嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有冇天水圍既cd?有野益你地(初次脫離)

有冇天水圍既cd?有野益你地(初次脫離)

今日諗左一陣 發覺cd始終都係唔多岩我<興趣左係另一方面
& }. o+ ]$ Y1 ~9 _0 t9 @) A想將d3放比你地 象微式收20蚊啦着過1/2次咋 限天水圍交收
! D  Y3 v1 w6 N% f$ P內衣就唔啦 話曬著過 你要我冇所謂3 u: E. b8 m/ w  h
仲有1d m巾(未開獨立包裝) 買3就送巾 ) `" x1 g/ m9 C, F! U+ j+ L+ e9 n
. E4 Z8 t3 j0 N* w
有興趣就pm我啦  S& J; h8 D$ z/ R' `
/ {! v5 s/ N# O+ P7 b8 E
全部洗曬
1 y; l: s6 S* R- t- o- b一律20=1 每件都M size 鞋就29號 3"踭
8 r5 p, ?6 @  [' q/ s- S0 Y! W要內衣的話 買時講底
8 u- R0 ~* A6 I0 p9 L5 E- Z) ^2 Q% I& t" u  \9 S+ }* ~. Y6 i
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
what is your size?

引用:
原帖由 applebaby 於 2011-3-15 11:35 發表   , ~* i  K- Z8 o
what is your size?
* l- J5 j) \" b2 r3 ^* P
" G. l2 s) `& ~/ @M D3洗緊 影唔到

請問有冇高爭鞋/靴呀?如果有,咁請問係咩size,價錢幾多?

引用:
原帖由 jennychan1974 於 2011-3-15 14:51 發表   . t5 R8 g3 @3 E( w
請問有冇高爭鞋/靴呀?如果有,咁請問係咩size,價錢幾多?
+ ~6 u0 m3 o" H* i8 @
  \3 f+ B6 ]( x$ G( y一律20

有d 都好似唔錯:)
: F5 Z8 ~; ~7 A4 \3 c" {# Y. S/ T9 E: T

6 C9 m2 v. f2 e1 cPS: 你CD左幾耐??  咁快有咁多野既

我28腰m size唔知著唔著得落?
YV3S1E117XC050141

引用:
原帖由 Sherman 於 2011-3-15 15:40 發表   # @$ e7 r/ P" P$ m. E' b
有d 都好似唔錯:)
, s) |: V& v1 H0 T9 b' I
" L# G7 m2 c1 @' J- m& _! I7 U: `# ?6 U* }
PS: 你CD左幾耐??  咁快有咁多野既
6 `) t$ d  T! e% B8 Y
8 w& T* W# s* P( U! ~玩左2年 2 @8 y0 `# B# {5 t
有dyahoo買 有d淘寶; {2 A7 E4 r& c! h5 ?. K: c. W' i8 j
* |' l. u: d" Y* O6 L/ t
to:JG5446# b6 O% ^- X1 \; ]8 U
我25-26左右 % S3 r  k( H% H) o0 O
着黑色果件好靚下 show到幼腰

其實有d 都有興趣,可惜不在天水圍

引用:
原帖由 Sherman 於 2011-3-15 16:27 發表   
! S. L& }# Q! u1 v7 P3 [2 v其實有d 都有興趣,可惜不在天水圍
1 W. J6 {1 n5 ]3 y9 W9 ]3 h6 i/ p- R2 {
! R- {2 C; z  G& v
咁就可惜
* |$ U  Y( o9 z. I6 y因我懶得去其他地方交收

都好似唔錯都好似唔錯

M已P
YV3S1E117XC050141

too bad, the size is too small for me

我有興趣丫! 想問少少野... 請問DSC00801.JPG果件(淺藍果件)係咪絲質架?   仲有DSC00809.JPG右手邊第一件(白色)係咩質地架?% o' x# p! ]) B0 t6 c9 a! ~( A/ T

: Z9 j9 J& m4 t6 ^) _- O3 }請問你有無d絲唔質連身睡裙丫?

好多装备啵

鄙人住系山卡拉度

介唔介意晚上交收?
& U" A3 _9 ^( ?; `移一移玉步去到美孚站
8 a: ?0 i4 ?9 C  e4 E% o
7 w; O9 S7 I- \8 g9 ~1 ~$ P) F我想買大量的衫衫的
6 s% ]0 n# w1 g; L5 u) v最多我補埋車馬費

thsssssssssssssssss