嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

買鞋

買鞋

有冇人見過呢對邊到有得買 4 m+ N6 N$ [+ q

覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
都無圖,無意見。

啥樣的鞋鞋啊?

引用:
原帖由 cxyx 於 2011-4-12 09:11 發表   4 |( v/ w3 |. D5 v8 M1 R
都無圖,無意見。
- W% g& X) F6 b3 p( Y: q" c
+ @* t' T7 b% c3 x+ r
睇唔到咩?我睇到喎

對拖鞋;P? 葵涌廣場有;$
) y' @4 i7 p& f- X' S! d我放緊一對拖鞋; 同呢對一樣;

引用:
原帖由 小夢 於 2011-4-14 07:25 發表   $ F: ]- |9 E; g# h/ e/ v; q( m8 o! b
對拖鞋;P? 葵涌廣場有;$
& A* z3 ~- R+ N* }+ ~4 X4 z8 l& x我放緊一對拖鞋; 同呢對一樣;
) r) |- O1 I- A葵涌廣場邊到??+ X9 U- y( g. U2 b* z) _
你放又幾錢咩size先

where is the pic ??

葵涌廣場好多都有; 自己搵下啦;

引用:
原帖由 小夢 於 2011-4-15 19:14 發表   " p1 e; v+ w& J; q  k) }2 g
葵涌廣場好多都有; 自己搵下啦;
8 J5 w0 E$ V1 t8 R( T  F* V
比唔比買嫁
: |1 W6 U% I) b2 y
, n5 d: h6 X0 U4 H2 m[ 本帖最後由 schoolchan 於 2011-4-18 18:47 編輯 ]

no comment as no photos

引用:
原帖由 bencheung 於 2011-4-17 09:11 發表   
5 n/ C0 N# ~$ I8 d- ?% S0 ^0 {no comment as no photos
* p, t7 v) k& j' [& h
有圖,你睇唔到姐

啲人係睇唔到架啦-,- 俾唔俾CD買我唔知-,- 我係女仔.3.% O+ F& f9 g3 r. C
我戈對你都唔會要架啦-,-

咁妳幫佢買囉
# Q2 D  \: l8 V# g7 O( F再唔係樓主自己去買* x5 i! P! L* F2 u7 ^+ I% o+ K% [
其實男仔買女裝冇咩大不了
+ x/ A. v$ [/ |人地問咁你咪答"買俾佢/幫佢買"* W2 C3 N* s+ S# j9 H
冇話俾唔俾賣7 c  L; B- Z+ ~6 L; ^, {. U) e
法例冇講明男仔唔比買女裝2 R, [. w2 ?3 X2 P7 K. b, U
只要你當佢係一件貨就OK5 a7 g* o  F% A9 {7 F
你賣我買,冇問題

引用:
原帖由 小夢 於 2011-4-18 07:32 發表   ) X% a. a* i, Q# |
啲人係睇唔到架啦-,- 俾唔俾CD買我唔知-,- 我係女仔.3.
- {) j. C7 @- m" `2 \/ J# \1 R! K$ e我戈對你都唔會要架啦-,-
7 ?( a# b  ~- c3 H: @3 K- z點解咁講

seems very common.....

咁我戈對舊架喎-,-

無圖定我PC睇唔到?

引用:
原帖由 siuking666 於 2011-4-28 01:25 發表   
3 y/ c# p- }  R/ f( B1 t7 d) R無圖定我PC睇唔到?
0 t- c/ T+ d- e' ?/ G你地pc有問題

佢隻腳幾長下著高跟鞋重好睇

你係就講清楚俾人聽對鞋係邊啦;! W! X. z- h: Y# u8 S' g' T
樓主講既鞋就係個囡著緊戈對拖鞋;