嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

買鞋

買鞋

有冇人見過呢對邊到有得買
2 C# e1 i7 ]& G+ U  _
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
都無圖,無意見。

啥樣的鞋鞋啊?

引用:
原帖由 cxyx 於 2011-4-12 09:11 發表   & }0 B" l! ?! K" D1 P2 t3 a, k0 \
都無圖,無意見。
9 O( ]) v# A2 x- e9 B) h: z% o

S# V9 w' B0 i睇唔到咩?我睇到喎

對拖鞋;P? 葵涌廣場有;$( D$ q% o) D0 d$ E+ T: P2 K4 J
我放緊一對拖鞋; 同呢對一樣;

引用:
原帖由 小夢 於 2011-4-14 07:25 發表   2 S3 i5 w  @3 Y, O9 ^+ \
對拖鞋;P? 葵涌廣場有;$
) C) U8 v! h! }/ p$ _我放緊一對拖鞋; 同呢對一樣;
3 K1 W( m" I- F  d$ S
葵涌廣場邊到??
# K. L, g( e4 M$ i: d' |( ^你放又幾錢咩size先

where is the pic ??

葵涌廣場好多都有; 自己搵下啦;

引用:
原帖由 小夢 於 2011-4-15 19:14 發表   $ f- {  s. U$ \! w2 i4 K5 I. [9 ]
葵涌廣場好多都有; 自己搵下啦;
- M! @0 ^" S7 F6 E, e, @比唔比買嫁
, n7 b2 i8 \& v! \1 l/ O  ~3 n4 _7 a) X# q0 E* h

no comment as no photos

引用:
原帖由 bencheung 於 2011-4-17 09:11 發表   
7 N3 O1 C/ S# P' }) H5 e2 Dno comment as no photos
: A- p+ t+ w4 K- j8 z+ `有圖,你睇唔到姐

啲人係睇唔到架啦-,- 俾唔俾CD買我唔知-,- 我係女仔.3.& C( N. T) P& @9 E) k( \
我戈對你都唔會要架啦-,-

咁妳幫佢買囉
/ T! y% k& P4 z再唔係樓主自己去買( x0 D& b  ^, ]4 s' C
其實男仔買女裝冇咩大不了
5 X0 q6 @: Y. R9 G& ]人地問咁你咪答"買俾佢/幫佢買"
1 Y( j, _, n% N+ ^$ P, B7 X冇話俾唔俾賣
  S* G, C. q* D2 X0 f法例冇講明男仔唔比買女裝
- t/ T* T" `- c# Q只要你當佢係一件貨就OK) `; I5 b5 |% q; B! b- S
你賣我買,冇問題

引用:
原帖由 小夢 於 2011-4-18 07:32 發表   ; L! `5 m" H4 r
啲人係睇唔到架啦-,- 俾唔俾CD買我唔知-,- 我係女仔.3.
. B( i& _: F, z, o我戈對你都唔會要架啦-,-
& U# o; Q2 O/ {/ W, |9 T2 I$ f
點解咁講

seems very common.....

咁我戈對舊架喎-,-

無圖定我PC睇唔到?

引用:
原帖由 siuking666 於 2011-4-28 01:25 發表   & [5 O% a, J* L# a4 s
無圖定我PC睇唔到?
0 k1 x) n3 \2 x2 b
你地pc有問題

佢隻腳幾長下著高跟鞋重好睇

你係就講清楚俾人聽對鞋係邊啦;
6 u+ b2 v! s" {) j: D/ A樓主講既鞋就係個囡著緊戈對拖鞋;