嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

女友/老婆知道自己著絲襪既報到區...

引用:
原帖由 tina.w 於 2020-5-18 22:13 發表   / }5 f7 Y  E/ u+ z: ^8 g1 |
3 K, O5 z+ _/ Y/ J# o# }; u
emmm
- R+ k! w# Q+ O$ f; d如果佢同我出街唔係著住既
4 K, f6 I& C) ]/ ^, J7 b我無所謂啦
& M) A! r8 c' h

9 u6 a! [$ H; t# S我著肉絲襯短褲出街,老婆已經唔理我

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 pantyhosemancc 於 2020-5-18 16:57 發表   
  h( S/ R( w( w. O+ G0 ~原來呢個話題已快接近十年!
5 ~) d3 ~$ ^, S- J; I過了九至十年內,原來男性著絲襪仍未能普及,愛著絲襪的男士們,大家加油。
* o& S1 u0 |/ j3 p# T# o. a
" g: A0 z- r! {- [接近十年過去,男性絲襪的確未普及,. h! }. w6 P+ N. O
不過男裝legging就比十年前常見得多。, {! c0 B; J, i7 Z3 V( D' F% ~. m3 s
- l* |% f/ p/ r5 |& _1 \
係有進步o既,只係好慢囉

我老婆知,當佢知道時超級唔開心

引用:
原帖由 delhang 於 2020-6-19 11:27 發表   ; C; o% W" i0 P1 ~3 Q
我老婆知,當佢知道時超級唔開心
$ l; r( I: }6 I: Y4 i& T$ x; j現況如何?你有冇為咗佢唔再著?

引用:
原帖由 1677 於 2020-6-5 06:31 發表   
$ F! c% b& j4 N  i
+ g& [3 B/ r% R" l& \" ^, x5 P2 H3 A" Z) I! `# Y0 l. V. K0 L1 F- H
接近十年過去,男性絲襪的確未普及,
  ~6 w. H* x4 j% Z. [不過男裝legging就比十年前常見得多。
2 w9 ?3 \8 Z6 ]) v: o# Y, z9 P
係有進步o既,只係好慢囉
' ]! R$ e  O3 _& r* \! y' C, @7 H. }: ^
. [1 r. W( A: x9 z5 c- F
6 P+ f9 Z+ l( Z2 z; o% b  b
我有諗過,冬天的時候,可以試下著厚小小的黑絲,配短褲,加多對短船襪,扮著男性legging。
只是最愛著絲襪褲,不變裝;希望男士也可正常地著絲襪!

可以試下著男裝芭蕾舞襪褲, 再留意女友/老婆反應, 因為著男裝芭蕾舞襪褲後好易勃起, 女友/老婆見到可能會覺得性感, 之後慢慢接受