嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

呢對13cm高ge長boot大家覺得點呢?

呢對13cm高ge長boot大家覺得點呢?

5 }# s$ J2 J5 ?9 M' b3 T8 H/ n呢張相係喺網上搵到~
% U9 f& I  U! |8 c! [
7 n7 L3 D7 t% Z( b2 S我都覺得好靚,如果你雙腳夠修長ge話,著起嚟係會好有美感同好性感~ . R- r  M" }4 s; H! C5 P
不過呢對野個跟真係好高呀,成13cm咁高,真係行唔行到都成問題~6 \% Y; V+ E4 L
& w" H7 s  N6 U3 m8 l1 S
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 ktkt12345 於 2011-3-12 21:44 發表   
, b# R0 A/ z8 L
) o: f* V4 W) t7 w3 O4 O- `+ \7 _我都覺得好靚,如果你雙腳夠修長ge話,著起嚟係會好有美感同好性感~ : P6 i  a1 e/ I9 H! f/ q
不過呢對野個跟真係好高呀,成13cm咁高 ...
+ I9 Y' h" e+ U7 m$ P
* G% r" v* Z, M3 u
只能眼看腳勿動
香港戀物討論區 http://www.hkcdtv.com/
建立理性的價值觀,戀物也可戀得健康、快樂

如果少一半都仲可以諗, 13cm, 著左真係唔洗行....

引用:
原帖由 willy 於 2011-3-12 22:09 發表   
! A- L4 j$ h; A4 o. \) {; b如果少一半都仲可以諗, 13cm, 著左真係唔洗行....
2 F. b! {% E9 w4 C7 E: J; X1 y  R3 J' ^% s6 i/ o" H0 A
即係6.5cm高?呢個高度ge鞋好矮咋喎~

引用:
原帖由 ktkt12345 於 2011-3-12 22:12 發表   ) v. K7 t9 n8 o4 f8 b* D4 q0 H
/ h0 _" y5 p) X' E

9 {, N- u$ T3 b9 S3 ^即係6.5cm高?呢個高度ge鞋好矮咋喎~
$ k1 {" _6 r- a' ]

3 o; ~; O) Z8 H9 T4 t因為我少著高跟鞋, 所以禁ge高度就差唔多.

引用:
原帖由 ktkt12345 於 2011-3-12 22:12 發表   
6 I8 R; u, _8 ~+ X6 ?
( ]# D7 n% I! z0 b# g4 N1 h7 p+ r9 C# F0 h# f; f3 `
即係6.5cm高?呢個高度ge鞋好矮咋喎~
+ U; S* z- ~1 u6 s$ h8 G
8 N2 _. }6 |  b
斗令來講3寸好高啦,樓主相的13cm鞋跟如果品質不好容易斷
香港戀物討論區 http://www.hkcdtv.com/

引用:
原帖由 w-wing 於 2011-3-12 22:55 發表   5 o' u0 g" {; T5 X+ n& y' J

W. I8 O4 t0 o$ o0 }2 A
8 v% t+ {' F0 P( K2 `斗令來講3寸好高啦,樓主相的13cm鞋跟如果品質不好容易斷
! h* v7 V" c& }# H4 y

6 M9 u$ |8 ~2 M* ~* y! @我有ge高跟boot個跟都有10cm高,有一對係11cm高,全部都係斗零跟,不過11cm跟高對我嚟講,已經差唔多到極限啦~

其實張相嗰對boot我都只係喺網上搵到,一來我都著唔到咁高跟ge長boot,二來呢個高度ge長boot個價錢都會有返咁上下,我諗500~700蚊都會有啩~

引用:
原帖由 ktkt12345 於 2011-3-12 23:17 發表   - v- w+ `" L# V8 ~
其實張相嗰對boot我都只係喺網上搵到,一來我都著唔到咁高跟ge長boot,二來呢個高度ge長boot個價錢都會有返咁上下,我諗500~700蚊都會有啩~
7 ?% C  V# N+ z) }4 e( d! s1 _

9 c3 ?# z9 p- C4 _% ?* t% M我想可能要過千

引用:
原帖由 w-wing 於 2011-3-12 23:21 發表   ; z4 z7 Q' c! F! W6 S8 m

- a+ Q  S1 m  m4 Y6 z2 B$ z
! d$ i7 c; _& U: g8 Q& I; ^我想可能要過千
5 \2 g. l* Z. e1 |$ F9 Q
) r4 J* [+ F. f  l9 r+ E
如果對高跟長boot個質量係有返咁上下ge話,咁樣都唔出奇呀~

now too hot to have boot.

玲玲都中意長BOOT, 不過豹紋就.......

引用:
原帖由 LingLing 於 2011-3-12 23:53 發表   " D' q/ g1 ?* e  S5 ^' [- }
玲玲都中意長BOOT, 不過豹紋就.......
$ {$ y# \8 P( m4 W1 `  j# R3 R! p' I

5 V$ Y4 A- ?6 I; ]8 `13cm高跟呢個高度受得到嗎?

引用:
原帖由 ktkt12345 於 12/3/2011 11:57 PM 發表   * C; f7 p& _% @/ @5 p: P5 Q
2 h$ Q  ~, X4 B: T# f( j2 w- }
! W. s7 A0 G/ [) L1 }7 g6 T
13cm高跟呢個高度受得到嗎?
& R% U0 o% I! ?- C" N" o7 m2 A
" |5 \: h+ ~5 T- p- W& U
對玲玲就一D問題都冇, 以前都有對黑長BOOT, 不過已經爛左.....
+ _! L5 W, k/ Q; {5 K/ n7 E3 }( x5 A4 L
高跟鞋要夠高先靚, 3寸我覺得唔高, 不過呢D野因人而異.....

依對boot好正, 有冇網址呀, 等我睇睇, 謝謝!

引用:
原帖由 LingLing 於 2011-3-13 00:05 發表   2 X9 t1 V# |3 X1 W! i* h

: p+ e/ ^. G* X0 Q+ ?! k5 I8 h" X2 E' m
對玲玲就一D問題都冇, 以前都有對黑長BOOT, 不過已經爛左.....
- w9 C$ C$ X' x* i$ c3 h+ B3 e
: q$ y6 [' u9 b  r高跟鞋要夠高先靚, 3寸我覺得唔高, 不過呢D野因人而異.....
: R. A$ ]/ H; [3 v& D* a; y  V5 I- I0 B/ h9 {- S& t
對黑色長boot都係13cm高嗎?無啦啦會爛左ge?咁樣咪好肉痛囉?
7 U9 e# z  N  D4 `, `. X0 j. n8 m) j  x
咁高ge長boot都可以話"一D問題都冇",著住呢對長boot都可以行走自如,你都好勁喎~7 M) W0 i* f/ V5 i& ~
我就唔得啦,我最高都只係去到後跟11cm高,而且著住嚟行,個步伐都會明顯慢咗~

引用:
原帖由 samou 於 2011-3-13 00:09 發表   1 e' j: ^5 }/ G
. L8 X* y2 V) r1 E& T) I7 K+ h
% F( Z4 @" N" Y  y. o你想買嗎?sorry,其實呢個問題我都好想知道呢~

正!又靚又好睇!

引用:
原帖由 samou 於 2011-3-13 00:09 發表   8 E- q, p  O3 Q, o9 ^
/ x) d% G' e; d9 C8 [) j

$ U  j# r( [8 H啱啱上淘寶網搵完,搵到兩對好接近ge,不過只有12cm高跟呢~
) }, V7 x6 H4 R; l
$ ^9 v% h$ ]+ \7 m, Phttp://item.taobao.com/item.htm?id=9073142255
9 W$ b, Q( g, @  d' I4 `http://item.taobao.com/item.htm?id=3827639474
2 P1 [+ {, i8 U9 t: k' m9 u+ h; n" n
而且有大碼可以訂做架~

引用:
原帖由 w-wing 於 2011-3-12 22:01 發表   ' l& E5 R9 j0 E$ H4 w+ J  g) u

3 ^7 {  I5 x4 l% N6 e3 ?0 K
$ Q/ d$ K; E; |" u' q( Z. z只能眼看腳勿動
" r& _% {+ z! U8 W" V
7 i8 u5 e8 Z3 E  v9 Q: L7 I

$ ]  g7 b" r; @" s9 `. m2 B' `% E9 a1 l* G9 G, ^# x; F  O3 r
這對長靴滿有時尚感,豹紋很有野性的味道
) a8 @* x  l1 \7 F  k5 R) F
, N" D9 J8 M) _! ~$ i( {要動還是能動只不過要小心一步步走7 u- u. E6 v: e6 F5 p* ]

/ B6 v  s+ Y' P6 k[ 本帖最後由 onlyuuu 於 2011-3-14 05:09 編輯 ]