嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

[分享] 豐胸運動

豐胸運動

最簡單
" j; G' b( |% C' m6 r, j7 \7 \詳細描述4 X; j$ {! k% X) Q
運動+豐胸膏前後對比效果" ^0 J7 j. w2 K9 {( L
中文版( P4 z# @8 E, s

1 T3 P* v$ \! a3 [* I  ]: i! K0 C真嘅有效,可以令firm啲
4 \+ i% s# h. d, u; m4 E# y0 |( c
1 ~4 x4 O. u& G% z, ^1 Q[ 本帖最後由 w-wing 於 2011-3-24 01:19 編輯 ]
覺得好的就按一下感謝吧~~
香港戀物討論區 http://www.hkcdtv.com/
建立理性的價值觀,戀物也可戀得健康、快樂

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
不錯的資訊~~ 等我試下可唔可以由34A升Cup去34B先! 4 t4 d5 [' q0 I( b2 O- S" G
得左話你知丫!
我是個茶壺,肥又矮呀,我是個茶壺,肥又矮; 這是耳這是嘴,這是耳這是嘴,水滾啦,水滾啦,沖茶啦!

第1個好唔掂呀!很累啊!
) b: U  N3 ^3 H9 j7 s, ^同埋第1個應該同時可以練埋膊頭肌肉0羅
8 p2 ]* s* G: T& C3 g我覺得3,4最好

引用:
原帖由 pisa 於 2011-3-24 16:24 發表   
6 i: q* ?; f! \& c8 g& U第1個好唔掂呀!很累啊!/ E& [9 b6 u. A6 j( V- X5 N
同埋第1個應該同時可以練埋膊頭肌肉0羅
$ j0 p9 G  G5 X: {$ D2 h我覺得3,4最好
& W2 v) ]3 `5 E7 v4 T9 f! ?. Q7 l第4個是内衣點普遍教你的挺胸法
香港戀物討論區 http://www.hkcdtv.com/

男人how ~~~~~:-o

引用:
原帖由 helpstar 於 2011-3-29 15:27 發表   / E. I. K! _7 l/ h5 R: q
男人how ~~~~~:-o
: E  v9 s1 G+ G6 t/ O# z. e

: @1 f; d7 W# n  c$ E) Y1 f2 ~$ j如果本身不是太瘦,按照這些運動男人照樣可以有pushup效果,nipple 位我升高了,cup有升1cm
4 B" u* ^& H  g9 J& Q7 U8 {5 _只要不太瘦就可以有肉給你慢慢玩到有

引用:
原帖由 w-wing 於 2011-3-29 21:54 發表   
% `% ?! @, C) `! o$ Q" \$ z, R4 p9 x: V
' r! h* x; c, D' H4 N: h
( \! |! I  T$ S+ z2 o( e4 t- y如果本身不是太瘦,按照這些運動男人照樣可以有pushup效果,nipple 位我升高了,cup有升1cm, J4 i2 ^8 S3 F4 `4 f
只要不太瘦就可以有肉給你慢慢玩到有
$ K0 @8 L+ p6 b& {) C& Z: S$ R9 h5 Q9 B# u$ Z3 F9 X  Q. b$ A
即係由幾多Cup升到幾多Cup呢?
我是個茶壺,肥又矮呀,我是個茶壺,肥又矮; 這是耳這是嘴,這是耳這是嘴,水滾啦,水滾啦,沖茶啦!

引用:
原帖由 adam5354 於 2011-3-29 22:10 發表   ' k5 k7 A+ A; [0 p

5 x2 E4 |) B& r
# w" n( ~% K! t即係由幾多Cup升到幾多Cup呢?  
' P0 d8 t8 q6 l8 m# f$ K5 \) H* ?0 v& b- j' c5 V
我由標準AA 升 到接近A,如果你有肉啲咪升多啲、cup滿啲

引用:
原帖由 w-wing 於 2011-3-29 23:11 發表   
# N3 b6 Z% ~3 w  o8 e2 y+ P' [( C# x* W+ r! [7 @
/ @  j* H% a) e) k  }$ ~6 Z) `
我由標準AA 升 到接近A,如果你有肉啲咪升多啲、cup滿啲
6 {% F: J# O7 v& r+ I" k0 e  {; L, X/ I" D- @
我有34A我想升上B  Cup要大多2.5CM! - Q* N8 c5 J7 o4 O. z/ \, f
有冇可能呢?

引用:
原帖由 adam5354 於 2011-3-29 23:16 發表   * \/ [% `2 {/ s

) `3 s/ U- _' r. B7 K7 t5 F) |% f+ N2 Y9 T
我有34A我想升上B  Cup要大多2.5CM! % W, u* B3 h( {7 H6 n
有冇可能呢?  
- |$ a% f( J. N) w% t8 x飲多啲全脂牛奶(含有雌激素多啲)+運動就有幫助,但係只可以幫到胸點提高,胸底肉係要增肥才增加到(當然無女人甘圓潤飽滿)

引用:
原帖由 w-wing 於 2011-3-29 23:24 發表   % Y0 ]5 ?! B0 c/ c' G6 c' e. z, c6 s+ v

; ~. [- I& `$ c+ z! C& ]飲多啲全脂牛奶(含有雌激素多啲)+運動就有幫助,但係只可以幫到胸點提高,胸底肉係要增肥才增加到(當然無女人甘圓潤飽滿)
1 V1 {1 q7 e1 ~# O/ M3 m2 ^- W" d8 S

6 p* i4 O2 P  d& ~& K, b; K! Q我巳有34A真女生乳房! 只係想升到B Cup~做這些運動有幫助嗎?能升到B Cup嗎?

引用:
原帖由 adam5354 於 2011-3-29 23:29 發表   
0 f  m# ]% x# R! g8 {6 n7 ~2 `* z9 }% H) k
8 q# m, o0 ?- E4 l+ t- s
我巳有34A真女生乳房! 只係想升到B Cup~做這些運動有幫助嗎?能升到B Cup嗎?  
' W  n! N- e' t

& ^/ `2 R2 k( S/ X人人體質唔同無得保證,幫助肯定有,升Bcup真是要你親身嘗試左才知work唔work啦

引用:
原帖由 w-wing 於 2011-3-29 23:46 發表   
0 r8 Q0 [6 `, ~1 y( w& P* i8 a1 ]; e1 @* k1 K, Z
1 E& N! {4 Z! p$ P
人人體質唔同無得保證,幫助肯定有,升Bcup真是要你親身嘗試左才知work唔work啦
3 U/ z6 S% V+ M  r

. a; W# M8 {/ R呵呵試試吧!謝謝妳的提供!

GD~~~~~~~~~~~~~~~~~~

很棒的資訊6 |) d# T; ?& S% @
正想試著讓自己有更進一步的身材

得唔得ar?胸部真系可以up up到?

超棒的~
% c- t. {8 k& ?. Y- p4 V# F趕緊來試試~~3 x. t! q3 B0 W% R5 [

不知道這個運動對我們有沒有用,先頂起來

男生有無效架?
Hello, 我叫紫晴, 好歡迎大家去Follow我IG架
IG : tiffany_tszching

真係有用?