嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

今日新收獲

今日新收獲

雖然有點貴,但值得' [4 J8 @& v! e9 ^+ l
尤其是 CK 那對
  w+ e" t" n; [0 V/ Y! q: A( d6 V& ^: c3 V! o/ t) s# D
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
they u have to give us comment

CK 那對,臀部位置比較厚身,但很緊很貼身,能夠做出提臀的效果,一分錢一分貨
6 u) u, n& w# M2 R# v$ [& _+ ~另外那對厚黑襪褲與街邊那些平價貨比,比較厚及柔軟,穿起上來很舒服,GUNZE 有售賣一包三對,但我沒有買,原因我知那些是一般品質,與一對裝是不同級數的

呢兩對絲襪係唔係好貴?

引用:
原帖由 tteeaa 於 2011-3-30 23:30 發表   0 K7 h1 e3 Q$ d& k
呢兩對絲襪係唔係好貴?
+ Z/ f# j7 p% @, _9 W) w: K1 K* H; M. Z$ @. L  G" a, H
差不多 70 元一對% ]9 z. @) S2 ?. X
是我最貴的記錄
0 y# S( c8 a3 m- k8 G穿過後, 我認為係絕對值得6 k$ m+ E* \1 N* R, |: f. v
無後悔

我都覺得著上身應該會好舒服~你係去百貨公司買的?

著埋影張相睇下好嗎?

CK絲襪, 正呀

引用:
原帖由 tteeaa 於 2011-3-31 00:44 發表   3 _8 z# o% k1 b  t: W* J5 U
我都覺得著上身應該會好舒服~你係去百貨公司買的?
4 {" V! Z6 _* l2 R- v, |& t: S2 {0 q+ g) A2 ]/ W
今次係,因為今次心血來潮想買1 `2 M( I1 @$ B1 j: X* n
但又無時間落檔口買

引用:
原帖由 楊乃武 於 2011-3-31 03:06 發表     A0 `4 e1 \& D
著埋影張相睇下好嗎?
" S2 f8 X- O% U/ @- M2 d8 T3 F1 c  W0 ?, G' Y
( A0 x  A( Y) [1 G  x  G
真係唔敢,一定會嚇死人

引用:
原帖由 CompactDisc 於 2011-3-31 03:33 發表   6 o$ Y5 R, s' ^  S7 m0 g" \& H; _
CK絲襪, 正呀
8 c3 _# @3 Z- x- g( V% Q* ~6 A2 _
" j, h' ^4 H& u$ S

$ J0 Z- q1 ^, D: E! b$ B6 J/ J想買好耐,最衰都係你
. c. o, {/ a2 {: g: t, }& @再次挑起我意欲,令我即刻去買

咁平均 $70幾 一對 算ok喇
* r1 |* n2 x- P* D8 J: T5 x# Q1 A8 d/ U9 ^5 d2 D
如果去 M&S 個d咪仲貴 差唔多對對都over $100架

包裝寫會發熱 , 會唔會真係好熱 ?

引用:
原帖由 ibm.jp 於 2011-4-1 11:36 發表   
6 l( i, a& y4 B$ }9 B4 @- C$ A" o咁平均 $70幾 一對 算ok喇
, b3 f8 t; h' W
7 N" `& q5 A, X% b, D如果去 M&S 個d咪仲貴 差唔多對對都over $100架
' _; I: R- }% f! e- M/ d; F
8 x% X4 z0 |; R/ m$ k# `

$ T$ i8 J, B: X1 g4 D2 I8 f你講我先記得我買過對 M&S stocking
& A6 ~8 ^; ~9 [: q( }; G$955 W* R5 t& E) t" ?  H* v& `
這對才是我買最貴的絲襪

引用:
原帖由 changcarol 於 2011-4-1 18:12 發表   
1 A" j9 N0 |( Y6 }3 Y包裝寫會發熱 , 會唔會真係好熱 ?
0 D  V5 u2 X( t" I9 t4 i$ l6 h

! i0 W- _( w( O+ ^1 G' L# t我唔覺得會發熱,不過真係好想得10度時著短褲加上這對厚襪出街感受一下

CK 個對我都有  j2 G. [1 @& b
- }6 E1 {' t0 g6 }: ]. [: W
我自己就之前上網訂澳洲lavente 絲襪
* R! t/ I; {+ {/ k2 }9 C$ H. ]4 L* ]" X一set 3對,超閃絲襪,又滑又舒服又夠長,因為我成183cm 高
$ G4 u* {9 p, Q$ j5 W+ y) S
5 L. ^* D% L: c我之前都係澳洲讀書,都係買呢一隻牌子
歡迎各位多一點發帖,介紹多一點好的絲襪比大家

how much ar?