嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有冇天水圍既cd?有野益你地(初次脫離)

有冇天水圍既cd?有野益你地(初次脫離)

今日諗左一陣 發覺cd始終都係唔多岩我<興趣左係另一方面4 J$ m3 o0 Q- N4 W& @7 u
想將d3放比你地 象微式收20蚊啦着過1/2次咋 限天水圍交收
( \  w% r2 H* u7 K! ^內衣就唔啦 話曬著過 你要我冇所謂
% M& p0 r4 K: V- ]' S仲有1d m巾(未開獨立包裝) 買3就送巾
5 R; `. {* i8 c: R# z
: k2 u; M+ J) l有興趣就pm我啦
5 R- Y$ {/ d4 P' y1 c" }$ l7 `% F. W/ A; G2 Q
全部洗曬
; n/ @# T; X3 V% z  |一律20=1 每件都M size 鞋就29號 3"踭
: |' h; {( a1 F' S, i' G$ f' K要內衣的話 買時講底
- E0 d) @* X/ B6 x9 U1 D9 S2 f6 |) Q# I/ y( _7 x" |; ^* p5 I) ~
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
what is your size?

引用:
原帖由 applebaby 於 2011-3-15 11:35 發表   8 L0 R% a+ P$ v! {! B. H. b+ M
what is your size?
, T, J& H7 a: x0 C; F9 e
' u$ d4 j" d0 v- g! [* d3 z4 C0 i
M D3洗緊 影唔到

請問有冇高爭鞋/靴呀?如果有,咁請問係咩size,價錢幾多?

引用:
原帖由 jennychan1974 於 2011-3-15 14:51 發表   
9 F  l$ g9 ^6 I8 U3 _7 Z% f% ]$ r請問有冇高爭鞋/靴呀?如果有,咁請問係咩size,價錢幾多?
- a2 O0 `6 f1 L

8 s* p7 L2 ?2 S# s5 w& M0 c/ F一律20

有d 都好似唔錯:)
& H! r+ o6 F; y1 @' i. R! X0 x$ |% M) Q4 E
6 J, {' M; E. M: t
PS: 你CD左幾耐??  咁快有咁多野既

我28腰m size唔知著唔著得落?
YV3S1E117XC050141

引用:
原帖由 Sherman 於 2011-3-15 15:40 發表   ' D% v4 y) _" @
有d 都好似唔錯:)
- w, H; _! ~( t5 Y) M5 ?7 y( z% Q+ d) }- F( }+ @0 \" G
4 W/ X* c! r: W, x" d' N
PS: 你CD左幾耐??  咁快有咁多野既
) U# ?: Z8 l: ^, D

* w' k) @+ f$ O8 ]* P玩左2年
; @* t. h1 G3 e/ }% \2 G* J; h有dyahoo買 有d淘寶9 c3 p9 {$ Q# e) B1 w

8 I, B& F8 x: v! O" k. V; Kto:JG5446
+ R- ~( ]8 C$ ^& H# B1 X我25-26左右 , e/ ]3 \% ^, {. y4 @* {
着黑色果件好靚下 show到幼腰

其實有d 都有興趣,可惜不在天水圍

引用:
原帖由 Sherman 於 2011-3-15 16:27 發表   
& b7 n3 j5 B5 p  @: v4 M; y其實有d 都有興趣,可惜不在天水圍
, a3 }4 h) {* f
9 z( j: t2 `' U5 N咁就可惜 $ w' p8 y* H' x' n
因我懶得去其他地方交收

都好似唔錯都好似唔錯

M已P
YV3S1E117XC050141

too bad, the size is too small for me

我有興趣丫! 想問少少野... 請問DSC00801.JPG果件(淺藍果件)係咪絲質架?   仲有DSC00809.JPG右手邊第一件(白色)係咩質地架?! o( o% r3 X% n  Y
7 K' t! w# S9 ~: l
請問你有無d絲唔質連身睡裙丫?

好多装备啵

鄙人住系山卡拉度

介唔介意晚上交收?/ I2 y5 F: E% z) v( X1 I) ^) U9 ~3 v
移一移玉步去到美孚站 4 R/ {4 \. f- [5 E) g% M1 z
8 |8 w( `/ W/ v
我想買大量的衫衫的
9 c8 W9 _7 x- g7 L最多我補埋車馬費

thsssssssssssssssss