嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有冇天水圍既cd?有野益你地(初次脫離)

有冇天水圍既cd?有野益你地(初次脫離)

今日諗左一陣 發覺cd始終都係唔多岩我<興趣左係另一方面8 }5 n$ F, k& C% @! ?& b
想將d3放比你地 象微式收20蚊啦着過1/2次咋 限天水圍交收2 P1 t; L  y/ `. b
內衣就唔啦 話曬著過 你要我冇所謂$ F* c. {( y) A: L  |( m: U
仲有1d m巾(未開獨立包裝) 買3就送巾 / }% ^. a, R  w4 I' e1 i

& [+ n- d" B- x  b有興趣就pm我啦
3 ^/ L' O+ J( _6 i7 |# L/ \( N0 }
全部洗曬3 R1 ]& w+ Q! a1 B/ Z
一律20=1 每件都M size 鞋就29號 3"踭$ G0 m, K8 \' @" E, ~: o) f, ~
要內衣的話 買時講底
" @' E- M0 `. e. c* I* j  k, b
5 E7 x2 a( b3 t; ~[ 本帖最後由 wow 於 2011-3-15 15:10 編輯 ]
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
what is your size?

引用:
原帖由 applebaby 於 2011-3-15 11:35 發表   
& z" {6 f8 ~, e& v- g9 E: \" lwhat is your size?
) E# J% F1 |( {: U
& ~5 Q1 q/ u( V/ L- F) e. a
M D3洗緊 影唔到

請問有冇高爭鞋/靴呀?如果有,咁請問係咩size,價錢幾多?

引用:
原帖由 jennychan1974 於 2011-3-15 14:51 發表   8 s. ^8 Z7 ]* H, O9 p9 b
請問有冇高爭鞋/靴呀?如果有,咁請問係咩size,價錢幾多?
, Z6 g5 O* R" u

; A: [! _8 I" O% x, Z  K一律20

有d 都好似唔錯:)$ B; @8 c2 p" w0 {2 E* z
7 F/ G9 ^8 Q2 v% `' h8 _

' h7 O9 i1 R0 ~3 g# j* TPS: 你CD左幾耐??  咁快有咁多野既

我28腰m size唔知著唔著得落?
YV3S1E117XC050141

引用:
原帖由 Sherman 於 2011-3-15 15:40 發表   1 g$ p4 i7 }, b9 H) c+ N
有d 都好似唔錯:)
) B" j; J/ `: u
0 {2 ]$ a7 J, K2 ]) s
& z1 n, q9 a& xPS: 你CD左幾耐??  咁快有咁多野既
8 m& U- H/ l5 E! p
7 m2 M; P9 M! ], B5 y' h玩左2年 + p9 m' h- \, B$ N
有dyahoo買 有d淘寶8 W5 J6 X! a! s* k+ B& N! e

3 P# H) ]! ~, V6 D: Y8 Tto:JG5446
# }' C9 S# A) W& D我25-26左右 8 Z# a0 ^; d% \* F' M' A& l
着黑色果件好靚下 show到幼腰

其實有d 都有興趣,可惜不在天水圍

引用:
原帖由 Sherman 於 2011-3-15 16:27 發表   " Y/ Z* P* ^/ T! M0 Y
其實有d 都有興趣,可惜不在天水圍
$ @3 h# s& R, Q, w
0 v6 ?  V( l# W& F4 g, m/ D& J咁就可惜 + J  v6 |; r0 V
因我懶得去其他地方交收

都好似唔錯都好似唔錯

M已P
YV3S1E117XC050141

too bad, the size is too small for me

我有興趣丫! 想問少少野... 請問DSC00801.JPG果件(淺藍果件)係咪絲質架?   仲有DSC00809.JPG右手邊第一件(白色)係咩質地架?4 Z3 u% M9 b# w6 h( L6 Y* L% M2 c. S
! x: V8 }+ z9 e5 s
請問你有無d絲唔質連身睡裙丫?

好多装备啵

鄙人住系山卡拉度

介唔介意晚上交收?5 _) N3 E* I1 V+ l5 b5 j- |  g
移一移玉步去到美孚站 - l, `& e, y. \- F3 d0 h5 H2 l- \
# a& N0 C0 Q1 N
我想買大量的衫衫的
0 M& ]& {. o3 r2 j+ Q最多我補埋車馬費

thsssssssssssssssss