嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

呢對13cm高ge長boot大家覺得點呢?

呢對13cm高ge長boot大家覺得點呢?

5 l( e, x, Y2 Y$ H+ S' H3 z& |1 |
呢張相係喺網上搵到~
7 [2 D$ F* W1 v% W( F0 U
$ w- a* o: M0 x, G- \3 W我都覺得好靚,如果你雙腳夠修長ge話,著起嚟係會好有美感同好性感~ 0 ?5 c# Z* l* b
不過呢對野個跟真係好高呀,成13cm咁高,真係行唔行到都成問題~2 x! N9 F+ j. Z9 L  c" ~+ n

. m- o, p2 m% J4 V* {# l[ 本帖最後由 ktkt12345 於 2011-3-26 21:31 編輯 ]
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 ktkt12345 於 2011-3-12 21:44 發表   
4 k. Q4 M0 ~0 I  D6 C) i1 d' S; H! N! c, H. P/ P8 F1 O$ [
我都覺得好靚,如果你雙腳夠修長ge話,著起嚟係會好有美感同好性感~ 7 A+ R8 v- A6 Q  T: `
不過呢對野個跟真係好高呀,成13cm咁高 ...
8 r1 @0 ^, L6 R1 ?5 B' H' {4 A

2 \/ s% y" R8 j5 ]4 ^# A8 x只能眼看腳勿動
香港戀物討論區 http://www.hkcdtv.com/
建立理性的價值觀,戀物也可戀得健康、快樂

如果少一半都仲可以諗, 13cm, 著左真係唔洗行....

引用:
原帖由 willy 於 2011-3-12 22:09 發表   
! z" {2 R' ]% \" D5 z, p如果少一半都仲可以諗, 13cm, 著左真係唔洗行....
; f2 x, K- f  r7 a! U+ K
- @# H4 h& x6 ^
即係6.5cm高?呢個高度ge鞋好矮咋喎~

引用:
原帖由 ktkt12345 於 2011-3-12 22:12 發表   
# `9 l- P- I  m, }0 p) D& Q  W. k. w( y

, p, }; J2 K) C即係6.5cm高?呢個高度ge鞋好矮咋喎~
! p( z2 o8 D9 ~0 Z
. K& G( c6 @3 N, o
因為我少著高跟鞋, 所以禁ge高度就差唔多.

引用:
原帖由 ktkt12345 於 2011-3-12 22:12 發表   & I" q! a6 f' P
  \6 C1 l8 [, O: l( f/ f/ G  K

% S8 x8 E& [  d$ I3 J4 s" C即係6.5cm高?呢個高度ge鞋好矮咋喎~
7 n' b6 d# M; ^

; [+ c8 d6 ]/ g7 [斗令來講3寸好高啦,樓主相的13cm鞋跟如果品質不好容易斷
香港戀物討論區 http://www.hkcdtv.com/

引用:
原帖由 w-wing 於 2011-3-12 22:55 發表   
0 u" ]/ n' ]6 J4 D, f* I. [* B7 F, c& d! H% s, X7 W6 }
6 k9 n5 t  k9 f* J  c/ ]- Q2 h
斗令來講3寸好高啦,樓主相的13cm鞋跟如果品質不好容易斷
6 @8 L4 w" k/ b. u% k$ W0 U# @- I2 c3 L: Q$ y( `' v
我有ge高跟boot個跟都有10cm高,有一對係11cm高,全部都係斗零跟,不過11cm跟高對我嚟講,已經差唔多到極限啦~

其實張相嗰對boot我都只係喺網上搵到,一來我都著唔到咁高跟ge長boot,二來呢個高度ge長boot個價錢都會有返咁上下,我諗500~700蚊都會有啩~

引用:
原帖由 ktkt12345 於 2011-3-12 23:17 發表   
/ b* J) `' c2 r) S$ D$ B) y其實張相嗰對boot我都只係喺網上搵到,一來我都著唔到咁高跟ge長boot,二來呢個高度ge長boot個價錢都會有返咁上下,我諗500~700蚊都會有啩~
) S2 B2 i) c( A9 J: ]1 Q$ c3 }1 d9 ^* G/ \2 D/ c! _
我想可能要過千

引用:
原帖由 w-wing 於 2011-3-12 23:21 發表   
6 j6 W. ]# {# ?8 t7 x7 }( k9 G# ?; @- x6 t
" Y0 x  U- h3 d% e
我想可能要過千
" W6 R& w- j4 ]: c4 x9 y2 @" x* I1 b& z4 k  G
如果對高跟長boot個質量係有返咁上下ge話,咁樣都唔出奇呀~

now too hot to have boot.

玲玲都中意長BOOT, 不過豹紋就.......

引用:
原帖由 LingLing 於 2011-3-12 23:53 發表   
! [8 L3 \# E% T8 Y' ^1 n6 E4 v玲玲都中意長BOOT, 不過豹紋就.......
# A+ r1 K! n; e. X3 P8 ^8 b

x1 W3 k- n- f) Y' u' r2 [# `13cm高跟呢個高度受得到嗎?

引用:
原帖由 ktkt12345 於 12/3/2011 11:57 PM 發表   5 E; I  a2 }! P5 ?$ Z+ a
0 q7 N* N1 {3 ?  p

0 ]! l# C, x$ l8 h. x13cm高跟呢個高度受得到嗎?
* G, B7 d: w7 M: ~! _7 }, J# H% D4 r4 U7 p( A6 T; `4 E, f- G6 n
對玲玲就一D問題都冇, 以前都有對黑長BOOT, 不過已經爛左..... ' ]9 h/ w3 C3 u1 ]

% A9 b- b: B1 ]* D' E高跟鞋要夠高先靚, 3寸我覺得唔高, 不過呢D野因人而異.....

依對boot好正, 有冇網址呀, 等我睇睇, 謝謝!

引用:
原帖由 LingLing 於 2011-3-13 00:05 發表   . L# S. p5 J  ^
* p& |! g' a  w- J1 E( f; r: Y
, w0 f4 q- ^! f9 ~. v
對玲玲就一D問題都冇, 以前都有對黑長BOOT, 不過已經爛左.....
& Y  e9 k8 o2 b+ g# m- U1 I7 B
高跟鞋要夠高先靚, 3寸我覺得唔高, 不過呢D野因人而異.....
& z$ Q, s% o8 }$ u* a

+ {& k$ x8 e% e對黑色長boot都係13cm高嗎?無啦啦會爛左ge?咁樣咪好肉痛囉?
% j. a, q3 H$ b" _3 u4 R' Z. R' `
) r5 n# D8 v% S6 {5 a咁高ge長boot都可以話"一D問題都冇",著住呢對長boot都可以行走自如,你都好勁喎~7 R+ d- _$ }/ x7 R, l
我就唔得啦,我最高都只係去到後跟11cm高,而且著住嚟行,個步伐都會明顯慢咗~

引用:
原帖由 samou 於 2011-3-13 00:09 發表   
4 |% h6 v6 U6 B4 c! R) d依對boot好正, 有冇網址呀, 等我睇睇, 謝謝!
* i6 O! h6 w% ?% D
* ?0 x* C/ Z8 \: S( x
你想買嗎?sorry,其實呢個問題我都好想知道呢~

正!又靚又好睇!

引用:
原帖由 samou 於 2011-3-13 00:09 發表   5 n1 Q7 d3 W* F3 ]
依對boot好正, 有冇網址呀, 等我睇睇, 謝謝!
' {3 n8 s( o7 ?) c* l

: G$ P' g8 q! Z$ M$ x( l4 R/ n啱啱上淘寶網搵完,搵到兩對好接近ge,不過只有12cm高跟呢~- n  Z" h" ~* u  d3 ~$ S

^! F* Q6 F6 L) g+ whttp://item.taobao.com/item.htm?id=9073142255
1 E& D7 E. S- Z( o% f! jhttp://item.taobao.com/item.htm?id=3827639474( n4 _( b6 u* z  S0 @# S2 U

6 {* j. g3 m( R而且有大碼可以訂做架~

引用:
原帖由 w-wing 於 2011-3-12 22:01 發表   & m/ @; Z: {' D: `, H$ |% B
. C& c- O! o8 j* ]' h
/ G" W  @6 G" a$ N; L' x+ q
只能眼看腳勿動
) I- f) U) Y/ b2 y8 u" B& V, Z$ @: V8 i; T$ A0 X9 f! g

( T4 [- K* i, h; t6 M/ ^) n7 B, v- ]
這對長靴滿有時尚感,豹紋很有野性的味道9 Y' K# \; t$ L: C8 ~; m" g
9 M: H2 r7 v0 {# Q" G% j
要動還是能動只不過要小心一步步走' W! j1 T( W' V
$ V4 Q+ d, O+ ^