嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

買鞋

買鞋

有冇人見過呢對邊到有得買
9 T  V6 C, w: t  g7 K; t# E) F1 h) j4 ~6 i
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
都無圖,無意見。

啥樣的鞋鞋啊?

引用:
原帖由 cxyx 於 2011-4-12 09:11 發表   
' t5 K( M6 z) l3 F& W都無圖,無意見。
* s4 n6 W9 p# E" P( a* m. C! @3 [4 N1 ]1 |& G
睇唔到咩?我睇到喎

對拖鞋;P? 葵涌廣場有;$
7 g' V' V2 D+ @5 ^) N" ]我放緊一對拖鞋; 同呢對一樣;

引用:
原帖由 小夢 於 2011-4-14 07:25 發表   
9 C+ t# [3 \# z) o對拖鞋;P? 葵涌廣場有;$) k* g7 K# `0 j9 y
我放緊一對拖鞋; 同呢對一樣;
1 z# ?) P; U# c$ n( ]# @
葵涌廣場邊到??
% j7 I& X  P1 O" w2 `& |; d9 y你放又幾錢咩size先

where is the pic ??

葵涌廣場好多都有; 自己搵下啦;

引用:
原帖由 小夢 於 2011-4-15 19:14 發表   $ a: ]$ I5 Y: u& B4 @5 f2 a1 Q
葵涌廣場好多都有; 自己搵下啦;
( x+ O9 V( n6 S, k1 G8 t$ g! s$ x
比唔比買嫁# S/ G  v( s- [! ~1 f
( M/ p! e6 y9 c2 X6 T5 ?

no comment as no photos

引用:
原帖由 bencheung 於 2011-4-17 09:11 發表   % Y2 \: B8 C2 C! @& D: G+ D
no comment as no photos
4 O; ^! @1 R- w有圖,你睇唔到姐

啲人係睇唔到架啦-,- 俾唔俾CD買我唔知-,- 我係女仔.3.
! U: J) g# u; L8 s" `2 y我戈對你都唔會要架啦-,-

咁妳幫佢買囉! f7 Q2 g" t. l+ H% G& m
再唔係樓主自己去買
  d- o* _2 [. r7 D9 u" ~5 S其實男仔買女裝冇咩大不了
2 L5 c. d) L8 l% q# E- X" y3 s2 i人地問咁你咪答"買俾佢/幫佢買"
3 H/ y$ s# S8 o; E冇話俾唔俾賣& R5 J7 y% b# f% p4 q/ f$ R$ B
法例冇講明男仔唔比買女裝. }7 {3 f; P  B- k
只要你當佢係一件貨就OK
& V' J4 j" ^) E% C9 N3 i你賣我買,冇問題

引用:
原帖由 小夢 於 2011-4-18 07:32 發表   
% q1 Z. Y( @& z( R: q6 A% V啲人係睇唔到架啦-,- 俾唔俾CD買我唔知-,- 我係女仔.3.8 Y8 K/ B5 n/ S1 `# E4 A# Q
我戈對你都唔會要架啦-,-
* W; e. y; I! T- r* }
點解咁講

seems very common.....

咁我戈對舊架喎-,-

無圖定我PC睇唔到?

引用:
原帖由 siuking666 於 2011-4-28 01:25 發表   
6 Y1 X' W3 d% s- p* H+ x- E7 Z; u無圖定我PC睇唔到?
& c, |8 ^1 P1 G' g" c
你地pc有問題

佢隻腳幾長下著高跟鞋重好睇

你係就講清楚俾人聽對鞋係邊啦;2 D# R  W& Y2 ^$ T4 ?) B
樓主講既鞋就係個囡著緊戈對拖鞋;