嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

你地有無人可以自由CD?

你地有無人可以自由CD?

你地有無人d朋友及親人已知道你地係cd, 可以自由自在地CD呢?
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
我可以丫~~ / F* E& F& U( V. x: k' r
都有男、女性朋友知丫~~
我是個茶壺,肥又矮呀,我是個茶壺,肥又矮; 這是耳這是嘴,這是耳這是嘴,水滾啦,水滾啦,沖茶啦!

同事朋友及親人已知,不過不是365天自由CD,要似乎環境場合,有的時候都要尊重別人的意願0 c" t; n) f1 ?. W* r' {
PS:我暫時只是服裝上女裝咋,可能甘樣多人接受呱
香港戀物討論區 http://www.hkcdtv.com/
建立理性的價值觀,戀物也可戀得健康、快樂

屋企冇人果陣...

邊可以俾人知....有時收收埋埋好過

老婆知 其他人唔知

引用:
原帖由 雪映 於 2011-4-15 21:30 發表   - D( N: k* P8 g* P1 j7 Z! K
屋企冇人果陣...
# y3 b1 r7 \, c- `5 |
4 V  ~  A. ^  J1 w* C, Y我也是,/ n5 v, y4 S/ \
而且身邊朋友都不知道,亦不想給她們知道.

引用:
原帖由 mercury1 於 2011-4-15 22:24 發表   7 I0 ]' h, G" e! Q
老婆知 其他人唔知
3 k( b. I. K0 _4 |6 |* R7 r  u

% f" s$ V. k2 T8 L# v4 C7 B你真幸運啊, 她讓你CD一起出街購物彧穿她的衣物嗎?

引用:
原帖由 ae111 於 15-4-2011 23:44 發表     f  J6 ~, M; o( d/ y- N2 ^
我也是,9 j# Q0 m5 j6 i. n1 s: j6 _
而且身邊朋友都不知道,亦不想給她們知道。
我也是。

她怎樣知呢?5 D8 |' C2 R7 }

0 Y+ U3 h+ j0 `$ g$ A
% ~  \+ L9 P% {6 T2 B
引用:
原帖由 mercury1 於 2011-4-15 22:24 發表   
! Y9 |$ n* I3 X- z; y8 Q* Z老婆知 其他人唔知

引用:
原帖由 w-wing 於 2011-4-15 21:17 發表   6 c6 R2 s. J) Q2 n8 A5 m% U
同事朋友及親人已知,不過不是365天自由CD,要似乎環境場合,有的時候都要尊重別人的意願8 {; G6 l9 F! q
PS:我暫時只是服裝上女裝咋,可能甘樣多人接受呱
: @! ^/ Q, U+ Z- o
; {$ K9 Z9 G: i除左服裝上女裝,仲有乜野上女裝呀?

自由的我......................

還沒有人知道,( r0 {" O' F1 u- |9 J: ]6 ]  j% Z7 S
主要是家人出晒去先可以CD,
% p, |. @: ]& G' x( Y但機會很少呢...

賤婢唔可以自由cd
2 J+ e% N; ^8 V- U& M$ K% ]賤婢比女王強迫係家中一定要cd

引用:
原帖由 rain 於 2011-4-17 10:28 發表   
, w! G; I/ |# _6 z8 _/ i- g6 S+ r. @* z" m/ r
" N& }& J" d4 L' s
除左服裝上女裝,仲有乜野上女裝呀?
: R9 y" t2 _  o7 S' J
可能係化妝丫,WIG,ACCESSORY果D

引用:
原帖由 cdemily 於 2011-4-17 12:54 AM 發表   
$ e; S; v8 P0 Z* x7 l& Z1 ~她怎樣知呢?( G% z" b  U" X
; N$ q% ~  p6 |
3 y7 K% M6 A( V5 y& Q$ i
& l2 G/ O5 \% s2 t+ a3 o
" w! m8 D! s4 s係囉,你老婆點會知?最初佢有咩反應??

我都好有興趣知點令老婆知道而唔反感

如果老婆接受我天天穿女底底同穿7分legging在家,算是嗎?