嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

呢對13cm高ge長boot大家覺得點呢?

呢對13cm高ge長boot大家覺得點呢?

& p2 ^7 t$ ^# o1 ]8 H
呢張相係喺網上搵到~
0 i" |) [6 J; s  Y8 R" m
! _; Q# x' z4 u- Q. H; o我都覺得好靚,如果你雙腳夠修長ge話,著起嚟係會好有美感同好性感~ 4 x5 c1 {3 V- S' {3 f, F" z: D
不過呢對野個跟真係好高呀,成13cm咁高,真係行唔行到都成問題~
% o9 c- r& o2 O0 o4 B' _1 }* H, l, _$ y; n6 R
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 ktkt12345 於 2011-3-12 21:44 發表   : ]6 m7 `8 j3 Y/ d3 b+ \# ]
) o: M4 v4 \$ h! L' {2 g1 y2 f
我都覺得好靚,如果你雙腳夠修長ge話,著起嚟係會好有美感同好性感~
' u6 r$ e( x- A" I0 c不過呢對野個跟真係好高呀,成13cm咁高 ...
& H# K- U3 d! w5 R6 z" I) x. q' x) z7 L. W4 G5 ]& u& v  G# ^7 f  p
只能眼看腳勿動
香港戀物討論區 http://www.hkcdtv.com/
建立理性的價值觀,戀物也可戀得健康、快樂

如果少一半都仲可以諗, 13cm, 著左真係唔洗行....

引用:
原帖由 willy 於 2011-3-12 22:09 發表   - i( k% W2 [  ]' V7 W+ `
如果少一半都仲可以諗, 13cm, 著左真係唔洗行....
# E' w7 X! y, _( [
( V2 B0 m" f8 b; S
即係6.5cm高?呢個高度ge鞋好矮咋喎~

引用:
原帖由 ktkt12345 於 2011-3-12 22:12 發表   2 ?8 \) r8 h9 U; c% Z
- i; Q& Z, `, L. `; m- H
: L- j( R, {6 I# i
即係6.5cm高?呢個高度ge鞋好矮咋喎~
  e# Y& j/ n' ^' G( d3 I

6 f0 q- F) ]# B9 y8 x因為我少著高跟鞋, 所以禁ge高度就差唔多.

引用:
原帖由 ktkt12345 於 2011-3-12 22:12 發表   
2 Q, J8 |7 K* H2 d4 s6 [4 }& F+ p" L& d

( A0 x% ?/ B0 g/ J1 G' b0 A$ r即係6.5cm高?呢個高度ge鞋好矮咋喎~
; v9 d6 K7 m% [& N1 L

' m2 B( ^& I  L4 W, u斗令來講3寸好高啦,樓主相的13cm鞋跟如果品質不好容易斷
香港戀物討論區 http://www.hkcdtv.com/

引用:
原帖由 w-wing 於 2011-3-12 22:55 發表   6 c& T. \. k& j8 t7 X; _

5 v  F7 Q! y- K  b' t3 h  H6 D+ e( e. m( T: v
斗令來講3寸好高啦,樓主相的13cm鞋跟如果品質不好容易斷
+ ^3 y: O( [" X1 A! P
& g8 H" y. ^4 H! ^+ P; E3 T& ~我有ge高跟boot個跟都有10cm高,有一對係11cm高,全部都係斗零跟,不過11cm跟高對我嚟講,已經差唔多到極限啦~

其實張相嗰對boot我都只係喺網上搵到,一來我都著唔到咁高跟ge長boot,二來呢個高度ge長boot個價錢都會有返咁上下,我諗500~700蚊都會有啩~

引用:
原帖由 ktkt12345 於 2011-3-12 23:17 發表   . E7 X2 X3 ?5 g. R# O
其實張相嗰對boot我都只係喺網上搵到,一來我都著唔到咁高跟ge長boot,二來呢個高度ge長boot個價錢都會有返咁上下,我諗500~700蚊都會有啩~
+ [7 R: R; M5 Q& ]! s, u

! x' Y- U% B  E( P% n2 r我想可能要過千

引用:
原帖由 w-wing 於 2011-3-12 23:21 發表   & \( N3 u, c# m  e
3 q* Q7 s0 ?# _* a8 V  O

5 a+ N6 D; E  _/ ^- @9 F我想可能要過千
9 ?8 X" T: y( W* z! u6 U
/ S% {: R' W2 H如果對高跟長boot個質量係有返咁上下ge話,咁樣都唔出奇呀~

now too hot to have boot.

玲玲都中意長BOOT, 不過豹紋就.......

引用:
原帖由 LingLing 於 2011-3-12 23:53 發表   
* v$ W# A, a+ I1 U( }& \( }6 m玲玲都中意長BOOT, 不過豹紋就.......
9 y- @% V( o& U$ J6 k7 x: Z/ y

1 f5 e! @6 k8 Z( j13cm高跟呢個高度受得到嗎?

引用:
原帖由 ktkt12345 於 12/3/2011 11:57 PM 發表   1 P% Z  v% l( F1 p7 i& `

2 b6 P- {3 i/ Z7 \* V2 Q9 }: m  R( r  X/ z" @1 b# R4 {
13cm高跟呢個高度受得到嗎?
. ?: d0 m" B! @4 Z

& r' f# M# C6 L! A$ w6 x) K* _對玲玲就一D問題都冇, 以前都有對黑長BOOT, 不過已經爛左.....
' x3 L) A- Q* F7 |, @  d6 Y" z8 p0 n# ?
高跟鞋要夠高先靚, 3寸我覺得唔高, 不過呢D野因人而異.....

依對boot好正, 有冇網址呀, 等我睇睇, 謝謝!

引用:
原帖由 LingLing 於 2011-3-13 00:05 發表   
* h* q0 D4 H9 Q4 k! T7 T0 _5 u' `7 v- v
/ U, G- X/ R$ N& R
對玲玲就一D問題都冇, 以前都有對黑長BOOT, 不過已經爛左..... 6 i$ d# y+ V" n2 e8 T0 y! S0 j, I
% S. I/ u/ I! Q% P* m0 \% w; w
高跟鞋要夠高先靚, 3寸我覺得唔高, 不過呢D野因人而異.....
; C0 f( J+ |3 q( w* Y; f
; ]& M& h/ c9 }) ]對黑色長boot都係13cm高嗎?無啦啦會爛左ge?咁樣咪好肉痛囉?
8 O9 }$ t+ v3 ~: t# }% G) _9 P/ G
' w. V4 Z. x# @9 _$ ?. O6 @4 {咁高ge長boot都可以話"一D問題都冇",著住呢對長boot都可以行走自如,你都好勁喎~
2 K: I" p0 q) q3 H, V9 Z) I我就唔得啦,我最高都只係去到後跟11cm高,而且著住嚟行,個步伐都會明顯慢咗~

引用:
原帖由 samou 於 2011-3-13 00:09 發表   % u/ S2 e7 r7 `4 k/ I6 U# n0 [
依對boot好正, 有冇網址呀, 等我睇睇, 謝謝!
( i& p( C9 W1 t) s1 Y' Y
3 ?0 U' j3 L2 |2 a; S0 r6 `你想買嗎?sorry,其實呢個問題我都好想知道呢~

正!又靚又好睇!

引用:
原帖由 samou 於 2011-3-13 00:09 發表   
7 @' \$ i: H1 i' p& L: S- ~; S  E$ ~依對boot好正, 有冇網址呀, 等我睇睇, 謝謝!
* P7 `  e; @: e7 O. F9 t* w0 P

0 \0 q5 C: N& l) a9 h啱啱上淘寶網搵完,搵到兩對好接近ge,不過只有12cm高跟呢~* m$ p$ g3 M+ B/ U
3 m" s4 Q  {& q7 P4 e
http://item.taobao.com/item.htm?id=9073142255
1 R$ R/ m- p2 C" Yhttp://item.taobao.com/item.htm?id=3827639474, v. l$ [. t- _  ~6 x
/ S( f$ i  B2 p  h
而且有大碼可以訂做架~

引用:
原帖由 w-wing 於 2011-3-12 22:01 發表   4 u6 k$ D2 b* u9 T
" d8 k5 K7 E! N7 E. T7 O7 e) {* z

0 y, r. B. [( W( B7 D只能眼看腳勿動
$ x0 |$ `% U; \+ y! c- V$ W$ Y
1 B7 v. z/ I' C/ q

9 y; o& j% I3 T+ j5 l& r! t) f+ C) |) ]; u3 W( M* O, W, h3 s
這對長靴滿有時尚感,豹紋很有野性的味道+ A+ d) i/ x2 P/ d; B

& H% V0 o6 C" t0 E要動還是能動只不過要小心一步步走3 N0 [+ D3 V% r; ^- a2 z
& |! {* M1 V( v0 \- W5 D