嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

[分享] 豐胸運動

豐胸運動

最簡單
" Q+ X9 O3 a: w3 P3 n! U詳細描述
; s: X9 v+ o9 }& b運動+豐胸膏前後對比效果
; S) i+ g7 N+ `$ Z& E* P3 ^3 i中文版' u3 `$ r9 _3 K  E0 k* U. ]
& J& D, l$ l" |0 x. {
真嘅有效,可以令firm啲
9 S# @# \1 W( X1 ?1 w9 s- Q5 ^9 o# O
& p7 f8 ?( G+ R: |  j: v0 }# @: U[ 本帖最後由 w-wing 於 2011-3-24 01:19 編輯 ]
覺得好的就按一下感謝吧~~
香港戀物討論區 http://www.hkcdtv.com/
建立理性的價值觀,戀物也可戀得健康、快樂

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
不錯的資訊~~ 等我試下可唔可以由34A升Cup去34B先! . n/ s9 D% F+ n
得左話你知丫!
我是個茶壺,肥又矮呀,我是個茶壺,肥又矮; 這是耳這是嘴,這是耳這是嘴,水滾啦,水滾啦,沖茶啦!

第1個好唔掂呀!很累啊!0 O1 |9 k) q7 v# _' C
同埋第1個應該同時可以練埋膊頭肌肉0羅
4 @8 \1 E# l, v( g我覺得3,4最好

引用:
原帖由 pisa 於 2011-3-24 16:24 發表   ) a0 P1 h) p3 d8 n$ K8 t8 ?/ ~
第1個好唔掂呀!很累啊!
6 l( T0 {0 j4 D* R* T  }, Y' `同埋第1個應該同時可以練埋膊頭肌肉0羅
: N' n/ n- v4 V. O( A  Z我覺得3,4最好
/ j% }( z- H' e5 n! s: R: ^
第4個是内衣點普遍教你的挺胸法
香港戀物討論區 http://www.hkcdtv.com/

男人how ~~~~~:-o

引用:
原帖由 helpstar 於 2011-3-29 15:27 發表   
" G7 G3 o; T5 Y7 \, V" A. y男人how ~~~~~:-o
9 R' K/ r( g4 m1 w$ e/ N' P, a/ g
1 N9 m+ k3 H7 ]* q  P  O* @' i
如果本身不是太瘦,按照這些運動男人照樣可以有pushup效果,nipple 位我升高了,cup有升1cm' I) Q, \3 `! O( s0 d5 ?5 E
只要不太瘦就可以有肉給你慢慢玩到有

引用:
原帖由 w-wing 於 2011-3-29 21:54 發表   6 h3 Y- ~! J+ h3 P9 p& `

+ m& h& Q0 ]$ B2 r6 d4 B
7 I( I0 }4 W5 O( a如果本身不是太瘦,按照這些運動男人照樣可以有pushup效果,nipple 位我升高了,cup有升1cm
. s3 D' B6 Q/ q# M只要不太瘦就可以有肉給你慢慢玩到有
$ w' H" E' _5 \- p/ F
0 ?/ o" \5 ~) j+ [2 [# D& Y) ?/ e$ O即係由幾多Cup升到幾多Cup呢?
我是個茶壺,肥又矮呀,我是個茶壺,肥又矮; 這是耳這是嘴,這是耳這是嘴,水滾啦,水滾啦,沖茶啦!

引用:
原帖由 adam5354 於 2011-3-29 22:10 發表   4 N( T% H+ O( @# _5 t; @

1 |' F2 t9 I7 S( D1 A: \; O+ W
) c% t1 \! Z) x即係由幾多Cup升到幾多Cup呢?  
4 f% ]* ^5 o$ h3 u1 k

( Q) N; M4 q* B, c6 d% C0 H; B我由標準AA 升 到接近A,如果你有肉啲咪升多啲、cup滿啲

引用:
原帖由 w-wing 於 2011-3-29 23:11 發表   
9 K- Q8 D1 F1 K7 k
/ a9 y) a! [' S, H
# s, w2 [+ k- t0 E3 p: W1 d我由標準AA 升 到接近A,如果你有肉啲咪升多啲、cup滿啲
6 h9 c$ t6 j$ ~
" ]' ^1 }* D+ f; g$ y' ?我有34A我想升上B  Cup要大多2.5CM! ; q% V1 t) z, s/ Q
有冇可能呢?

引用:
原帖由 adam5354 於 2011-3-29 23:16 發表   
6 U: G% v! {9 K) `# j/ T
# `7 V+ E6 I6 g/ V
# P+ w$ O4 l) ^; B$ y我有34A我想升上B  Cup要大多2.5CM!
0 \) W  a5 d3 l7 b: g1 j: l5 p有冇可能呢?  
# l- I. m: F# z" D
飲多啲全脂牛奶(含有雌激素多啲)+運動就有幫助,但係只可以幫到胸點提高,胸底肉係要增肥才增加到(當然無女人甘圓潤飽滿)

引用:
原帖由 w-wing 於 2011-3-29 23:24 發表   
1 P7 ^/ L' m7 o: _
4 u4 Q, Z0 h3 v# y( \# X' F+ B飲多啲全脂牛奶(含有雌激素多啲)+運動就有幫助,但係只可以幫到胸點提高,胸底肉係要增肥才增加到(當然無女人甘圓潤飽滿)
( A8 E% j, |  [6 f
$ }% }+ I. Q! k6 y6 ^5 i
我巳有34A真女生乳房! 只係想升到B Cup~做這些運動有幫助嗎?能升到B Cup嗎?

引用:
原帖由 adam5354 於 2011-3-29 23:29 發表   
# F( n, A# S! d% c/ ~. t3 R& ?( D# E/ U6 L  _
" z( g& f5 s) l" S4 R
我巳有34A真女生乳房! 只係想升到B Cup~做這些運動有幫助嗎?能升到B Cup嗎?  
2 I, O# ~/ G1 s4 G
" q- p. Q- A) q" h7 P: k( _. m人人體質唔同無得保證,幫助肯定有,升Bcup真是要你親身嘗試左才知work唔work啦

引用:
原帖由 w-wing 於 2011-3-29 23:46 發表   
4 f7 @* w% `' ~  x! s$ l5 s
# |/ M5 K& b9 [: t% K
6 P0 p8 \9 \/ y! L1 R人人體質唔同無得保證,幫助肯定有,升Bcup真是要你親身嘗試左才知work唔work啦
( r* f8 a! B- C. \" d: `( H
7 e, @# C, O8 x; U3 Z
呵呵試試吧!謝謝妳的提供!

GD~~~~~~~~~~~~~~~~~~

很棒的資訊* [: m. U& U- G% W- w" a
正想試著讓自己有更進一步的身材

得唔得ar?胸部真系可以up up到?

超棒的~
+ A* X) o! }" w. r趕緊來試試~~
7 P/ I6 t) @) d; c6 @

不知道這個運動對我們有沒有用,先頂起來

男生有無效架?
Hello, 我叫紫晴, 好歡迎大家去Follow我IG架
IG : tiffany_tszching

真係有用?