嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

買鞋

買鞋

有冇人見過呢對邊到有得買
' i' b# c/ {2 y  b2 ^* M$ v
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
都無圖,無意見。

啥樣的鞋鞋啊?

引用:
原帖由 cxyx 於 2011-4-12 09:11 發表   
( {: h2 T# o) g. a2 w+ J都無圖,無意見。
* V0 Q6 W% t! ~. {9 y' \+ `

$ u, C: \& m4 t+ Y! j( L) N3 U睇唔到咩?我睇到喎

對拖鞋;P? 葵涌廣場有;$- g  V0 O6 C" y, x2 O7 i
我放緊一對拖鞋; 同呢對一樣;

引用:
原帖由 小夢 於 2011-4-14 07:25 發表   
* S6 q* l' l$ Q/ i8 C+ ~2 |對拖鞋;P? 葵涌廣場有;$
0 @, y8 [! z1 ^3 O) D' _, q$ v- I& `我放緊一對拖鞋; 同呢對一樣;
7 C5 f5 q. S/ y$ c2 C葵涌廣場邊到??0 i7 r$ `& f, n
你放又幾錢咩size先

where is the pic ??

葵涌廣場好多都有; 自己搵下啦;

引用:
原帖由 小夢 於 2011-4-15 19:14 發表   - b& \: |0 ?. `" y. P) V
葵涌廣場好多都有; 自己搵下啦;
- X. `  v9 d) G0 Z
比唔比買嫁' k8 V8 ^" O! R# s0 c

. o0 \3 N( H. @1 K[ 本帖最後由 schoolchan 於 2011-4-18 18:47 編輯 ]

no comment as no photos

引用:
原帖由 bencheung 於 2011-4-17 09:11 發表   6 Q' n3 w* s7 Z8 g) P) B
no comment as no photos
- s8 J/ {0 o7 _4 t( ~7 K( ~* k1 }
有圖,你睇唔到姐

啲人係睇唔到架啦-,- 俾唔俾CD買我唔知-,- 我係女仔.3.
0 I) ?7 M" G, r; J我戈對你都唔會要架啦-,-

咁妳幫佢買囉1 p3 b% V4 G$ a) B5 N0 \$ L
再唔係樓主自己去買
. N9 J8 [: h( V" Q* x0 F% D其實男仔買女裝冇咩大不了+ J* P7 Z3 c/ n3 R" c
人地問咁你咪答"買俾佢/幫佢買"1 _2 S9 ^( b% k. r
冇話俾唔俾賣+ Y5 Y1 x: p! D9 {( E) Z
法例冇講明男仔唔比買女裝% I& V8 e' \! J2 B
只要你當佢係一件貨就OK
% f8 V) {1 `3 |你賣我買,冇問題

引用:
原帖由 小夢 於 2011-4-18 07:32 發表   - V9 M+ u& {" C
啲人係睇唔到架啦-,- 俾唔俾CD買我唔知-,- 我係女仔.3.
6 f% B( F' W/ B7 T4 c6 Z我戈對你都唔會要架啦-,-
$ T; j7 a3 t7 F點解咁講

seems very common.....

咁我戈對舊架喎-,-

無圖定我PC睇唔到?

引用:
原帖由 siuking666 於 2011-4-28 01:25 發表   1 [; S$ q# T" Q) c8 u" t' h; d7 B
無圖定我PC睇唔到?
0 L/ ?6 i: U4 F5 x7 B) d
你地pc有問題

佢隻腳幾長下著高跟鞋重好睇

你係就講清楚俾人聽對鞋係邊啦;8 L9 f$ T& T+ G9 z+ P4 W; K
樓主講既鞋就係個囡著緊戈對拖鞋;