嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

買鞋

買鞋

有冇人見過呢對邊到有得買
; N2 _1 a' i, p7 H! [
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
都無圖,無意見。

啥樣的鞋鞋啊?

引用:
原帖由 cxyx 於 2011-4-12 09:11 發表   
- \9 t6 ~' V3 k! u2 L: D都無圖,無意見。
8 i5 h  z8 \3 Z; I; @- [- f5 S
3 P) M. w' I* i; E3 s0 h2 C4 Z
睇唔到咩?我睇到喎

對拖鞋;P? 葵涌廣場有;$
% Y# `& z" I( q  Z+ j+ C/ M我放緊一對拖鞋; 同呢對一樣;

引用:
原帖由 小夢 於 2011-4-14 07:25 發表   
+ R% b: N5 t  x% C; R3 d% c; n對拖鞋;P? 葵涌廣場有;$9 V* w; \- |1 L7 W1 ~9 Q1 L5 d
我放緊一對拖鞋; 同呢對一樣;
/ E( C1 R) t* j' Q! U葵涌廣場邊到??4 M, @( V% E$ O/ n; |6 {  p
你放又幾錢咩size先

where is the pic ??

葵涌廣場好多都有; 自己搵下啦;

引用:
原帖由 小夢 於 2011-4-15 19:14 發表   
; m! T$ X9 R+ k+ |: l- f) B5 v葵涌廣場好多都有; 自己搵下啦;
# A0 L& g. n; J) h2 e5 B
比唔比買嫁# H+ W3 ~& g' Q7 n

0 W2 ]1 j, y# w( @  y1 f[ 本帖最後由 schoolchan 於 2011-4-18 18:47 編輯 ]

no comment as no photos

引用:
原帖由 bencheung 於 2011-4-17 09:11 發表   7 O$ M$ S( Y: G
no comment as no photos
% e4 i9 U9 u5 P2 Z
有圖,你睇唔到姐

啲人係睇唔到架啦-,- 俾唔俾CD買我唔知-,- 我係女仔.3.
! @3 B, w5 t2 N# Q) m$ f% p( K- }# R我戈對你都唔會要架啦-,-

咁妳幫佢買囉9 S$ C4 E& Z5 _" s7 ]- d  O
再唔係樓主自己去買
9 L; Q) ~! _: M; E其實男仔買女裝冇咩大不了0 N/ q) i+ L) |, m
人地問咁你咪答"買俾佢/幫佢買"
" Y! n* J6 Z4 Q# Y' R冇話俾唔俾賣
1 x5 |5 M( \% }3 t# a  N+ ~法例冇講明男仔唔比買女裝  z1 F/ o$ t5 A/ o% h" Y
只要你當佢係一件貨就OK+ d# O, j; u1 U# d: T( T
你賣我買,冇問題

引用:
原帖由 小夢 於 2011-4-18 07:32 發表   5 u, n4 |9 ~3 g) T
啲人係睇唔到架啦-,- 俾唔俾CD買我唔知-,- 我係女仔.3.2 ~- f; }+ _0 a8 `1 T
我戈對你都唔會要架啦-,-
' `, m4 x: ~1 _! Z" y
點解咁講

seems very common.....

咁我戈對舊架喎-,-

無圖定我PC睇唔到?

引用:
原帖由 siuking666 於 2011-4-28 01:25 發表   
. ^( l+ ]' i1 V6 b: h1 ^無圖定我PC睇唔到?
& q5 d7 M$ t1 R5 {9 A2 x) g1 f你地pc有問題

佢隻腳幾長下著高跟鞋重好睇

你係就講清楚俾人聽對鞋係邊啦;# Z, Q9 ^7 V" F) Q0 `' i3 _: Y1 A( h
樓主講既鞋就係個囡著緊戈對拖鞋;