嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

SORRY心儀

SORRY心儀

我之前都唔想放飛機, A# Y7 c6 M: u6 A& t
因為我個ip4比人偷左& G* I. ~- }4 m& i# D
我又唔知你手電* P7 D% I, A) b, X- h1 \" z- J
% s2 q) h& P2 \3 c
家又唔知點解上唔到網7 s9 M2 R8 t6 ?: `4 F0 ^% [# Z
我都鮫左唔小時間先上番網
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
勇於認錯

就咁講無用既
  v) s+ X$ {( d( K6 A" Ashow下你既誠意先啦
YV3S1E117XC050141

係唔係想同我買兩對襪果個人?
7 ^0 g7 a, R0 Y# n) Q" I不過都成個幾兩個月前既事喇喎....

比多小小成意會好d-3-
雪雪

私事就PM啦/ ?& U( {& E' V' _1 o
咁耐咯,買番部電話,再幫襯過

道歉露出XX是常識吧
「花明月暗飛輕霧,今宵好向郎邊去,剗襪步香階,手提金縷鞋。」: 《菩薩蠻》

引用:
原帖由 心儀 於 2011-4-27 00:17 發表   
/ A, C' v# }' ^* O$ |5 {. o/ a7 i係唔係想同我買兩對襪果個人?
' y$ z' n# z$ z不過都成個幾兩個月前既事喇喎....
) t0 b. z, u! d, H/ p& B0 q% V* j' G1 h* U( d# r% x& _
我又唔想比$人地鮫上網
3 x" Z8 e) M; f3 f" L! W7 S9 q自己做做下 & O3 \0 M6 A2 j. D; S% }9 u( t
做左2個月

引用:
原帖由 iamonheel 於 2011-4-27 07:53 發表   
8 ^' u3 z4 V+ t) C- a( F! u5 ^道歉露出XX是常識吧
2 f1 g( A3 O0 W0 a2 }2 \
- q- d- M/ H  N2 ]4 E
露出露出

引用:
原帖由 心儀 於 2011-4-27 12:52 PM 發表   ' q: y# L6 J5 x: O
$ j) b9 P. J* g2 j8 v; s5 T. L

0 H/ j; ?, \, D3 z+ @& D6 n! c4 L: ]露出露出
男既有咩好睇
YV3S1E117XC050141

引用:
原帖由 JG5446 於 2011-4-27 12:54 發表   " T9 B& u; a% i0 ^
男既有咩好睇
* I) N. E) M% {胸肌

唔駛解釋!黑名單處理!