ w; w
13cm高跟呢個高度受得到嗎?
7 g' r5 [5 p+ _' }/ k& H+ @4 e" A) b$ F9 B9 m# c
對玲玲就一D問題都冇, 以前都有對黑長BOOT, 不過已經爛左.....
( n; F3 ]* l/ j% g1 n" x" z
6 j' U  o1 @" Q高跟鞋要夠高先靚, 3寸我覺得唔高, 不過呢D野因人而異.....

依對boot好正, 有冇網址呀, 等我睇睇, 謝謝!

引用:
原帖由 LingLing 於 2011-3-13 00:05 發表   ( V: |- `  p% {1 I" Y: }5 I

H9 Z% {6 P8 Q1 D+ `
$ K. n1 c# h7 E1 F8 g+ S1 @對玲玲就一D問題都冇, 以前都有對黑長BOOT, 不過已經爛左.....
0 t3 }) O( S( v* @6 j' K1 k. P+ n, h7 ^9 P0 n( F( b# T
高跟鞋要夠高先靚, 3寸我覺得唔高, 不過呢D野因人而異.....
6 D# _, |% {7 I$ V+ Z* ]( D( y
* q2 ^! F7 a) M+ n2 Q! Z9 _
對黑色長boot都係13cm高嗎?無啦啦會爛左ge?咁樣咪好肉痛囉?
: m  }* @5 F- Z* r) j- y. ^1 s5 C* L: {; ]- q
咁高ge長boot都可以話"一D問題都冇",著住呢對長boot都可以行走自如,你都好勁喎~3 |9 G+ F! l2 ?, ]
我就唔得啦,我最高都只係去到後跟11cm高,而且著住嚟行,個步伐都會明顯慢咗~

引用:
原帖由 samou 於 2011-3-13 00:09 發表   
/ f4 A9 I+ |# p. X$ N. P/ s. `% P依對boot好正, 有冇網址呀, 等我睇睇, 謝謝!
/ }  P/ P1 u* r0 Z& ^4 r8 G8 n5 j6 z3 E8 V
你想買嗎?sorry,其實呢個問題我都好想知道呢~

正!又靚又好睇!

引用:
原帖由 samou 於 2011-3-13 00:09 發表   
& K5 h! t* P. u& R, ~3 v依對boot好正, 有冇網址呀, 等我睇睇, 謝謝!
2 k9 P6 r) r, G! j
5 m% ~, }# w8 j1 x; G4 h% h6 K
啱啱上淘寶網搵完,搵到兩對好接近ge,不過只有12cm高跟呢~) g1 |1 U7 ^) q# T" W* M
# l% E. p6 ]7 K
http://item.taobao.com/item.htm?id=90731422558 s& K3 T# H+ g" p
http://item.taobao.com/item.htm?id=3827639474
. k" o3 k  z" H' d8 e' f; Y2 V% {* N2 T- R+ \
而且有大碼可以訂做架~

引用:
原帖由 w-wing 於 2011-3-12 22:01 發表   7 q, d5 B/ S/ L: L+ c7 I

8 @! G) \, R- ?$ n$ [1 k7 `( c3 y% [9 X! z8 f
只能眼看腳勿動
$ m4 R& S+ m, G2 j; q8 l! W$ g* l' `! d+ d1 X+ R

% ]7 C6 x( [* `: P' C7 C( I1 N: \) y6 P4 J& N0 o( a' d% n) Y; ]
這對長靴滿有時尚感,豹紋很有野性的味道+ ?4 n" X& c) q5 V1 P1 h4 |

& s) r( z+ J; H/ f- Q要動還是能動只不過要小心一步步走
* w, F" v- k6 r: f2 n  c( D. f
3 g8 P& i( r$ _[ 本帖最後由 onlyuuu 於 2011-3-14 05:09 編輯 ]