嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

[分享] 豐胸運動

豐胸運動

最簡單" v# B! h$ ?5 m8 n
詳細描述" H& x5 h2 }% F4 l. D: l
運動+豐胸膏前後對比效果! ^7 U% v) N. u4 G9 F- s
中文版) k& [/ Z7 {' r# b& J

6 @6 k/ y# b* H% y+ f真嘅有效,可以令firm啲
  K1 D7 \. f* e! v- W( b) V! C* l. R( v
覺得好的就按一下感謝吧~~
香港戀物討論區 http://www.hkcdtv.com/
建立理性的價值觀,戀物也可戀得健康、快樂

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
不錯的資訊~~ 等我試下可唔可以由34A升Cup去34B先!
0 L* a# x; |% b- k" R得左話你知丫!
我是個茶壺,肥又矮呀,我是個茶壺,肥又矮; 這是耳這是嘴,這是耳這是嘴,水滾啦,水滾啦,沖茶啦!

第1個好唔掂呀!很累啊!. Z0 _( ?# S; I* C9 {: @6 o5 z
同埋第1個應該同時可以練埋膊頭肌肉0羅 0 `1 U. r% |  L+ V% u8 O7 ?* f/ }6 i
我覺得3,4最好

引用:
原帖由 pisa 於 2011-3-24 16:24 發表   $ l6 E# T9 R, ^: I5 B: X
第1個好唔掂呀!很累啊!
4 U8 M" w" s  ]9 V9 a同埋第1個應該同時可以練埋膊頭肌肉0羅
" l) A0 `# }  |% y+ K我覺得3,4最好
  O0 T+ }/ O$ O( k0 N3 k第4個是内衣點普遍教你的挺胸法
香港戀物討論區 http://www.hkcdtv.com/

男人how ~~~~~:-o

引用:
原帖由 helpstar 於 2011-3-29 15:27 發表   
) Y/ ]/ U5 ~5 D% W$ V5 ?男人how ~~~~~:-o
2 ]: e! d4 \& f( U0 }# G
; t* J9 c* ^& C3 M
如果本身不是太瘦,按照這些運動男人照樣可以有pushup效果,nipple 位我升高了,cup有升1cm
0 i. O3 A- w  W1 G: w只要不太瘦就可以有肉給你慢慢玩到有

引用:
原帖由 w-wing 於 2011-3-29 21:54 發表   
2 X' o8 r0 i# v) w+ ~
2 j; U- J' h) u+ }4 O
* |" q$ }1 t8 l7 n' ~如果本身不是太瘦,按照這些運動男人照樣可以有pushup效果,nipple 位我升高了,cup有升1cm
/ }, k. C' P/ S" A- Z- D% G只要不太瘦就可以有肉給你慢慢玩到有
& D6 }* r& j5 N4 F2 ^/ @/ z7 T" _! H/ _
即係由幾多Cup升到幾多Cup呢?
我是個茶壺,肥又矮呀,我是個茶壺,肥又矮; 這是耳這是嘴,這是耳這是嘴,水滾啦,水滾啦,沖茶啦!

引用:
原帖由 adam5354 於 2011-3-29 22:10 發表   % \7 u& d9 s% G0 e* [- S) \5 O5 E

3 i& E5 K) _+ m( \! F1 Q$ D$ z) m0 d, k" w8 V8 R& Q
即係由幾多Cup升到幾多Cup呢?  
8 v, h+ Z! ]: {, @

9 f! I: ~% k5 R2 y" N& w, m2 s9 W我由標準AA 升 到接近A,如果你有肉啲咪升多啲、cup滿啲

引用:
原帖由 w-wing 於 2011-3-29 23:11 發表   4 s3 b. o/ V. g' U' G, p  i( p
$ j2 D5 F+ ~% B/ k9 ]$ d5 z, O, B$ S

! f6 m4 y& u$ `( o! V/ S6 J2 z我由標準AA 升 到接近A,如果你有肉啲咪升多啲、cup滿啲
( v6 S. g" t+ M6 v* S% V- g( }- F+ s4 u( D! \
我有34A我想升上B  Cup要大多2.5CM! - R7 Z+ {8 c$ F6 G2 h6 ~, u
有冇可能呢?

引用:
原帖由 adam5354 於 2011-3-29 23:16 發表   2 a& C. e# A7 x/ i( Y, t7 M
, B8 j) n4 I; I

; o1 B, S2 S2 }3 @/ v& g6 f8 j我有34A我想升上B  Cup要大多2.5CM! / y  O1 N! R9 h* Y  |( M: S
有冇可能呢?  
: m3 {- g: j# e) A  G% N3 t5 A2 {
飲多啲全脂牛奶(含有雌激素多啲)+運動就有幫助,但係只可以幫到胸點提高,胸底肉係要增肥才增加到(當然無女人甘圓潤飽滿)

引用:
原帖由 w-wing 於 2011-3-29 23:24 發表   ' h/ K# W% w6 q6 R! @

. n4 ^5 V+ ^9 O' }/ U* {0 Y1 l飲多啲全脂牛奶(含有雌激素多啲)+運動就有幫助,但係只可以幫到胸點提高,胸底肉係要增肥才增加到(當然無女人甘圓潤飽滿)
8 V0 H7 K4 q0 s( ~: X! H( }2 A

5 ~& Y. l/ m% `7 U! j我巳有34A真女生乳房! 只係想升到B Cup~做這些運動有幫助嗎?能升到B Cup嗎?

引用:
原帖由 adam5354 於 2011-3-29 23:29 發表   
4 |: m  m  Z( R6 E; O5 q; ^$ a/ Y) N2 X
' o+ e/ o$ ~6 I
我巳有34A真女生乳房! 只係想升到B Cup~做這些運動有幫助嗎?能升到B Cup嗎?  
! k& H- j3 p- g! E, k4 Y

+ L5 R, C, u9 Z6 Z# T人人體質唔同無得保證,幫助肯定有,升Bcup真是要你親身嘗試左才知work唔work啦

引用:
原帖由 w-wing 於 2011-3-29 23:46 發表   
  s$ e' ~" P' K( W, c& N# r% Q1 R- Z( }0 U

7 B$ M$ x7 Z" S$ n' v# x人人體質唔同無得保證,幫助肯定有,升Bcup真是要你親身嘗試左才知work唔work啦
- N% y7 ~2 c% g2 Z* A) i' a- x

# ^$ F" V" e% g. D呵呵試試吧!謝謝妳的提供!

GD~~~~~~~~~~~~~~~~~~

很棒的資訊0 I/ i* g. m. F9 y- w3 Y4 J
正想試著讓自己有更進一步的身材

得唔得ar?胸部真系可以up up到?

超棒的~( m6 x" ^2 n/ n" \5 ]4 v4 s3 E( N
趕緊來試試~~& H$ q$ m1 _% j

不知道這個運動對我們有沒有用,先頂起來

男生有無效架?
Hello, 我叫紫晴, 好歡迎大家去Follow我IG架
IG : tiffany_tszching

真係有用?